• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

Dayanamadın kibledim artık seni.
Bence de bu sebepten boşanılmaz. Adam biriktirmiş dolmuş taşmış olmalı.
Umarım boşanır da kurtulur senden. Sen sormadan söyleyeyim Ve evet ben de rahatlarım.
Valla hayra battım bi konu açtım herkes kinini nefretini kustu rahatladı🤣

Olay nasıl dik duruşa dönmüş hayretler içerisindeyim. "Avukatımla görüşeceğim protokol hakkında." demen de geri adım atmak olmazdı. Ama yapmadın. Olayı dar çerçeveden ve tek ihtimal üzerinden değerlendiriyorsun. İnsanlar sana bunu yapma diyor, dik duruş göstererek de olayı halletmen mümkün ama bu şekilde diğer ihtimallerden biri varsa istemediğin sonuçlarla karşılaşabilirsin diye uyarıyor insanlar.
Biz buna atalet diyoruz. Hiçbir şey yapmadan durmak yani. Bir şey yapmadan netice umuyor. Biz de bunun böyle olmayacağını söyledik. Bir sürü şey önerildi. Kocanla konuş dendi, yok dedi. Madem adım atmayacaksın bari git bir avukata danış dendi, ona da yok dedi. Eşinin hazırladığı ne olduğu belli olmayan protokole imza atınca dik duruşlu feminizmin son neferi, Amazon kadınlarının şahı oldu, maşallah. :KK53:
Temkinsizliğe yönlendiren, sağduyudan uzak, boş yere gaza getiren yorumları da aldı kalbine koydu. Aha olan tam olarak bu.
Ha bu arada, eşim arkadaşlarımla çıkmama "izin" vermiyorum deyip kapris yapsa ben de büyük olay çıkarırım. Bazılarımız özgürlüğüne düşkün. Hemen boşuyorum demem belki ama tavrını sürdürürse evliliğimiz epey sallanır. Evlilikte sorunlar illa ekonomik veya kayın aile yüzünden çıkmıyor. Bazen de şişkin egolar yüzünden çıkıyor. Ve bir yerden sonra da bir taraf dayanamıyor, boşanıyorum diye ortaya çıkıyor. Çok da şaşırmayın bence.

Valla hayra battım bi konu açtım herkes kinini nefretini kustu rahatladı🤣
Kim sana kin nefret besleyecek kadar seni önemsiyor sanıyorsun? İyi niyetle yaklaşan herkesi saçma sapan itham eden sensin.
Az çok belli oluyor yazdıklarından, yazılanlardan anladıklarından profilin. Eşini de nasıl bezdirdiğini küçük bir tümevarımla tahmin etmek zor değil yani.

İticiyse neden okuyorsunuz okumayın o halde. Peki sizler konuya yorum yapmak yerine yorum yapanların güzel sözlerine neden dayanamıyorsunuz acaba içinizdeki pislikten olabilir mi? Sırf sataşmak için başkalarına yazdığım şeyleri siz üzerinize alınıp neden cvp verme gereği duyuyorsunuz? Bn cvp vereyim siz de içinizdeki pisliği böyle akıtarak rahatlıyorsunuz 🤣
Yahu siz kimsiniz ki biz size kin duyalim pislik akitalim falan ?😁 Ciddi anlamda soruyorum kendinizi kim saniyorsunuz? :deli: insan gibi uyaranlara bile sacma bir dik baslilikla cevap vermissiniz bastan beri. Size nasil yaraniliyor tam olarak? Kocaniz bey gibi blof yaparak mi? İnsan yerine koyup konusmayarak saga sola kagit birakarak mi? Buyumemissiniz hala cocuk cocuk haller. Birazdan nanik yapip, kendi diyen kendi olur, ayna aynaa falan diceksiniz diye korkuyorum :halay::halay:
Ayy oyle yorucu ve zorsunuz ki daha da yazasim gelmedi valla. Ok bye :bicak:

Biz buna atalet diyoruz. Hiçbir şey yapmadan durmak yani. Bir şey yapmadan netice umuyor. Biz de bunun böyle olmayacağını söyledik. Bir sürü şey önerildi. Kocanla konuş dendi, yok dedi. Madem adım atmayacaksın bari git bir avukata danış dendi, ona da yok dedi. Eşinin hazırladığı ne olduğu belli olmayan protokole imza atınca dik duruşlu feminizmin son neferi, Amazon kadınlarının şahı oldu, maşallah. :KK53:
Temkinsizliğe yönlendiren, sağduyudan uzak, boş yere gaza getiren yorumları da aldı kalbine koydu. Aha olan tam olarak bu.
Ha bu arada, eşim arkadaşlarımla çıkmama "izin" vermiyorum deyip kapris yapsa ben de büyük olay çıkarırım. Bazılarımız özgürlüğüne düşkün. Hemen boşuyorum demem belki ama tavrını sürdürürse evliliğimiz epey sallanır. Evlilikte sorunlar illa ekonomik veya kayın aile yüzünden çıkmıyor. Bazen de şişkin egolar yüzünden çıkıyor. Ve bir yerden sonra da bir taraf dayanamıyor, boşanıyorum diye ortaya çıkıyor. Çok da şaşırmayın bence.
Dik dursun da sonuç alabileceği şekilde dik dursun. Attığı adam hiçbir sonuç getirmemiş ki. Ben zaten böyle oyunlardan hoşlanan biri değilim dan dan neyse söylerim. Erkekler böyle şeylerden anlamıyor.

