• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

Yuh ama ya muhalefet edecegim diye insan haklarını hiçe sayıyorsunuz ! Ne yapsın kız konuşsa nolcak konuşmuş öncesinde zaten ben buyum dışarı çıkarım sen çıkarsan boşanırım demiş. Tamam bey ben çıkmam sen çık haber bile verme mi desin ne yapsın ya !!!! İnsanı delirtir bu millet asıl senin kocana Allah sabır versin. ! Gerçi onun canına minnettir senim gibi beyim de beyim diyen birini koca kısmı çüküne takmaz

Tek bir şey soracağım, insan haklarıyla ne alakası var?

En son cumartesi olan olayları yazmıştım.Eş kişisi Dün çıkmadı,bugün işten geldi tabi o günden beri sıfır iletişim ayrı odalarda takılıyoruz. Kendi mutfaktayken yatak odasına bi gittim aynanın önünde bir kagıt. Boşanma protokolü. İsimlerimizi gördüm maddeleri okumadım. Gördüğümü görmesin diye hemen çıktım. Sanırım ben kendim göreyim diye bekleyecek.Blöf mü ciddi mi hala bilmiyorum. En son ben de çıkarım sen çıkaarsan deyince boşanırız demişti tamam demiştim. Ya sözünün arkasında durduğunu gösteriyor ya da gerçekten ciddi anlamadım. Şimdi ne yapayım? Ne önerirsiniz? Lütfen beni iğneleyici değil yardımcı olacak yorumlar yazın zira sinirden elim ayağım titriyor zaten.
Merhaba konu sahibi. Konunuzu en baştan yorumlarla birlikte okudum. Ve duruşunuza bayıldım. Herkes mağdur kadın görmeye bayılıyor. Güçlü, çizgisi olan ve eşitlik üzere hareket eden kadınlara tahammül yok. Çünkü malesef kadınlarımız evlilik hayatlarında çok eziliyolar. Ben buna bağlıyorum. Sizin olayınız tatlı bi inatlaşma. Evlilikte böyle şeyler tuz biber. Adamın blöf yaptığı da gün gibi ortada. Uyduruktan belge gösetryo flan. Aldatma olsa adam tak diye çıkar karşınıza bu bahaneyle avukattan aldığı protokolü koyar önnüze. Ama erkkler de böyle kendilerini uğraştıran kadınlara bayılır bunu da görüyoruz. Sizin olayınız ateşli bi sevişmeyle son bulur diyorum ve yazımı noktalıyorum;)

Nerde kadın erkek eşitliği nerde kadının hakları?? Kadına yuvanı bozma erkektir yapar diyen zihniyetten ne farkı var bu zihniyetin?

İnsan haklarının konuyla ilgisini sormuştum bana çok alakasız iki soru cümlesi yazmışsınız. Tek bir kişi bile kocan haklı, evet sen çıkma o çıkabilir yazmadı. Neden sanki böyle yazılmış gibi bir cevap verdiğinizi gerçekten anlamadım.

Merhaba konu sahibi. Konunuzu en baştan yorumlarla birlikte okudum. Ve duruşunuza bayıldım. Herkes mağdur kadın görmeye bayılıyor. Güçlü, çizgisi olan ve eşitlik üzere hareket eden kadınlara tahammül yok. Çünkü malesef kadınlarımız evlilik hayatlarında çok eziliyolar. Ben buna bağlıyorum. Sizin olayınız tatlı bi inatlaşma. Evlilikte böyle şeyler tuz biber. Adamın blöf yaptığı da gün gibi ortada. Uyduruktan belge gösetryo flan. Aldatma olsa adam tak diye çıkar karşınıza bu bahaneyle avukattan aldığı protokolü koyar önnüze. Ama erkkler de böyle kendilerini uğraştıran kadınlara bayılır bunu da görüyoruz. Sizin olayınız ateşli bi sevişmeyle son bulur diyorum ve yazımı noktalıyorum:KK66:
Yaa çok teşekkür ederim, bu yoruma kalbimi bırakıyorum😊❤️

