• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son şans verilir m...

Nikahı kıydıktan 4 sene sonra mı düğün yaptınız Ben mi yanlış anladım

Ya bir de arkadaşlar ölüm acısının bile dindiği şu hayatta ne kadar abartıyorsunuz ayrılmayı boşanmayı ya,
çok üzülüyorumlar dayanamıyorumlar kıyamıyorumlar falan boş laf yani. Yanlış varsa ayrılırsın bu kadar.

boşanmayıp tekrar affedecek gibi duruyorsunuz. sanırım yatakta basmanız gerekecek kararlı olmak için. umarım iyice düşünüp doğru kararı verirsiniz ve bu sefer affetmezsiniz. yani ben olsam aldatılmaktan çok uygulama bağımlısı iradesiz bir ergenle mi evliyim diye düşünüp üzülürdüm herhalde artık.
Affetmeyeceğim, kararım kesin.
Nikahı kıydıktan 4 sene sonra mı düğün yaptınız Ben mi yanlış anladım
Evet. Meslekten ve coronadan ötürü.

Şu yorumu yapanın da pek aklı ve ahlakı var gibi durmuyor yalnız.Sen de kendini çok akıllı sanma,ayıp yahu.
Şok oldum ben de. Hadi ben kördüm, geç olgunlaştım, geç akıllandım. Bir kadının, kendini akıllı sanan bir kadının üstelik, başka bir kadına böyle şeyler demesi akıl alır gibi değil.

Şu yorumu yapanın da pek aklı ve ahlakı var gibi durmuyor yalnız.Sen de kendini çok akıllı sanma,ayıp yahu.
Yorum yapayım da nasıl olursa olsun diyip karşındakini kıracağını, neler yaşadığını hiiiç düşünmeden acımazsızca yorum yapıyorlar böyle. Bunların kalpleri taşlaşmış

affet tabi affet adamın adı da saffet mi yoksa... :)

boşanma devam et, bu arada senden çocuk isteyecek, tabi bizdeki annelik duyguları ağır basacak yaş geçiyor vs kafasında çocuk yapılacak...
hamilelik döneminde aldatmalar, gitmeler gelmeler offf ...
o çocuk sapsağlam doğarsa inşallah, bu sefer nur topu gibi bir bahaneniz olacak 'çocuk için' gitmeyim ,deneyelim vs vs yıllar geçecek gidecek...
yazarken içim sıkıldı...
yapma güzel kardeşim yapma bunlar senaryo değil, dizi değil, burada defalarca yaşanıp yazılan ve etrafımızda olan şeyler.

hep aynısı olmuştur ve olacaktır... arkana bakma ,kararlı ol...

affet tabi affet adamın adı da saffet mi yoksa... :)

boşanma devam et, bu arada senden çocuk isteyecek, tabi bizdeki annelik duyguları ağır basacak yaş geçiyor vs kafasında çocuk yapılacak...
hamilelik döneminde aldatmalar, gitmeler gelmeler offf ...
o çocuk sapsağlam doğarsa inşallah, bu sefer nur topu gibi bir bahaneniz olacak 'çocuk için' gitmeyim ,deneyelim vs vs yıllar geçecek gidecek...
yazarken içim sıkıldı...
yapma güzel kardeşim yapma bunlar senaryo değil, dizi değil, burada defalarca yaşanıp yazılan ve etrafımızda olan şeyler.

hep aynısı olmuştur ve olacaktır... arkana bakma ,kararlı ol...
Çocuk hep istiyordu da asla dedim yani. Hem güvenim yoktu hem de tamir edilmemişti bir şeyler. Şimdi zaten gerek de kalmadı. Haklısınız, ne diyeyim...

Denenmişi denemeye gerek var mı? Adam aynı şeyi kaç defa yapmış. Aldatan tekrar aldatır. Bu iki kere nasıl dört ediyorsa o kadar kesin olan bir şey. Çok nadirdir akıllanan, yapmayan. İçinizde sürekli bir güvensizlik olacak. Değer mi kendinizi bu kadar yıpratmaya. Ağlarsa ağlasın, bulmuş o sizin bam telinizi ona oynuyor. Eşini seven, düşünen adam, pişman olan adam hal ve tavırları ile belli eder ağlaması ile değil. Geçsin o manipülasyon işini.
Lütfen sizde artık duygularınız ile değil mantığınız ile hareket edin. Kendinize olan öz değeri, öz saygıyı düşünün.

polyanacılık oynayamam .
görünen köy kılavuz istemez .
yaz kenara 6 aya konu sahibi çocuk bile yapar

Şok oldum ben de. Hadi ben kördüm, geç olgunlaştım, geç akıllandım. Bir kadının, kendini akıllı sanan bir kadının üstelik, başka bir kadına böyle şeyler demesi akıl alır gibi değil.

Sakın şans vermeyin, ağlamalarına manipülasyonlarına kanmayın. Akut acı dönemi geçince bana bunları yapmasına nasıl izin verdim diye kendinizi affedemezsiniz sonra, tecrübe ile sabit.

