• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

2 gün sonra kocam ciddiymiş nasıl imzaladım diye başını taştan taşa vurmaz inşallah. İnadı mantığının önüne geçmiş. Eşi bu kadının huyunu biliyor blof değildir o kağıt.
Ya dışarı kendi çıkıp ben çıkmayım diye boşanma davası açacaksa ben neden başımı taşa vurayım? Boşanmayı istiyorsa bu sebep olmazsa başka basit bişeyden boşanır zaten. Kimin inadı mantığının önüne geçmiş oluyo şu durumda ? Bu olaydan bana protokol getiren adamın mı? Böyle bişeye tamam diyen benm mi?

Ortada ayrilmayi gerektirecek gercek bi gerekce olmadığından bosanma olmaz. her tartisma da bosanma kelimesi, kagit vs olursa konular hep degisir. Sadece bosuna yipranma olur

Aynen öyle. Insanlar nikahlarini birazda ciddi almalari gerekir. Biz esimle taa evliligin basinda bunlari konustuk. Kimse kavga sirasinda veya sirf karsi tarafa baski kurmak adina bosanma lafini agzina almayacak. Hani ciddi bosanmayi düsünürsün o zaman tabi otur konus. Yaklasik 7 senedir evliyiz bir kere bosanma kelimesi agzimizdan bu yüzden cikamdi. Evlilik sorumluluk demektir. Hem kendine hemde esine karsi. Adamin yaptigi hareketlerin ciddiyetinin farkinda bile degil..ayni sekilde konu sahibi de. Iletisimleri böyle devam ederse bosanmak zaten kacinilmaz olur.

Ya dışarı kendi çıkıp ben çıkmayım diye boşanma davası açacaksa ben neden başımı taşa vurayım? Boşanmayı istiyorsa bu sebep olmazsa başka basit bişeyden boşanır zaten.
Sorun da bu. Emin misin bu sebeple boşanmayı istediğine. Başka sebep varsa tazminat hakkın da var ya hani. Onu alamayıp sonra gerçeği öğrendiğin için başını taşa vurabilirsin mesela.
Protokolü al ve ben avukatımla konuşacağım de, kenara çekil. Nereye, kimin yanına gidiyor önce bir bak. Sonra duruma göre ne yapacağına karar verisin.

Beni eleştirmeyin demişsiniz ama hakaret etmeden herkes herkese dilediğini yazabilir bu forumda. Siz sınırlama getiremezsiniz. Eleştiri kaldıramıyorsunuz madem keşke forum sitesine konu açmasaydınız.

Mesele artık iyice sidik yarışına dönmüş. İki tarafta konuşmayı yenilmek sanıyor. Evlilik böyle bir taktiksel savaş değildir ki. Ego savaşında yenilmemek uğruna ciddi ciddi boşanacaksınız bu gidişle ki hiç şaşırmam. Herkes gaz vermiş ama insanlar sonrasında kendi hayatlarına dönecekler, yaşayacak olan sizsiniz. Siz ciddi ciddi boşanmak istiyor musunuz? Bunu sorun kendinize cevap evetse gidin yarın avukata zaman kaybetmeden. Yok eğer ben eşimin burnu sürtsün istiyorum ciddi boşanmak niyetinde değilim derseniz bu anlamsız saçmalığa son verip artık iki medeni insan gibi konuşmanız lazım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdi gittim odaya baktım. Protokol netten çıkarılmş gibi özensiz birşey kesinlikle avukat hazırlamamış belli. Bir yere kızlık soyadımla yazmıl ismimi bir yere şimdiki soyadımla. Hiç bir mahkeme kurum ismi de yazmıyor
Bence siz boşanma protokolü ile boşanma dilekçesini karıştırıyorsunuz. Protokole imza atmak demek ben bu şartlar altında boşanmayı kabul ediyorum demektir. Herhangi bir kurum, mahkeme ismi yazmaz.

Çözüm olarak konusmak yerine protokol hazırlayıp vermeye bile gelmeyip göreceğim yere bırakan eşle ben neden konusayım? Bunları düşününce ben neden inatçı olayım?
Nedir bu inat, ben gerçekten anlamıyorum. Bu işin sonunda “keşke konuşsaydım belki bir şeyler değişirdi” deyip pişman olmak da var. Oturup konuşmak, sindiğiniz anlamına gelmez. Evliliği iyice güç savaşına çevirmişsiniz ikiniz de. Evlilik bu değil ki, insanlar eşleriyle rakip değil takım arkadaşıdır. Siz bir konuşun, olumsuz sonuçlanırsa da elinizden gelen her şeyi yapmış olursunuz. Boşansanız bile ileride pişmanlığınız olmaz, “ben elimden geleni yaptım” dersiniz.

