• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

Gercekten cok fevri ve bildiginizi okuyan bir insansiniz. Bunca insan sizi uyariyor, yok illa ben imza atacagim sonra vazgecerim diyorsunuz. Yine atin imzayi da once avukata danisacagim demek cok mu zor?
Yakın zamanda anlaşmalı boşanan bi arkadasımla da konustum durum aynı. Ya kaç mesajımda söyledim adam blöf yapıyor diye düşünüyorm çok dandikk bir kağıt diyorum. Gerçek oldugunu düşğnsem tabi ki öyle yapmam

imzala hemen.
Sonra da dimdizlak ortada kal. Ister dandik olsun, ister net çıktısı olsun. Altinda imzan olacak mı? Olacak.. Boyle bir riske girmenin ne manasi var? Ustelik avukat arkadaşlar da uyarmışken.
"Bir insan kendi ayağına nasil sıkar?" Sorusunun canli örneğisin resmen..

Al protokolu firlat önüne.. Arkadas sevdasina yuva yikiyorsan bu kadar ucuz kurtulamazsin. Git cekismeli dava ac oyle gel de. Zaten gidip dava açarsa bu adamin seni aldattigina emin ol. Çünkü aklı olan hiç kimse gururundan boşanmaz.

Önceki konunuzu okumadım.
Eşiniz bu protokolü sizin elinize verip, açıkça konuşmuyor, sadece görmenizi ve sizin sormanızı bekliyor. Yani, aslında tepkinizi ölçüyor. Bence o da boşanmak falan istemiyor. Ama, saçma sapan davranıyor.
Boşanmayı gerçekten istemiyor. Ama, konuyu açan siz olmak istemiyorsanız. Kağıdı ortadan ikiye ayırıp, aldığınız yere öylece bırakın ve birşey söylemeyin. Devamındaki tavrına bakın. Sizinle konuşursa sizde oturun konuşun.

imzala hemen.
Sonra da dimdizlak ortada kal. Ister dandik olsun, ister net çıktısı olsun. Altinda imzan olacak mı? Olacak.. Boyle bir riske girmenin ne manasi var? Ustelik avukat arkadaşlar da uyarmışken.
"Bir insan kendi ayağına nasil sıkar?" Sorusunun canli örneğisin resmen..

Al protokolu firlat önüne.. Arkadas sevdasina yuva yikiyorsan bu kadar ucuz kurtulamazsin. Git cekismeli dava ac oyle gel de. Zaten gidip dava açarsa bu adamin seni aldattigina emin ol. Çünkü aklı olan hiç kimse gururundan boşanmaz.
İş oraya gelirse baskı altında imzalatıldı derim. Şu an blöfünü yemiycem . Şu çocuğa kızar gibi yorum yazmaları da bırakın.

Önceki konunuzu okumadım.
Eşiniz bu protokolü sizin elinize verip, açıkça konuşmuyor, sadece görmenizi ve sizin sormanızı bekliyor. Yani, aslında tepkinizi ölçüyor. Bence o da boşanmak falan istemiyor. Ama, saçma sapan davranıyor.
Boşanmayı gerçekten istemiyor. Ama, konuyu açan siz olmak istemiyorsanız. Kağıdı ortadan ikiye ayırıp, aldığınız yere öylece bırakın ve birşey söylemeyin. Devamındaki tavrına bakın. Sizinle konuşursa sizde oturun konuşun.
İşte bunu yaparsam adam aynı devaö edecek aynı evde iki yabancı hayatı yaşayıp kafasına estiği gibi arkadaslarıyla çıkıp ben çıkımca da yine böyle protokol getirecek.

Aldatma konusunda da kesinlikle düşünmüyorum öyle bişey oldugunu çünkü bu olaylae öncesinde bişey yoktu. Ayrıca öyle bişey olsa çıkarsan ayrılırız diye kıskançlık yapmaz çıkıyorsn ayrılıcaz diye bahanesi hazır olurdu

Ben olsam imzalamam o kağıdı elime alırım giderim eşimin yanına şu şu maddeler olmamış bunları değiştirelim ve şunları ekleyelim o şekilde avukatına hazirlatip tekrar getir derim ve eğer o kağıt düzenlenmiş olarak tekrar önüme gelirse imzalar bosanirim blöfe falan gerek yok.

