- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
ayy canim bende yazmistim senin konuna görümcen haksiz degil demistim...ama dedigin gibi yasayan biliyor..fakat yanlis hatirlamiyorsam
sonunda degisiklik olduysa bilmiyorumda,sen yinede kimseye farkli düsünüyor diye sert cevap vermedin...
birde su bin yillik konulari cikariyorlar nerden bulup cikariyorlar merak ediyorum kacinci sayfaya kadar okuyorlar cok sasiriyorum ve bugün gibi yorum yapiyorlar okumadan..
ayy bende bzn konu acacakken bin kere dusunuyorumm
Gecen bir konu actim
Gorumceden borc istemek
Esimin nekadar kirildigini,bana belli etmesede uzuldugunu,var iken vermedigini fln yazdim..
Hay Allah sen misin acan,
Vermek zorunda mi,o parayi kazanirken sende mi vardin,verirse iyi vermezse kotu mu?
Vs vs...kirici yorumlardi kendi adima...
Kirada oturan ve evi olmayanlar daha iyi anlar sanirim beni...
Ne zorla versin dedim,nede benle beraber kazandi dedim...
Sadece yaşayan bilir.
Bakiniz benim kayinpeder ile ilgili konularima...
Cok sinir bozucu şeyler yasiyoruz eşimle,onun yuzunden ve hala yaşamaktayiz...
bir de konu açmış olmak için konu açanlar var.resmen bugün ne için konu açsam diye düşünüp açıyorlar,
ayrıca google a yazsa daha çabuk sonuca ulaşabileceği halde buraya konu açıp acilllllllll diye cevap bekleyenlere sinir oluyorum
yok cnm deil..
jandarma ayrı..
ATATÜRK e hakaret eden süperwomen mı neydi...
gece 4 e kadarda küfür etti fantazi sıraladı manyak..
kuma olmanın faydalarını bile sıralamıştı bi ara ökküzzz
bir de konu açmış olmak için konu açanlar var.resmen bugün ne için konu açsam diye düşünüp açıyorlar,
ayrıca google a yazsa daha çabuk sonuca ulaşabileceği halde buraya konu açıp acilllllllll diye cevap bekleyenlere sinir oluyorum
superwoman banlandi ve esraa6 olarak geri döndü twitiye sorun hatta banada sorabilirsiniz gözlerimle sahit oldum
kendi dedi kiz twiti tanimadinmi benim ben superwoman diye yazdi esraa6
superwoman banlandi ve esraa6 olarak geri döndü twitiye sorun hatta banada sorabilirsiniz gözlerimle sahit oldum
kendi dedi kiz twiti tanimadinmi benim ben superwoman diye yazdi esraa6
kiz corba ettin konuyu bana esraa6 degildi perikizizerrindi onu yazan karistirdin mi
Ama konusu saçmaymış ya da değilmiş bunu eleştirecek, konu beğenmemezliği yapacak olan bizler değiliz bence.Ekstrem durumlarla karşılaşmak insanın aklına direkt "fake mi" sorusunu getirse de gerçeği bilgisayar başından öğrenecek teknolojiye de sahip değiliz.O yüzden en mantıklısı yorum yapmadan konudan ayrılmak ya da moderatöre bildirmek.
aaa superwoman esraa6 miymis
Hani su sevgilisinden hamile kaldi aldiriyodu vazgecti,sonra aldirmis istemeye gelmisler
Sonrada sevgilisinin evli abisinden mi neyim hoslanmis...
salak sacmasi seyler iste...
kiz corba ettin konuyu bana esraa6 degildi perikizizerrindi onu yazan karistirdin mi
Jandarmanın adı sentelloymuş
yani o küfürbazla aynı kişi değil
bir de yeni gördüm kazen falcılar topiğinden 11 kişiyi atmış,11'i de aynı üyelik=)
bi zamanlar da baal-zebub vardı banlanıp zebub-ball diye üyelik almıştı
o da çok dalga geçerdi herkesle rahmetli..........
uyyyöyleydi dimi:26:
tamam ozaman hanimlar verdigim karisikliktan dolayi özür dilerim
corbamida alip gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?