Son pişmanlık

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
181
Puanlar
53
Eskı sevgılım ya evlenemezse benım yüzümden ıkı yıl gectı severek ayrıldık ya, şimdı nasıl unutup evlenecek?ben de sevıyorum of ya keşke dengesız davranmasaydım son pişmanlık fayda etmez… biz çok ıyı anlaşıyorduk ya 18 yaşındakı kuzenım nişanlandı. Ben çok seçiyım bu saatten sonra çok zor olacak

Eskı sevgılım ya evlenemezse benım yüzümden ıkı yıl gectı severek ayrıldık ya, şimdı nasıl unutup evlenecek?ben de sevıyorum of ya keşke dengesız davranmasaydım son pişmanlık fayda etmez… biz çok ıyı anlaşıyorduk ya 18 yaşındakı kuzenım nişanlandı. Ben çok seçiyım bu saatten sonra çok zor olacak
Eski sevgilin evlenecek sende bir süre sonra onu unutup evleneceksin.🤷‍♀️

Ben çok seçiyım bu saatten sonra çok zor olacak
cok secicisin tanimadigin bir gorucu gelse kaçacaksin, kendin soyledin
ayrica evlenmek icin kuduruyorsun ama eski sevgilin seni istemiyor. yani cok evlenesi varsa bulamiyorsa sen zaten yedekte hevesle bekliyorsuj

Bence git özür dile sevgilinden, yalvar yakar barış, aile evinde yemek yapacağına evlenip küfür işitmek çok daha iyidir bence😂

Bilmem kaç yıllık evli insanlar ayrılıyor, sonra başkalarıyla evleniyor. Sana ikide bir küfür eden adam mı seni unutmayacak? 28 yaşındayım diyorsun ama beyin yaşının 8 olduğundan bile şüpheliyim. Bu kadar evlenmek için delireceğine çevrene söyle bulsunlar kör topal bir şey, evlen gitsin. Olmadı eski sevgiline dön, bizde senin boş beleş dertlerini okumaktan kurtuluruz.

Sen kendini dert edin bence eski sevgilini değil. Öyle bir unutur öyle bir evlenirki şaşar kalırsın.

Konuyu okuyunca doğru mu okudum diye baktım tekrar okudum. Severek ayrıldık diyorsun ama sen öyle sanıyorsun. Seven insan sürekli hakaret edip aşağılayıp engellemez. Bir de gerçekten seçici birisi olsan düğün olmadan kaçarak evlenirim, hakaret etse de olur ,her ilişkide bunlar yaşanmıyor mu evleneyim de ne olursa olsun diye düşünen sensin. 18 yaşındaki kuzenin nişanlandıysa ne oldu yani? Nişan ,evlilik bir başarı değildir. Ayrıca sen onu değil, kendini dert edin bence.

Back
X