Merhaba ben 11.sinif ogrencisiyim su an turkiyedeki en iyi anadolu liselerinden birinde okuyorum tam puan alarak kazandim burayi. Liseye basladigimdan beri derslerim hic iyi degil. Okulda sadece fizik ve matematik dersleri isleniyor diger derslerde hocalar bu okulu kazandiginiza gore siz calisir yaparsiniz diyip serbest birakiyor ve yazililar da ciddi anlamda cok zor oluyor zaten pek calismadigim icin notlarim dusuk. Sayisalciyim ama sevmiyorum sayisali sevmedigim seyde de asla basarili olamiyorum ben. Esit agirliga gecmek istedim ama dersanedeki ogretmenlerim arkadaslarim falan sen sbsde 2 sene ful yaptin sayisali yapamiyorum diyip kolaya kacma dediler cevremdekilerden etkilendim esit agirliga gecmedim. 12de gececegim insallah. Neyse cok uzattim asil soracagim seye geleyim. Ben 12.sinifta acik ogretime gecmeyi dusunuyorum sinava daha iyi hazirlanmak adina beni bu dusunceye yoneltense okul idaresinin 12.siniflara diger okullarin aksine hicbir kolaylik saglamamasi oldu. Cok strese giriyorlar yazililar her zamanki gibi zor yapiliyor dediklerine gore bir de devamsizlik sorunu var tabi. Gelecek sene icin vip dersaneye yazildim eger acik ogretime gecersem sabah gidip aksama kadar orda calisirim diye dusunuyorum okulun zaten bana kattigi bir sey yok zaman kaybi olmaz hem de yazililar falan bu kadar strese sokmaz beni. Bu konuda bilgisi yada tecrubesi olanlar lutfen bana bir fikir verin ne yapmaliyim