Merhaba, 36 yasindayim. Allah bagislasin.Benim de 2 cocugum var. Dogum oncesi 65 civari, evlenmeden once de 55 civariydim, aslinda dogum kilolarimdı bunlar.Merhaba. Ben Gül. 34 yaşındayım. 2 çocuğum var.
Kendimi bildim bileli kilo alış verişi yapıyorum.
Artık yorulduğumu hiss ettim..
Tartıda 91 kiloyu görünce kendime ne yaptığımı anladım.
65 kiloya düşmek istiyorum. Yolum uzun. Bu yolda bana arkadaşlık etmek isteyen olursa çok sevinirim.
Selam. Nasılsınız?Merhaba, 36 yasindayim. Allah bagislasin.Benim de 2 cocugum var. Dogum oncesi 65 civari, evlenmeden once de 55 civariydim, aslinda dogum kilolarimdı bunlar.
Selam şükür idare eder. AminSelam. Nasılsınız?
Allah bahtlarını açık eylesin.
Ben de cocuktan önce 63 kiloydum. İlk hamilelikte 82, ikincisinde 97 kilo ile sezeryan oldum. Sonra bu kilolar hiç gitmedi
Merhaba bende çok çabuk kilo alanlardanim ayrıca yeme içme konusunda da sevdiğim herşeyi yemeyi severim. Bir çok kez zayıflama sürecim oldu ve hep başarıyla sonuçlandı tek sorunum tekrar kilo almak. Mücadeleyi birakmasam aslinda güzel sonuçlanıyor. Size tavsiyem çevrenin diyetinizi bilmesi bu konuda bilinçlenmesi. Ben genelde diyete girersem cevreyi de bilinçlendiriyorumki bana engel olacak hareketlerde bulunmasınlar. Ayrıca sporu tercih edin edemiyorsanız YouTube da zumba dansları açıp sizde yapmayı deneyin inanın çok eğlenceli ve kısa sürede kalori yaktiriyor. Uzun zamandır bende saldim kendimi tekrar başlamayı düşünüyorum o yüzden burda buldum kendimi bu ara düşük yaptığımı öğrendim vücudum biraz toparlansin zayıflama serüvenine dahil olucam inşallah.size arkadaşlık edebilirmiyim bilmyorum ama bu yolda destekcinizim inşallah sağlıkla zayıflayınMerhaba. Ben Gül. 34 yaşındayım. 2 çocuğum var.
Kendimi bildim bileli kilo alış verişi yapıyorum.
Artık yorulduğumu hiss ettim..
Tartıda 91 kiloyu görünce kendime ne yaptığımı anladım.
65 kiloya düşmek istiyorum. Yolum uzun. Bu yolda bana arkadaşlık etmek isteyen olursa çok sevinirim.
Bende iyiyim çok şükür. Ben her zaman kilo alımına meyilli biri olmuşum. Ama o kiloları veremedim. Ama bu sefer kararlıyım. İnşAllah iyi olurSelam şükür idare eder. AminSiz nasilsiniz? Desenize vücudumuz dogum sonrasi kilolara elverisliymis . Mücadelemizi birakmayalim, kolay degil tabi.
Merhaba. Desene kilo almaya müsait olan tek ben degilim. Buna sevindim ama bilemedim yalnış mı degilmi :)Merhaba bende çok çabuk kilo alanlardanim ayrıca yeme içme konusunda da sevdiğim herşeyi yemeyi severim. Bir çok kez zayıflama sürecim oldu ve hep başarıyla sonuçlandı tek sorunum tekrar kilo almak. Mücadeleyi birakmasam aslinda güzel sonuçlanıyor. Size tavsiyem çevrenin diyetinizi bilmesi bu konuda bilinçlenmesi. Ben genelde diyete girersem cevreyi de bilinçlendiriyorumki bana engel olacak hareketlerde bulunmasınlar. Ayrıca sporu tercih edin edemiyorsanız YouTube da zumba dansları açıp sizde yapmayı deneyin inanın çok eğlenceli ve kısa sürede kalori yaktiriyor. Uzun zamandır bende saldim kendimi tekrar başlamayı düşünüyorum o yüzden burda buldum kendimi bu ara düşük yaptığımı öğrendim vücudum biraz toparlansin zayıflama serüvenine dahil olucam inşallah.size arkadaşlık edebilirmiyim bilmyorum ama bu yolda destekcinizim inşallah sağlıkla zayıflayın
Salam. İnşallah istədiyin kiloya düşərsən. Məndə Azərbaycanlıyam burda yerli birini görmək çox xoş oldu.Bu arada yazıda yalnışım olursa affedin. Azerbaycanlıyım
Mende çox sevindimSalam. İnşallah istədiyin kiloya düşərsən. Məndə Azərbaycanlıyam burda yerli birini görmək çox xoş oldu.
Selam. Haklısınız, günlük olunca strs yapıyorum. Az olunca yada artı görünce hemen modum düşüyor. Rahat bırakmak lazım biraz..Merhaba gunluk olcum yapmayin stres kiloyu cok etkiliyor kendinize haftalik gun belirleyin bence ben suan diyetisyen esliginde yapiyorum 1 haftada 2 kg verdim ama ogrenene kadar kesin gitmedi kesin 300 gr filan kendimi cok doldurdumsık sık yapmanız stres yapar suan rahatladim sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?