En son cumartesi olan olayları yazmıştım.Eş kişisi Dün çıkmadı,bugün işten geldi tabi o günden beri sıfır iletişim ayrı odalarda takılıyoruz. Kendi mutfaktayken yatak odasına bi gittim aynanın önünde bir kagıt. Boşanma protokolü. İsimlerimizi gördüm maddeleri okumadım. Gördüğümü görmesin diye hemen çıktım. Sanırım ben kendim göreyim diye bekleyecek.Blöf mü ciddi mi hala bilmiyorum. En son ben de çıkarım sen çıkaarsan deyince boşanırız demişti tamam demiştim. Ya sözünün arkasında durduğunu gösteriyor ya da gerçekten ciddi anlamadım. Şimdi ne yapayım? Ne önerirsiniz? Lütfen beni iğneleyici değil yardımcı olacak yorumlar yazın zira sinirden elim ayağım titriyor zaten.
Ben olsam imzalarım. Lafının arkasında duruyor mu durmuyor mu anlaşılır. Restine rest çekin korkmayın. Böyle sudan sebepten ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorsa hiç vakit kaybetmeyin zaten böyle biriyle

Boşanalim diyen eş, boşanma protokolü getiren de yine eş. bu durumda konu sahibi neden konuşmak için çaba göstersin ya da böyle bir adamla konuşmaya zaten gerek var mı ?

Bu sebepten olmasa başka bir sebepten yine bu adam boşanma protokolü getirecek konu sahibini sindirmek için. Adam bariz blöf yapıyor yapmasa direkt protokulu konu sahibinin önüne koyma cesaretini gösterirdi. Diyelim ki yapmıyor gerçekten boşanmak istiyor zaten en ufak bir şeyde bu denli fevri hareket eden bir adamla da boşanirsaniz bir şey kaybetmezsiniz.

Ya dışarı kendi çıkıp ben çıkmayım diye boşanma davası açacaksa ben neden başımı taşa vurayım? Boşanmayı istiyorsa bu sebep olmazsa başka basit bişeyden boşanır zaten. Kimin inadı mantığının önüne geçmiş oluyo şu durumda ? Bu olaydan bana protokol getiren adamın mı? Böyle bişeye tamam diyen benm mi?
Kimse keyfine git konuş ikna et boşanmasın demiyor ki,zararlı çıkma diye,senin iyiliğin için okumadan imzalama diyoruz. Maddeler aleyhineyse nolacak? Yinede imzlaycakmısın konuşmadan?

Blöf yapıyorsa bile imzalr veririm eline kagıdı.
Evlilik böyle bisey değil,sen cıkma ben cıkarım sacmalıgından konu nereye gelmis.
Hergün hergün bekar hayatı yasamak isteyen adamla nereye kadar sürdürebilirsiniz zaten?
Öyle aa görmedim flaan tribine girmem,cat imzalarım.

Blöf yapıyorsa bile imzalr veririm eline kagıdı.
Evlilik böyle bisey değil,sen cıkma ben cıkarım sacmalıgından konu nereye gelmis.
Hergün hergün bekar hayatı yasamak isteyen adamla nereye kadar sürdürebilirsiniz zaten?
Öyle aa görmedim flaan tribine girmem,cat imzalarım.
Bunu ben de düşününce bana inatçı diyenler olmuş. Anlatmak istediğim buydu.Sonuç olarak imzaladım sonra altına altınlarım ve eşya paylaşıöı maddeleri eklensin diye yazdım.

Boşanalim diyen eş, boşanma protokolü getiren de yine eş. bu durumda konu sahibi neden konuşmak için çaba göstersin ya da böyle bir adamla konuşmaya zaten gerek var mı ?

Bu sebepten olmasa başka bir sebepten yine bu adam boşanma protokolü getirecek konu sahibini sindirmek için. Adam bariz blöf yapıyor yapmasa direkt protokulu konu sahibinin önüne koyma cesaretini gösterirdi. Diyelim ki yapmıyor gerçekten boşanmak istiyor zaten en ufak bir şeyde bu denli fevri hareket eden bir adamla da boşanirsaniz bir şey kaybetmezsiniz.
Tam olarak bu düşüncedeyim👏

Ben de anlamadım yorumları, ormanda yaşar gibi "ben çıkarım ama sen çıkamazsın, çıkarsan da al sana protokol" diyen kişi adam, eee ne yapacaksınız peşinden mi koşacaksınız bu durumda?

Bunu ben de düşününce bana inatçı diyenler olmuş. Anlatmak istediğim buydu.Sonuç olarak imzaladım sonra altına altınlarım ve eşya paylaşıöı maddeleri eklensin diye yazdım.
Yok ben kendi adim konusayim zaten bunu yapiyorsa istedigi bosanmaks tabii ki bu konuda konusma..
Benim anlatmak istedigim altina imza attigin seyin ne oldugunu oku bir avukata danıs sadece hak kaybin olmasin yani ordaki maddeler hakkinda muhattap ol sadece

Ben de anlamadım yorumları, ormanda yaşar gibi "ben çıkarım ama sen çıkamazsın, çıkarsan da al sana protokol" diyen kişi adam, eee ne yapacaksınız peşinden mi koşacaksınız bu durumda?
Ya değil mi. Adam böyle yaptıktan sonra gidp konusalım demek aa korktu bak bundan sonra her olayda bunu yapayım diyecek.

Back
X