son zamanlarda acilan konularin saçmaligi....

ben de hayatını ''bır derdım var''kosesıne gore yasayanlara gercekten uyuz oluyorum
mısal ; renklılerı hangı deterjanla yıkasam ''tarzın da bıle boyle sacma sapan konuları
bır derdım var kosesın de okumaktan gercekten rahatsız oluyorum
mesela gecenler de bır uye cocukken kız arkadaslarıyla ılıskıye gırdıgınden bahsetmıs.
bu durumun normal olup olmadıgını merak edıyormus .
ayrıca uzman yardımı da alıyor bu uye .
hem uzman yardımı alıp hem de boyle gereksız bır soruyu ne dıye sorar bıze anlamam
pıskologuna sor deyınce de kızıyor
neyse kısacası ben de son zamanlar da okudugum konulardan rahatsız oluyorum
bu marka muhabbetı nedır arkadaslar bakın onu kacırmısım.

Evet kimseyi kirmamaya calisirim ben

Konu aciyorsa bir insan her yoruma acik olmali,olumlu yoruma peki de,olumsuza hayir olmamali...

Kendince hakli olabilir...
Benim kizdigim noktalar başka...
Onun muhatabi biz iken araya kaynanayi sokmasi gibi gibi...

Ama evet kimseyi kirmadim o konumda,hatta hicbir konumda 1 kisi haric kimseyi kirmadim

konu açtığında bilmiyorsun ki bir üyenin samimi mi yoksa sana başka yorumdan gıcık cevap veriyor,ama genel olarak ben konu açandan yanayımdır

Son düzenleme:

yok cnm deil..
jandarma ayrı..

ATATÜRK e hakaret eden süperwomen mı neydi...
gece 4 e kadarda küfür etti fantazi sıraladı manyak..

kuma olmanın faydalarını bile sıralamıştı bi ara ökküzzz

superwoman banlandi ve esraa6 olarak geri döndü twitiye sorun hatta banada sorabilirsiniz gözlerimle sahit oldum
kendi dedi kiz twiti tanimadinmi benim ben superwoman diye yazdi esraa6

bende sevmiyorum böyle konulari...

mesela kk da ögrenmek istedigim birsey varsa aradigim seyi yaziyorum kadinlarkulubu diye ariyorum....

birde su maile gelen spam mailler hakkinda sabit bir konu olsa..bircok kisi konu aciyor kocamn-sevgilimin mailnde su var bu var diye...

cok acil bakin diyince insanda birsey oldu saniyor bazi konularda..

aklima geldi konu acanlarin hepsinin kültür sevyesi yüksek karsi taraf icin aciyorsa onlarinki hep düsük oluyor...

karsi tarafa bazen söz hakki verilmesini istiyorum icimden,burda bile kültürlüym,söyle bir ailedenim diyen insanlarin

diger üyelere karsi cok kirici seyler yazdiginda karsi tarafa ne yapiyorlar diye düsünüyorum..

Son düzenleme:
Jandarmanın adı sentelloymuş

yani o küfürbazla aynı kişi değil

bir de yeni gördüm kazen falcılar topiğinden 11 kişiyi atmış,11'i de aynı üyelik=)

bi zamanlar da baal-zebub vardı banlanıp zebub-ball diye üyelik almıştı
o da çok dalga geçerdi herkesle rahmetli..........

aaa superwoman esraa6 miymis

Hani su sevgilisinden hamile kaldi aldiriyodu vazgecti,sonra aldirmis istemeye gelmisler
Sonrada sevgilisinin evli abisinden mi neyim hoslanmis...
salak sacmasi seyler iste...

superwoman banlandi ve esraa6 olarak geri döndü twitiye sorun hatta banada sorabilirsiniz gözlerimle sahit oldum
kendi dedi kiz twiti tanimadinmi benim ben superwoman diye yazdi esraa6

kiz corba ettin konuyu bana esraa6 degildi perikizizerrindi onu yazan karistirdin mi

Katılıyorum
Saçmalık kişiden kişiye değişir
Fakat gerçekten garip ya da fake olduğunu düşünülen konulara yorum yaparak üyeye istediği şamata ortamı verilmiş olunuyor
Bu tür konularda yorum yapmak,dalga geçmek amaçlı cevaplar vermek yerine sessiz kalınsa
Yöneticilere bildirilse
Bu tarz konular büyük ölçüde azalır
Kendisine de eğlence ortamı sağlamamış oluruz

Son düzenleme:
aaa superwoman esraa6 miymis

Hani su sevgilisinden hamile kaldi aldiriyodu vazgecti,sonra aldirmis istemeye gelmisler
Sonrada sevgilisinin evli abisinden mi neyim hoslanmis...
salak sacmasi seyler iste...

kiz corba ettin konuyu bana esraa6 degildi perikizizerrindi onu yazan karistirdin mi

uyyy öyleydi dimi:26:
tamam ozaman hanimlar verdigim karisikliktan dolayi özür dilerim
corbamida alip gideyim

baal zebub galiba virocacha ya ben severdim onun yorumlarini gitti hayirsiz

neler oluyomus haberımız yok bıkacından haberım var gercı ama jandarma olayını ve superwomen yenı duydum.hakkaten sınır oluyorum vakıt harcıyosun yardım etmeye calısıyosun ters ters cevaplar ıslerıne gelmedımı.bazılarıda acıl yardım vs yazıyor bakmadan gecemıyorsun ama bosa vakıt kaybı.ben sasırdım kıme cevap versem kıme vermesem.sınırlerımde gerılıyor valla.

jandarma olayi ney ya cok merak ettim,

ben süperwomen erkek oldugunu dusunmuyorum,

isine gelmeyince erkekmis gibi davrandi,

bir uye daha vardi onun gibi bir sürü konu acmisti,

hanza nickli daha sonra bir arkadasin konusunda,

kizin direk namusuna laf atmisti orda tartismaya girdik erkek oldugunu idda etti,

süperwomen gibi bir sürü sapikca seyler yazdi,

islerine gelmeyince erkek moduna giriyor bazisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…