Son olarak fikirlerinizi almak istiyorum benden çok daha tecrübeli ablalarım kardeşlerim..

canımm sanırım bu tum ekeklerde var bence cok ama cok gurur kırıcı ama bundan rahatsız oldugunu soylemelısın .

Aynı durumla karşı karşıya kalsam bende kötü olurdum. Herşeyden önce eşiniz neyin helal neyin haram olduğunu bilmeli. tamam bekarken elinde olmadan bagzi duygularını tatmin etmek için izliyordu belki, ki bu günah haram zaten . Ama şuan sizinle bulunacağı her münasebette kat kat hayır ve sevap var bunun bilincine varmalı . Ve bunun tek çaresi karşınıza alıp konuşmanız

canımm sanırım bu tum ekeklerde var bence cok ama cok gurur kırıcı ama bundan rahatsız oldugunu soylemelısın .
Daha önce kavga yapmıştım baya bi bu sefer bende youtube girdim ve izlemedim tabiki ama sanki erkekleri izlemiş gibi ona buna bastım izlenenler sayfaya düşüyor ya oda gördü bi değişik oldu tabi bakarken farkettim ama dyemedi hiçbir şey sizce iyimi yapmışım

Evet denedim gerçi konuşarak değil de sinirimden kavga ettim baktım hala aynı bende izlemiş gibi youtubeden bastım erkek videolarına izlenenler sayfaya düşüyor ya gördü kötüde oldu ama hiçbir şey diyemedi

Bacım Allah yardımcın olsun en zoru da bu zaten annesinin bacisinin önünde laf söyler unutursun, sebebi yokken okuzluk yapar göz ardı edersin. Ama bu şekilde senden başka hanımların vs videolarını fotolarını farklı bir niyeti olmadan bile baksa dediğin gibi zamanla tiksinirsin. Çok zor Allah yardımcın olsun tek çözümü de dua etmek ben senin için dua edeceğim sende eşin için et. Allah'ım gözünun harama bakmasına izin verme de

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden de bol bol dua edicem

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden de bol bol dua edicem
Üzme kendini senden de Allah razı olsun ben yeryüzünde yaşayan her insanı ayrım yapmadan severim ve seni de çok sevdim çok samimi ve temiz kalpli birisin gibi hissettim Allah bahtını da kalbin gibi güzelleştirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…