Son pismanlik neye yarar..

Krediyi ödemesseniz eviniz satılırsa ne olacak. Boşanmayı mı düşünüyorsunuz ki? Ayrılsanız kanunen borcu aileniz bile ödüyor olsa evin yarısı kocanızın olacak. Anlamadım sizi hiç.

Merhaba yine yeniden,

Kizlar konularimdan bilenler 7 yil bitiyor 8 senenin icindeyiz. Evliligimizin 3 senesi esimin o mendebur ailesiyle gecti. Zor bela para biriktirip ev aldim. Aldim diyorum cunku her nekadar esimle almis olsakta o parayi biriktirene kadar benim burnumdan geldi ve en son o paranin peşinde oldugumu bile soylemisti esim.. Neyse ben hep ayri oturalim nasil olsa duzelir hersey diye dusunuyordum.

Neyse gel gelelim bugune ufak capli tartismalarimiz hep buyuyor arada elini kaldiriyor ama 1 kez bile vurmadi ama benim icin elini kaldirmasi bile yetiyordu.

Disarida kedi evde aslangillerdendir kendileri.. Neyse konumuza gelecek olursak oglum oldu 15 aydir evdeyim esimin ailesi esim tek maasa dusunce arayi actilar. Para isteriz diye korkuyorlar sanirim.

Benim ailem destekci oglum 2 yasina geldiginde calisacagim. Cunku calistigim isyerinde cok maas almiyordum bebek kresleri cok pahali en yakin yere minibusle goturup ustune para verip krese oyle vermem gerekiyor.

Ama gel gelelimki esimle aramizda sorunlar bitmiyor en ufak seyde parlamasi lanet kadin kitapsiz gibi laflarindan biktim. 3 hafta oldu yeni ise gireli hep gec geldi is stresini oldugu gibi eve yansitiyor.

Ben bugunden itibaren ailemden alacagim parayi kesecegim çünkü almazsam evi satmak zorunda kalacagiz tek maasla ödeyemiyor cunku. Agzinda hep kendi isyerini acma lafi var. Sonucta ailem esimi severler gecim derdine dusmesin araniz kotu olmasin der. Artik yeter ama bunu dusunmek sadece benim aileme kalmadi.

Peki bu durumda siz olsaniz ne yaparsiniz?
sus ve dua et ayetel kürsi çok faydalıymış sen sus ki oda rahat etsin.

Krediyi ödemesseniz eviniz satılırsa ne olacak. Boşanmayı mı düşünüyorsunuz ki? Ayrılsanız kanunen borcu aileniz bile ödüyor olsa evin yarısı kocanızın olacak. Anlamadım sizi hiç.

Is stresini bahane ettigi icin imardaki evi yapilana kadar kiraya gecelim dedi evi satip 2 yillik kirasini pesin verip..

Aileniz aldığınız ev ödemesine yardım ediyor sanırım,bu durumu ona karşı çok kullanıyor musunuz?sürekli hatırlatmak gibi!

Ah ah nedir bu erkeklerin öküzlük hali:sinirli: dünya sanki sadece onların etrafında dönüyor ne yaparlarsa yapsınlar hep onlar haklı

ailesinden gelen parayı alınca sizi boşamayı falan düşünüyor herhalde. elinden geleni neden yapmıyor şimdi çünkü sizin ailenizden gelen bir yardım var dımdızlak kalacak yoksa ah bu erkekler

Back
X