En son cumartesi olan olayları yazmıştım.Eş kişisi Dün çıkmadı,bugün işten geldi tabi o günden beri sıfır iletişim ayrı odalarda takılıyoruz. Kendi mutfaktayken yatak odasına bi gittim aynanın önünde bir kagıt. Boşanma protokolü. İsimlerimizi gördüm maddeleri okumadım. Gördüğümü görmesin diye hemen çıktım. Sanırım ben kendim göreyim diye bekleyecek.Blöf mü ciddi mi hala bilmiyorum. En son ben de çıkarım sen çıkaarsan deyince boşanırız demişti tamam demiştim. Ya sözünün arkasında durduğunu gösteriyor ya da gerçekten ciddi anlamadım. Şimdi ne yapayım? Ne önerirsiniz? Lütfen beni iğneleyici değil yardımcı olacak yorumlar yazın zira sinirden elim ayağım titriyor zaten.
Kendi bilir. Sende kendini yıpratma. Allah hayırlısını versin

İnsan haklarının konuyla ilgisini sormuştum bana çok alakasız iki soru cümlesi yazmışsınız. Tek bir kişi bile kocan haklı, evet sen çıkma o çıkabilir yazmadı. Neden sanki böyle yazılmış gibi bir cevap verdiğinizi gerçekten anlamadım.
Bana sataşıp size cvp yazınca ana okul çocuğu gibi tarzında kendinizce laf sokmanız da insan hakkı ihlali oluyor ama siz anlamazsınız şimdi!

Bana sataşıp size cvp yazınca ana okul çocuğu gibi tarzında kendinizce laf sokmanız da insan hakkı ihlali oluyor ama siz anlamazsınız şimdi!

Daha iyi üye takibi yapmanızı öneririm zira o üye ben değilim. Kimse de size sataşmamış siz eleştiri kaldıramadığınız için karşınızdaki kişiyi azarlamışsınız. Yorumunuz beni gerçekten güldürdü. Siz insan hakları ihlalinin ne olduğunu bildiğinize emin misiniz? Öğrenin sonra konuşmaya devam ederiz.

Daha iyi üye takibi yapmanızı öneririm zira o üye ben değilim. Kimse de size sataşmamış siz eleştiri kaldıramadığınız için karşınızdaki kişiyi azarlamışsınız. Yorumunuz beni gerçekten güldürdü. Siz insan hakları ihlalinin ne olduğunu bildiğinize emin misiniz? Öğrenin sonra konuşmaya devam ederiz.
Tamam 😀

Merhaba konu sahibi. Konunuzu en baştan yorumlarla birlikte okudum. Ve duruşunuza bayıldım. Herkes mağdur kadın görmeye bayılıyor. Güçlü, çizgisi olan ve eşitlik üzere hareket eden kadınlara tahammül yok. Çünkü malesef kadınlarımız evlilik hayatlarında çok eziliyolar. Ben buna bağlıyorum. Sizin olayınız tatlı bi inatlaşma. Evlilikte böyle şeyler tuz biber. Adamın blöf yaptığı da gün gibi ortada. Uyduruktan belge gösetryo flan. Aldatma olsa adam tak diye çıkar karşınıza bu bahaneyle avukattan aldığı protokolü koyar önnüze. Ama erkkler de böyle kendilerini uğraştıran kadınlara bayılır bunu da görüyoruz. Sizin olayınız ateşli bi sevişmeyle son bulur diyorum ve yazımı noktalıyorum:KK66:
Harika yazmışsınız 👏👏👏ben de konu sahibinin duruşuna bayıldım. Kimseye eyvallahı yok.

