Doğuma Hazırlık son üç hafta prensime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pretty9217

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
1.420
1
66
Zonguldak
slm kızlar.doğuma 3 haftamız kaldı isim konusunda karar veremedik.eşimin adı çağdaş.uyumlu olsun diye çağan ya da çağatay düşündük.ama kararsız kaldık.sizce bu isimlerden hangisi güzel?
1.çağan
2.çağatay
3.çınar
4.eymen
5.yağız
6.yiğit
7.doruk

bizde yağız,yiğit,ege üçünde kararsız kaldık,ama yağız biraz daha ağır basıyo gibi,bide yanına kur'an da geçen isim olsun istiyorum,mesala ali yağız gibi başka gelmiyo aklıma....yağız ı düşünün derim ben

bizde yağız,yiğit,ege üçünde kararsız kaldık,ama yağız biraz daha ağır basıyo gibi,bide yanına kur'an da geçen isim olsun istiyorum,mesala ali yağız gibi başka gelmiyo aklıma....yağız ı düşünün derim ben

evet güzel yağız.ama isime karar vermek çok zor.

slm kızlar.doğuma 3 haftamız kaldı isim konusunda karar veremedik.eşimin adı çağdaş.uyumlu olsun diye çağan ya da çağatay düşündük.ama kararsız kaldık.sizce bu isimlerden hangisi güzel?
1.çağan
2.çağatay
3.çınar
4.eymen
5.yağız
6.yiğit
7.doruk

Çağıl
Çağkan
Çağhan da Çağdaşa uyan güzel isimler cnm, hayırlı olsun bebeğin.

benimde hamileliğimde son günlerim ilk başta eymen çınar iki isim koymayı düşünüyordum sonra eymenden vazgeçtim emir ve çınar arasında kaldım sen bu isimler arasında kaldıysan ben çınar derim :34:

Çağıl
Çağkan
Çağhan da Çağdaşa uyan güzel isimler cnm, hayırlı olsun bebeğin.
çağkan fena değil bencede.teşekkür ederim

benimde hamileliğimde son günlerim ilk başta eymen çınar iki isim koymayı düşünüyordum sonra eymenden vazgeçtim emir ve çınar arasında kaldım sen bu isimler arasında kaldıysan ben çınar derim :34:
teşekkürler.karar vermek çok zormuş

İsimlerin hepsi güzel ama Yağız daha bir güzel sanki :)
söylenişi biraz zor gibi

çağan güzel bence.daha yeni hem.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cicim.
saol canım.

Canim bebegine cagan koy hep gulsun. Benim arkadsimin oglunun adi cagan.
cok mutlu bir bebek zaten anlamida nese bayram gibi birseymis.
Diger hosuma gidende yigit oldu, cagan yigit de iyi bir alternatif
dedigim bebegin diger adi kilic bu arada

çok saolun kızlar da bi ismi anne beğeniyo arkadaşlar beğenmiyo.baba beğeniyo ben beğenmiyrm.kafamız hala karışık.son 2 haftaya girdik oğlumun hala ismi yok:(doruk nasıl?

benim yeğenimin adıda çağın alp
çağın: şimşek yıldırım manasındaa türkçe bir isim.
hatta avatardaki sevimli bebekte kendisi olur :)

Son düzenleme:
Alptuğ ve Aybars isimlerini çok beğeniyorum.

1.çağan
2.çağatay
3.çınar
4.eymen
5.yağız
6.yiğit
7.doruk
Bu isimler arasında da en güzeli kesinlikle Doruk...

Son düzenleme:
Back
X