Gormemis gibi yapin ilk adimi
ondan bekleyin gelsin agziyla soylesin senden bosanmak istiyorum desin. Sonra olur ama sartlarim bunlar diyin ben de avukattan randevu almayi dusunuyordum zaten diyin. Kusura bakmayin da gordugum en sacma bosanma bu sanirim

Aman diyeyim neyin altina i,mza atiyorsun ona bak bir avukatada danisacagini soyle.
Hatta soyle yap bunu birakmissin ben bunu incelemek istiyorum de gerekirse hak kaybimin olmamasi icin bir avukatla da konuyu gorusucem de benimde maddelerim olabilirim de gec baska oadaya yat uyu.

İş oraya gelirse baskı altında imzalatıldı derim. Şu an blöfünü yemiycem . Şu çocuğa kızar gibi yorum yazmaları da bırakın.
Sen bilirsin. Çocuğa kizar gibi yorum yazmak aklimin ucundan bile geçmemişti. Ama çocuk demişken iyi noktaya degindin. O protokolu imzalarsan bir sure sonra gelip burada çocuk gibi ağlama ihtimalin var. 🥲
Bizden uyarmasi.

İşte bunu yaparsam adam aynı devaö edecek aynı evde iki yabancı hayatı yaşayıp kafasına estiği gibi arkadaslarıyla çıkıp ben çıkımca da yine böyle protokol getirecek.
Muhtemelen genç bir hanımsınız. Yaşınız benimkinden küçüktür.
Tecrübeme dayanarak söylüyorum. Bu düşündüğünüz gibi olmayacak. Siz bu kağıdı yırtmakla, sadece boşanmak istemediğiniz mesajını vermiyorsunuz, bu protokolü kabul etmediğiniz mesajınıda veriyorsunuz. O, protokol diye saçma sapan bir kağıt çıkartmış, elinize veremiyor bile. Siz de gurur yapıp, bir şey sormuyorsunuz. Ama, nasıl karşılık versem diye düşünüyorsunuz.
Yırtın kağıdı, koyun yerine. Mutlaka konuşmak isteyecek sizinle. O zaman güzel bir konuşma yaparsınız.

Sen bilirsin. Çocuğa kizar gibi yorum yazmak aklimin ucundan bile geçmemişti. Ama çocuk demişken iyi noktaya degindin. O protokolu imzalarsan bir sure sonra gelip burada çocuk gibi ağlama ihtimalin var. 🥲
Bizden uyarmasi.
Tamam siz de sevinirsiniz dediğiniz çıktı diye sqğolun.

Ya protokol diye bıraktığı şey netten çıktı alınmş gibi herhangi bir kurum ismi falan yok soyadımı bile iki yerde farklı yazmış
Ozensizce hazırlanmış iste ki.. blöf. Madem imzalamakta tereddutun var. Ok sabah avukata detayli madde ekletecegim gidelim 9 da en yakindaki hukuk burosuna deyin. Avukat ofisinde imzalayip cikacam deyin..

İnsanlar sizi düşünüp uyarmaya çalışıyor, bence dinleyin. Bence eşinize arkadaşlarınla rahatça çıkabilmek için evliliği bitiriyormuşsun, peki okudum protokolü ama bazı şeyler net değil, yarın bir avukatla görüşelim detaylı ve net bir protokol hazırlatalım deyin.

Tamam siz de sevinirsiniz dediğiniz çıktı diye sqğolun.
Biz sevinmeyiz de üzülmeyiz de. Çünkü hepimiz yabancıyız, pencereyi kapatınca her şey bitiyor. Yani bizim için fark eden hiçbir şey olmaz. Ama olan size olur. Onu anlatmak istemişler aslında.
Siz şimdi kızgınsınız, canınız acımış ve doğal olarak karşı tarafı üzmek istiyorsunuz. Ama bunun yolu, bu değil. Böyle yaparak kendinize zarar verirsiniz, eşinize değil. Siz şimdi risklerin farkında değilsiniz. Bana zarar vermez, o kadarını da yapmaz vs. diyorsunuzdur içten içe. Ama herkes her şeyi yapar şu hayatta, yeter ki koşullar uygun olsun. Kırk sene sadık olup da kırk birinci senede kazık atıyor insanlar. Buradaki hanımlar da bir şeyler için geç olmadan tedbirinizi alın diye, iyiliğiniz için uyarıyor. Ama siz kötülüğüne sanıyorsunuz. Ama bu kadar kadının, iki paragraf yazmak için size zaman ayırması bile iyilik göstergesidir. Hiçbirimizin ne çıkarı var ne de sebebi, unutmayın. Neyse, umarım düzelirsiniz eşinizle.

Back
X