Tek açıklamanız şu:
Ben geri adım atmış olurum, o yüzden konuşmam. Bu cümleyi okuyunca insan bir düşünür, çocuk gibi bir tavır çünkü.
Sonuçta boşanmaya kararlı olduğunuza göre hiçbir adımınız ya da cümleniz geri adım değil kararlı adım demektir.
Şu an ortada bir restleşme var, kadın kendisine konulan ambargodan rahatsız ama boşanma lafını ortaya koyan o değil ki, boşanmak adamın talebi, boşanmak isteyen açacak davayı, kadın hep alttan alacak uzlaşmacı yaklaşacak diye bir kural mı var, çocukça bile olsa evlilikte olabilir böyle şeyler

Bir avukata danışmasını önerdiğimiz, aksi takdirde hak kayıplarına uğrayabileceği konusunda uyarılar yazdığımız iletilere "beğenmedim" imojisi bırakıp, sonra da konu sahibine bir avukata danışmalısın iletisi gönderen arkadaş ne diyeyim sen de haklısındır kendince 😊.

Neye dönmüşse dönmüş. Herkesin evliliği farklıdır bizde evliliğin basından beri dısarı çıkmak isteyen izin alır. O izin vermese ben paşa paşa otururum evde ne surat asarım ne de konuyu açarım tekrar bugüne kadar böyle oldu. Ama kendisine bir gün arayla ikinciyi öıkacakken izin vermedim diye benimle küsüp sabahına evde olay çıkarıp bu defa hiç bişey söylemeden hergün çıkan adama ne deseydim. Evde oturup çatlasa mıydım. Tabi ki ben de çıktım. Şimdi burda neden konuşması gerekn erkek değil de kadın oluyor? Bu zihniyetler yüzünden kendinize benzer çocuklar yetiştirip bizlerin başına bela ediyorsunuz işte.
Önceki konunuzda demeye çalıştığım şey de buydu. Birbirinden izin almak falan olmaması gereken şeyler bir evlilikte. Güven varsa vardır yoksa yoktur, biri bir şey yapacaksa evden de yapar, birbirini eve mahkum etmeye çalışmak, sürekli bağlı kılmaya çalışmak doğaya ters. Bir yerden patlardı illa ki, patlamış da.

Bu evlilik inatlaşmadan dolayı bitmez gibime geliyor. Zaman zaman hepimiz restleşiyoruz, biri illa ki kuyruğunu sıkıştırıyor. Genelde de erkekler oluyor. En önemlisi ders alıp gözden geçirmek hataları.

Siz eğitimsiz falan misiniz eşitlik en temel insan hakkıdır. E kocasıyla konuşmaya gitmiş en başında zaten koca ben buyum diyor bu hanım da ben de buyum deyince niye yanlış yapmış oluyor ben de bunu anlamıyor

Şu an ortada bir restleşme var, kadın kendisine konulan ambargodan rahatsız ama boşanma lafını ortaya koyan o değil ki, boşanmak adamın talebi, boşanmak isteyen açacak davayı, kadın hep alttan alacak uzlaşmacı yaklaşacak diye bir kural mı var, çocukça bile olsa evlilikte olabilir böyle şeyler
Ben de aynısını diyorum. Sırf dışarı çıkmak için boşanma restini kullanan adama gerçek bir protokol hazırlanır verilir.
Kararlı duruş, karşındakinin karar vermesini beklemekle olmaz. Konu sahibi karar verir, karşı tarafa bildirir, dik duruş budur.
Kocası geri adım atıp boşanmıyorum blöftü dese, konu sahibi "tamam affettim bu evliliğe devam ediyorum" deyip bu terbiyesizliği unutacak mı?

dik duruş ve kimseye eyvallahı yok diyorsunuz da konu sahibi şu an eşinin blöf yaptığını düşünüyor ve bunun sonunda sevişirsinizli cevaplara teşekkür ediyor diğer herkese de ters cevap veriyor. e adam blöf yapıyorsa bu işin sonu sevişmeyle bitecekse kimseye eyvallahı yok diyemem bu konuda. ben baştan beri izin almaya karşıyım ama işin sonunda adam kendi isteğini kabullendirmek için bu kadar oyun yapıyorsa da her kabul edilmeyen isteğinde demek ki yapacak bunu. bu blöfü affetmekte bir sonrakini affetmekle aynı şey

Back
X