- 7 Ocak 2016
- 10.358
- 49.973
- 598
- Konu Sahibi mindfulness05
Siz eğitimsiz falan misiniz eşitlik en temel insan hakkıdır. E kocasıyla konuşmaya gitmiş en başında zaten koca ben buyum diyor bu hanım da ben de buyum deyince niye yanlış yapmış oluyor ben de bunu anlamıyor
Ben uluslarası ilişkiler mezunuyum ama okuduğunuzu anlamadığınız için sizin eğitim seviyeniz beni biraz düşündürdü. Eşitlik en temel insan hakkı mıdır

Kocasıyla konuşmaya gitmemiş kavga etmişler çıkmasına izin vermeyince. Kocası da haber vermeden evden çıkmış konu sahibi de sen çıkarsın ben de çıkarım demiş o her çıktığında çıkmaya başladım. Bu inatlaşma sonunda adam dönmüş ben çıkarım sen çıkamazsın demiş. Zaten bir tek bir tane kişi bile kocan haklı demedi. Neden öyle denmiş gibi davrandığınızı gerçekten anlamadım. Kocası zaten yüzde yüz hatalı. Bunda herkes hemfikir. Konu sahibi de olayı sidik yarışına çevirerek ve hala ısrarla iletişim kurmayı yenilmek sanarak bu anlamsız ego savaşına devam ettiği için hata ediyor. Hem konuyu özetledim hem yorumladım artık hala daha anlamamakta ısrar etmezsiniz diye umuyorum. Konu sahibiyle konuşmak durumundayız haliyle kocası konu açsa ona da yazarız git karınla konuş uzatma iletişim kur diye