Tüm konuyu ve yapılan yorumları okudum. Konu üzerinde fikir ayrılığı olabilir ama gelen yorumlara bakınca bir grup üyenin bizim görüşlerimizi dinlememişsiniz hırsına girmesine hiç anlam veremedim. Herkesin evliliği farklıdır sorunlarını yazan insanların hayatına empati yapamıyorsanız neden eleştirmek için yazıyorsunuz. İnsanlar çözüm önerisi gelir mi diye konu açıyor ama linçlenmekten kurtulamıyor..

Dik dursun da sonuç alabileceği şekilde dik dursun. Attığı adam hiçbir sonuç getirmemiş ki. Ben zaten böyle oyunlardan hoşlanan biri değilim dan dan neyse söylerim. Erkekler böyle şeylerden anlamıyor.
Bazı kadınlarda var bu, ne çektiğimi anlasın, üzüntümü görsün diye öylece karşısında duruyorlar. Ama anlamıyor işte, derdini sözlü olarak anlatman gerekir bu durumda. Burnun düşmez yani konuşunca.
Bir de üyeleri suçlamış. Boşanacak olan sensin, acı çekecek olan sensin. Biz değiliz. Biz siteyi kapatır çıkarız, sorunlarınla baş başa kalacak olan sensin.

Tüm konuyu ve yapılan yorumları okudum. Konu üzerinde fikir ayrılığı olabilir ama gelen yorumlara bakınca bir grup üyenin bizim görüşlerimizi dinlememişsiniz hırsına girmesine hiç anlam veremedim. Herkesin evliliği farklıdır sorunlarını yazan insanların hayatına empati yapamıyorsanız neden eleştirmek için yazıyorsunuz. İnsanlar çözüm önerisi gelir mi diye konu açıyor ama linçlenmekten kurtulamıyor..
Insanlar bence niye benim dediğimi yapmadın diye linç etmiyor. Konuyu dik duruşa, kadınlar ezilmesin denilmeye çekildiği için kızıyor. Kimse konu sahibinin ezileceği cinsten bir öneri sunmadı çünkü. Ha bence sonuçsuz bir adım attı o yüzden yanlış ama yapacak bir şey yok.

Çözüm önerisi istemiyor, onaylanmak istiyor. Neyin hırsını yapacağız, ben evimin mutfağında bacaklarımı uzatıp kahvemi içerken belki konu sahibi ev taşıma stresi yaşayacak. Ben o vakte kadar unutmuş gitmiş olurum, üzülemem bile dolayısıyla.

Yuh ama ya muhalefet edecegim diye insan haklarını hiçe sayıyorsunuz ! Ne yapsın kız konuşsa nolcak konuşmuş öncesinde zaten ben buyum dışarı çıkarım sen çıkarsan boşanırım demiş. Tamam bey ben çıkmam sen çık haber bile verme mi desin ne yapsın ya !!!! İnsanı delirtir bu millet asıl senin kocana Allah sabır versin. ! Gerçi onun canına minnettir senim gibi beyim de beyim diyen birini koca kısmı çüküne takmaz

Sakin sakin =)))
Hiçbir şey anlamadan yırtılmış iç çamaşırından çıkmaz iseniz izah edeyim.
Şimdi eşler arasındaki iletişim sorunu nedeni ile ben "olgun" davranın minvalinde yorum yapınca konu sahibesi de çemkirdi ben de böyle yorum yaptım ama siz çük falan dediniz ben bi utandım, hayatımda duymadığım kelimeler, çok ayıp değil mi hanımefendi, öyle çük büllük falan? Ben edepli bir bağyanım. Beyim de evet çok şanslıdır çünkü kendisi ilen asla sidik yarıştırmam. Herkes özgürdür,evliliğimizde "kısas" gibi ilkel kavramlar yoktur. Kocaman insanlarız. Olgunuz. Beklentilerimizi de konuşma yolu ile ifade ediyoruz birbirimize =))))))))))

Tek bir şey soracağım, insan haklarıyla ne alakası var?

Nerde kadın erkek eşitliği nerde kadının hakları?? Kadına yuvanı bozma erkektir yapar diyen zihniyetten ne farkı var bu zihniyetin?

