Son Yıllardaki Tayt Çılgınlığı

Birey evlenmek istemeyebilir , özgürlükten bahsedip başkalarına evlensinler o zaman demek özgürlük anlayışına sığmaz.

ne alaka ya hu?
o zaman geneleve gitsinler tövbe estağfirullah

onlar bana bakacak diye ben giyimimden ödün veremem. aileler erkeklere terbiye versin. milletin terbiye vermediği çocuklarını biz mi kapalı giyinmekle eğiteceğiz. bana ne onların cinsellik isteğinden. herkesin uçkuruna göre giyinelim işimiz yok ne olsa.

tayt gıymek bu kadar sorunmuymus yaaa..

benım vazgecılmezımdır,uste bol bı tshırt alta tayt..

tayt gıyınce bakıldığını da sızden duydum..burda herkes gıyer..

Merhaba arkadaslar benım amacım bıraz da ıs olsun dıye yazmak bır gerı bıldırım alsam oleeee bırı benı okudu ve yazdı dıye mutlu olurum tayf meselesı bende söyle oldu bır ay önce aldım bırturlu dışarıda gıyemıyorum.demek kı ıcıme sınmedı yakısacagına emın olsam da demek kı tek mesele yakışması degıl ınsandan ınsana degısır tercıh.

bende aldım kaç tane ama bi türlü giyemiyorum nasıl giyeceğimi de bilmiyorum,o zaman neden aldım?:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla özellikle kışın en rahatı tayt, hiç pantolonlarla bi taraflarımıda dondurmaya niyetim yok.
Giyiniyorum taytımı totomuda kapatıcak bi hırka yada tunikle kombinliyorum. Altınada çizmem oh misss.
Başkasının fikirleri için giyimimden ödün veremem. Napalım millet aç diye bizde kendimizimi değiştirelim. Azıcık yaşamayı öğrensinler onlarda. Her yürüyen 2 bacak onlar için aynı nasılsa

Tayt la doğru kombine yapmak lazım, o zaman her kez kullanılabilir . Kullanılacak yeri de tabi ki önemli. Hamilelik donemde iş yerinde de kullanmak çok rahat olur, farklı ve şık kombine yapabilirsiniz.

Eklentiler

• $leggins 3.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 104
  • $leggins.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 98
  • $leggins 2.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 90
Çünkü 5 liraya alıp her şeyle kombinleyebiliyoruz.
Sıkıldım bu yargılayıcı tavırlardan ülkedeki, siz giymeyin olsun bitsin. Kadının, erkeğin, çocuğun, yaşlının herkesin derdi kadının vücuduyla.

Son düzenleme:
Neden tayt giyiyorsunuz , son yıllarda toplumumuzdaki tayt modası hakkında ne düşünüyorsunuz?Cinselliğe bu kadar aç bir toplumda vücut hatlarını belli eden taytları giymek bence cesaret işi.

Bulundugum sehirde ayilar yasamiyor. O yuzden giyiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onlara yakismiyor olsa gerek ondan laf ediyorlar ehue

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman aman şimdi gelip uzun inceyim bacaklarım şahane ama genede giymiyorum derler :)

Çevredeki öküz erkekler ve yobaz kadınlar bu kadar fazla olmasa da herkes istediği gibi giyinebilse

Şu noktaya katılıyorum yalnız. Bacakları davul gibi olanlarda cidden kötü duruyor. İnce olanlara daha çok yakışıyor haliyle

Bir kadinin tayt giymesi baska bir kadini nasil rahatsiz ediyor aklim almiyor! Dar pantolonda hatlari belli ediyor. Bu sekilde bakarsak olaya
Cok daha baska ornekler eklenebilir!
Kadinin kara carsaf giymesi lazim cunku; ne giyersen
Giy vucudunda bir yeri belli olacaktir. Acik bir kadinla, turbanli bir kadinin arasinda ' gogusler ve kalca' konusunda bir fark goremiyorum.
Her ikisi de ne giyerse giysin bu hatlar bariz belli oluyor
Fark edenler anlar ne demek istedigimi!

Şu bir gercek, incecik tayt giyip ustudeki bluzu cok kisa giyenler bana da itici geliyor, yakismiyor
Evden cikmis gibi duruyor cunku. Goruntu kotu yani, kalcasinin belirgin olmasi degil!

Cinselliğe aç olan toplum ve tayt arasındaki bağlantıyı kuramadım. Avrupa'da millet bikiniyle geziyor sokakta kimse tecavüz etmiyor.bizim ülkemizde 5 yaşındaki erkek kız demeden çocuklara tecavüz ediliyor.müslümanların çoğunlukta olduğu Endonezya'da tesettürlü kadınlar bile tecavüzden bıkıp eylem yapmıştı geçtiğimiz yıllarda hatta aynı ülkede dişi orangutanların fahişe olarak kullanıldığını okumuştuk haberlerde.demekki neymiş kıyafetin bunlarla alakası yokmuş.cübbeli'nin dediği gibi adam damacanaya tecavüz ediyor aç olan adam su şişesi de olsan yapıyor işte.bunları geçin,bir kadın olarak şunun savaşını verelim: ben canım ne isterse giyerim,sen içindeki hayvanlığa benim kıyafetimi bahane etme!!! Hiç açık giyinmeyen biri olarak söylüyorum bunu.Kıyafeti bırak,tayt da giysin şort da giysin sanane, banane,kimene!!! Zihniyeti temizle,zihniyeti!!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkes istediği gibi gezer ama ben su tayt saçmalığından bıktım ya yakışanda giyiyo yakışmıyıor da ne oldu eskiden giyilmiyodu şimdi obezide giyiyor yamuk bacaklısıda yakışmıyo bikere ya utanıyorum boğum boğum lastik gibi varya bir araba lastiği markası simgesi ona benzio

Valla yaz kış hep tayt giyerim. İnanılmaz rahatlık. Birileri cinsel açlığını bakışlarınla tatmin edecek diye düşünmedim. Kaldı ki bu o açların ailelerinin sorunu. Çocuklarını bu şekilde yetiştirmemeleri gerekirdi. Son zamanlarda kilo aldığım için daha uzun tunikler giymek zorunda kaldım. Ama özellikle kışın o çizmeleri normal pantolonların üzerine çekmek çok zor. Üstelik sıcacık tutuyor. İnsanlar rahat ettikleri şeyleri giyebilmeli. Bugün tayt giymeyen bayanlara aynı açlıkla bakılmıyor mu? Zihniyet aç olduktan sonra ne giyersen giy yine bakarlar.

Neden tayt giyiyorsunuz , son yıllarda toplumumuzdaki tayt modası hakkında ne düşünüyorsunuz?Cinselliğe bu kadar aç bir toplumda vücut hatlarını belli eden taytları giymek bence cesaret işi.

bencede...poposu geniş olan kızlar kadınlarda giyiyor..kadın milletiyiz işte herşeyin kendimize yakıştığını sanıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…