Ben 2019'da eşimle tanıştım. İlk basta her sey çok guzeldi. İkimiz de 28 yaşındayız. Hediyeler, ben uyurken izlemeler, güzel sözler vs. Daha sonra nişanlandıktan sonra onun telefonunda dating app tarzı uygulamalar indirdiğini gördüm. Biz evlendikten sonra da indirmiş. Neyse biz nikahı kiydiktan 4 sene sonra dugunu yapalim dedik. Dugune 1 hafta kala teline eslesmeli dating app indirdiğini yakaladim. Gecmis indirilen uygulamalarda gördüm tabii bunu. Hemen ayni gun silmis. Bilerek indirdim ve sildim dedi. Ben dugunu iptal etmek ve ayrilmak istedim. Bilet alip geri donmeye kalkti hicbir sey soylemeden. Kendimi cok degersiz hissettim. Yapma, ayrilma vs demesini bekledim. Ama ben gidene kal demem, yalvarmam, mizacimda yok bu cunku dedi bana hep. Sonra aileler devreye girdi. Karsimda bir anda agladi biz yalnızken. Gozyaslarina dayanamadim. 3. bir sansi daha vereyim dedim. Ama guven problemi yaşıyordum hep. Düğünden sonra 4 ay sonra yine bir uygulama indirip silmiş. Kendimi asla salamiyorum. Onu kullanmadım dedi, yerseniz. İşte 1 sene sonra benim içim bir şeyleri almamaya başladı ve ağlama gelmeye başladı bana sürekli. Çocuk vesaire düşünemiyorum mesela asla şu an. Güvensizliğim hep kalbimde atmaya basladı. Geçen gün izne geldiğinde ayrılalım dedim, ağzından laf aldıktan sonra. +18 konuşmalar yapmış görüntülü ki ben yapmak istediğimde bana sevmiyorum demişti. 5 gündür ayrıyız. Ağlayarak arıyor falan içim gidiyor üzülmesine, dayanamıyorum. Fakat ben de çok ağladım, ben de cok üzüldüm. ''Su an ben yeni büyüdüm ve seni anladım. Sen çok bağırmışsın, ben körmüşüm, sağırmışım, seni görememişim. Her kararında arkandayım, sen öz saygını korumaya çalışıyorsun'' dedi. Beynim çorba gibi oldu, help...
Nikahtan 4 sene sonra dugun kisminda tikandim ben, ee adam uzakta birde galiba, nikah nicin yapildi, siz ne yasiyorsunuz anlayamadim.

Evliyseniz, bosanin.

Ben 2019'da eşimle tanıştım. İlk basta her sey çok guzeldi. İkimiz de 28 yaşındayız. Hediyeler, ben uyurken izlemeler, güzel sözler vs. Daha sonra nişanlandıktan sonra onun telefonunda dating app tarzı uygulamalar indirdiğini gördüm. Biz evlendikten sonra da indirmiş. Neyse biz nikahı kiydiktan 4 sene sonra dugunu yapalim dedik. Dugune 1 hafta kala teline eslesmeli dating app indirdiğini yakaladim. Gecmis indirilen uygulamalarda gördüm tabii bunu. Hemen ayni gun silmis. Bilerek indirdim ve sildim dedi. Ben dugunu iptal etmek ve ayrilmak istedim. Bilet alip geri donmeye kalkti hicbir sey soylemeden. Kendimi cok degersiz hissettim. Yapma, ayrilma vs demesini bekledim. Ama ben gidene kal demem, yalvarmam, mizacimda yok bu cunku dedi bana hep. Sonra aileler devreye girdi. Karsimda bir anda agladi biz yalnızken. Gozyaslarina dayanamadim. 3. bir sansi daha vereyim dedim. Ama guven problemi yaşıyordum hep. Düğünden sonra 4 ay sonra yine bir uygulama indirip silmiş. Kendimi asla salamiyorum. Onu kullanmadım dedi, yerseniz. İşte 1 sene sonra benim içim bir şeyleri almamaya başladı ve ağlama gelmeye başladı bana sürekli. Çocuk vesaire düşünemiyorum mesela asla şu an. Güvensizliğim hep kalbimde atmaya basladı. Geçen gün izne geldiğinde ayrılalım dedim, ağzından laf aldıktan sonra. +18 konuşmalar yapmış görüntülü ki ben yapmak istediğimde bana sevmiyorum demişti. 5 gündür ayrıyız. Ağlayarak arıyor falan içim gidiyor üzülmesine, dayanamıyorum. Fakat ben de çok ağladım, ben de cok üzüldüm. ''Su an ben yeni büyüdüm ve seni anladım. Sen çok bağırmışsın, ben körmüşüm, sağırmışım, seni görememişim. Her kararında arkandayım, sen öz saygını korumaya çalışıyorsun'' dedi. Beynim çorba gibi oldu, help...
Hala da ona inanıyorsanız artık suç sizde yahu. Gidin bir tedavi olun

Sans vermek ifadesi de dillere dolandi sacma bi sekilde.
Tamam moda bir ifade ama... sans anca iyi bir konumdasindir, karsindaki de pek senin ayarin degildir aslinda ama senin pesindedir surekli falan tamam bi sans vereyim diyebilirsin.
Seninki sans vermek degil. Seninki biraz su "Bir kez daha kendimi kucuk dusureyim mi, bir daha karsima biri de cikmaz muhtemelen"..

Erkeklerin hep aynı boku yiyip yakalanınca ağlamaları yok mu tüylerimi diken diken ediyor.
Her haltı ye yakalanınca ağla oldu ya. Yakalanmadan önce aklın nerdeydi?
Konu sahibi kendine birazcık saygın varsa ayrılırsın.

Back
X