• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

Ama sende yani gordugunu belli etme diyoruz korktugumu dusunur diyorsuj git konjs diyoruz bu ne diye sorarsam her zaman bunu kullanir diyorsun 🤭
Ne yapmak istiyorsun..
Zaten eskiden aranizda iyiymis iki gun ust iste disari cikti diye mevzuyu bu kadar uzatmayaydin keske o zaman.
Blöfse de gerçekse de imzalayıp bırakıcam

Arkadaşlar şimdi gittim odaya baktım. Protokol netten çıkarılmş gibi özensiz birşey kesinlikle avukat hazırlamamış belli. Bir yere kızlık soyadımla yazmıl ismimi bir yere şimdiki soyadımla. Hiç bir mahkeme kurum ismi de yazmıyor
Sen de bi imza uydur o zaman 🤭

Evet hanımefendi öyle diyeceğim. Bilen birine danıştım şimdi. Mahkemede hakim protokolü tekrar okuyup kabul ediyor musunuz diye soruyormş. Kabul etmeme hakkım varmış.
Ailemde sayısız hukukçu var ve ben yine de asla böyle bir riske girmem! Siz bilirsiniz hanımefendi hayat sizin koca sizin tabii ki. İstediğiniz tüm belgeleri "mış" lı "miş" li ihtimallere güvenerek imzalayabilirsiniz 😊

Bu gidişle cidden boşanacaksınız ben söyleyeyim. Oraya imza atarsanız sonra hiçbir hakkınız kalmaz . Bu işin maddi boyutu da var dikkatli olun bence . Hakim sadece boşanmak isteyip istemediğiniz tekrar sorar maddi manevi tazminat istemem altın istemem diye imza atarsan Bu kabulünden dönemezsin. Ben de avukatım Bu arada . Sırf yanlış bir şey yapmayın diye yazmak istedim

Bunu düşündüm. Ya şuraya şu maddeyi de eklet diycem ya da bu şekilde evliliğinden vazgeçen birini ben de istemiyorm yarın da evi terkediyorum deyip imzalıycam
Terk vs demeyin...istedigin bu sanirim ok deyip imzalayin. aninda nasil ters dönecek olay... imza bi ise yaramaz ki anlasmali bosanma icin hakim karşısina gidip vazgectim dediginiz an isler degisir.

Bu gidişle cidden boşanacaksınız ben söyleyeyim. Oraya imza atarsanız sonra hiçbir hakkınız kalmaz . Bu işin maddi boyutu da var dikkatli olun bence . Hakim sadece boşanmak isteyip istemediğiniz tekrar sorar maddi manevi tazminat istemem altın istemem diye imza atarsan Bu kabulünden dönemezsin. Ben de avukatım Bu arada . Sırf yanlış bir şey yapmayın diye yazmak istedim
Aynen bunu söylemek, uyarmak istedim ama!.. Üstelik eş kişisine "terk ediyorum" diye de mesaj bırakıyor. Yani evi terk eden taraf olduğuna dair delili de veriyor!. Yapacak bir şey yok. Biz uyardık..

Mahkemeye katilmak sart anlasmali da. Katilmazsa olay farklilasir ki..

Aynen bunu söylemek, uyarmak istedim ama!.. Üstelik eş kişisine "terk ediyorum" diye de mesaj bırakıyor. Yani evi terk eden taraf olduğuna dair delili de veriyor!. Yapacak bir şey yok. Biz uyardık..
Ya protokol diye bıraktığı şey netten çıktı alınmş gibi herhangi bir kurum ismi falan yok soyadımı bile iki yerde farklı yazmış

Hanimefendi dalga mi geciyorsunuz? Once imza atip sonra vazgectim demek nerede kabul gormus? Oyun sanki! Normalde danismanlik ucret odeyip alacaginiz bilgiyi avukat bilabedel yaziyor siz hala assik atma derdindesiniz.

Azicik mantikli olun ya hu!

Back
X