Yahu ben olgun davranın dedim, zaten girizgahta enişteye saydırdım, adam evcilik oynuyor dedim,
siz de burda konu açacağınıza gidin o protokolü müsait bir yerine....... dedim, sallayın elinizde "sen anaokulunda mısın, evliliği ne sanıyorsun ulan dangoz? " diyin dedim, tam olarak öyle dememiş olabilirim ama alt metin oydu vallahi kadın hakları savunucusu kadın kadim dostu bacım.
beni insan pardon kadın hakları ihlaliyle itham ettin canın sağ olsun. bi de çük dedin, o cuk oturdu bak içime.............

Sakin sakin =)))
Şimdi eşler arasındaki iletişim sorunu nedeni ile ben "olgun" davranın minvalinde yorum yapınca konu sahibesi de çemkirdi ben de böyle yorum yaptım ama siz çük falan dediniz ben bi utandım, hayatımda duymadığım kelimeler, çok ayıp değil mi hanımefendi, öyle çük büllük falan? Ben edepli bir bağyanım. Beyim de evet çok şanslıdır çünkü kendisi ilen asla sidik yarıştırmam. Herkes özgürdür,evliliğimizde "kısas" gibi ilkel kavramlar yoktur. Kocaman insanlarız. Olgunuz. Beklentilerimizi de konuşma yolu ile ifade ediyoruz birbirimize =))))))))))
Ayy Allahtan utanmışsınız Allahtan olgunmuşsunuz🤪🤪

Ne diyeyim ki çok ilginizi çekmiş o söz belli size de nasip olsun siz de rahatlayın da forumda konu açanlar rahat etsin biraz🤣
bende ona yorum yaptığım için yazıyorum evet benim dikkatimi çekti. çünkü geri kalan herkese saydırıyorsunuz bunun sonu sevişmeye bağlanır diyene de teşekkür ediyorsunuz. inşallah bağlanır o ayrı.
ister kavga edersiniz, ister sevişirsiniz. biz sizi ve eşinizi tanımıyoruz buraya yazdığınız kadarını biliyoruz. herkes fikrini beyan ediyor size uymayınca sinirleniyorsunuz. dik duruş diye övdüğünüz şey dik duruş değil, ego savaşı. kocanız hatalı onda yüzde yüz hemfikiriz. ama iletişim kurmadığınız sürece yaşayacağınız her şey hep bu sona bağlanacaktır. size dediğim şeyi açıklamak için bir örnek vereyim, çocuğu olanlar da daha iyi bilir. bir oyuncakçıda çocuk oyuncak istediğinde almazsınız, sonra kendini yerlere atarak ağlar aman sussun diye alırsanız ikincide o çocuk başka bir oyuncağı almak için direk ağlar. çünkü ağlanınca alınacağını bilir. eğer kocanızın yaptığı blöfse "yok yok ben boşanmak istemiyorum" demesini beklerseniz, diğer sorunda da aynı blöfü göreceksiniz hayatınız boyunca. ben bunu anlatmak istemiştim.
size bu konudan boşanın demiyorum. sadece blöf olduğunu düşünüyorsanız bunu yapmasına da müsaade etmeden iletişim kurun. gerekirse bağırın ama ne yapmaya çalıştığını sorun. yok ben burnumdan kıl aldırmam o sorsun diyorsanız da blöfse de değilse de iletişimsizlikten evliliğiniz biter.
size kin kusmuyorum. bana göre yapılması gerekeni anlatıyorum.
yapıp yapmamak yine size kalmış.

bana bunu yapan adamı vallahi de billahi de boşarım
isterse yorgan değil yüklük yansın

Sakin sakin =)))
Şimdi sen burada yokken biz napicaz 🤔

Her evliligin dinamigi farklıdır bu yüzden arada yasanan kavgaya tartısmaya hic yorum yapmayacagım ama sahsi fikrim ne iliski ne evlilik kimse kimseden izin almamalı tabii dedigim gibi dinamik farklı olunca yorumum yok derin mevzu neyse.

İnat konusunda keci mi dersiniz katır mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama kimse elime su dökemez kimmssee... eş kişisi bana böyle bi kağıtla gelecek birde konusmadan etmeden masaya bırakacak o işin asla geri dönüsü olmaz benim icin. Cünkü evlilikte bırak böyle inatlasmada bile bosanma ayrılma kelimeleri gecmemeli. Karsısına gecip masadan kagıdı alıp sanırım bunlar senin maddeler, biraz seni bekletecegim ben islemleri baslattıgımda haber ederim sana derim. Bir güzel protokol hazırlar tüm işlemleri baslatır bosarım. Aaaayyy blöffftü nidalarıyla dönse bile yok yani biter o iş benim. İnat olmaktan cıkar benim olay artık, oyuncak olmus evlilik.

Back
X