nereyeeee gitmek yok
jandarma olayi ney ya cok merak ettim,
ben süperwomen erkek oldugunu dusunmuyorum,
isine gelmeyince erkekmis gibi davrandi,
bir uye daha vardi onun gibi bir sürü konu acmisti,
hanza nickli daha sonra bir arkadasin konusunda,
kizin direk namusuna laf atmisti orda tartismaya girdik erkek oldugunu idda etti,
süperwomen gibi bir sürü sapikca seyler yazdi,
islerine gelmeyince erkek moduna giriyor bazisi
aslında 2.üyelikten banlananların diğer üyeliği deşifre edilmeli ki kimler tarafından kandırılıyoruz bilelim.mesela hata 03 2. üyelikten banlanmış,hatta zeboş birine benzettim demiş,o da olbilir demiş,kimdi acaba:26:
yaslilik iste naaparsin, ortaligi iyice karistirmadan kacacaktim
erkek yada kadın farketmez ama beyin özürlü oldukları kesin...
bencede bunun icin ozel bi topik olmali,
yoneticiler 2.uyelikleri yazmali...
Bir de cinsel ilişkilerini detayıyla anlatıp övünenler var.
Bir konuda kadının biri kocasıyla olan cinsel ilişkiden dolayı övünüyordu.Hatta o kadınla ufak bir gerilimimiz olmuştu...
Kadın cinselliğiyle övünüyordu resmen;kocasıyla çok iyi cinsel ilişkisi varmışta bilmem nede... Onu eleştirmiştim.
"Sen yaşayamıyorsun herhalde" diye kendi kendine birşeyler yazıp söylemişti bana; kocamı kapsınlarda göreyimmiş miş..
Bir de gitmiş birine akıl veriyor, evliliğin yolu düzgün cinsel ilişkiden geçermiş. Yalnız bu çok iyi cinsel(!) yaşantısı olan kadın konular açmış; eşiyle sorunları var ve sürekli hakaret görüyor
"O yüzden mi eşinizden bu kadar hakaret görüyorsunuz " diye söyleyince şuan yazmaktan utandığım sözleri bile söyledi...Her neyse.
Sonra bir baktım başka bir topikte kocasının tercihi olan prezervatifleri bile yazmış.Yahu kadın, bize ne kocan hangi prezervatifi kullanıyor! Birine öneri vereceksen üstü kapalı önerirsin; yok benim kocam bunu seviyor yok bundan memnun vs...Biraz özel hayatına saygın olsun...
Diyeceğim şudur ki; burada ne yazık ki cahil,edepsiz,hayasız ve seviyesiz kadın ne yazık ki çok var!
kızlar ya es sorunları ıle ılgılı sayfada bır konu var delı cesaretı ıle yaptıgım evlılık dıye bı bakarmısınız sasırdım okuyunca oha oldum.kocası kacırmıs arabayla arabanın camına 155 yazmıs polıs gormus durdurmus vs vs tanıyomusunuz bu kısıyı.yorum yazıcam ama saka gıbı ınanmaz oldum ınsanlara ben
jandarma olayi ney ya cok merak ettim,
ben süperwomen erkek oldugunu dusunmuyorum,
isine gelmeyince erkekmis gibi davrandi,
bir uye daha vardi onun gibi bir sürü konu acmisti,
hanza nickli daha sonra bir arkadasin konusunda,
kizin direk namusuna laf atmisti orda tartismaya girdik erkek oldugunu idda etti,
süperwomen gibi bir sürü sapikca seyler yazdi,
islerine gelmeyince erkek moduna giriyor bazisi
Hanza hani doğum sonrası depresyon yaşayan yalnızlıktan bebeğinin ağlamalarından bunalan bayandı değil mi? ilk konusuydu bu; çok eleştirenlerde olmuştu ben kendisini anlayıp epey teselli etmeye çalışmıştım, iyi keklemiş bizi
aynen cnm katılıyorum...
ve dikkat ettim ezilen kadına daha da ezilmesi için deişik yöntemler söylüyor..
buna çok üzülüyorum...
Bir de cinsel ilişkilerini detayıyla anlatıp övünenler var.
Bir konuda kadının biri kocasıyla olan cinsel ilişkiden dolayı övünüyordu.Hatta o kadınla ufak bir gerilimimiz olmuştu...
Kadın cinselliğiyle övünüyordu resmen;kocasıyla çok iyi cinsel ilişkisi varmışta bilmem nede... Onu eleştirmiştim.
"Sen yaşayamıyorsun herhalde" diye kendi kendine birşeyler yazıp söylemişti bana; kocamı kapsınlarda göreyimmiş miş..
Bir de gitmiş birine akıl veriyor, evliliğin yolu düzgün cinsel ilişkiden geçermiş. Yalnız bu çok iyi cinsel(!) yaşantısı olan kadın konular açmış; eşiyle sorunları var ve sürekli hakaret görüyor
"O yüzden mi eşinizden bu kadar hakaret görüyorsunuz " diye söyleyince şuan yazmaktan utandığım sözleri bile söyledi...Her neyse.
Sonra bir baktım başka bir topikte kocasının tercihi olan prezervatifleri bile yazmış.Yahu kadın, bize ne kocan hangi prezervatifi kullanıyor! Birine öneri vereceksen üstü kapalı önerirsin; yok benim kocam bunu seviyor yok bundan memnun vs...Biraz özel hayatına saygın olsun...
Diyeceğim şudur ki; burada ne yazık ki cahil,edepsiz,hayasız ve seviyesiz kadın ne yazık ki çok var!
ben okudum o konuyu polisiye film gibi
ben kımseye ınanmamaya basladım ya guvenım kalmadı ınsanlara.bu kadar yazmak ıcın ne olmak lazım demıyorum bıle.kıme yazayım kıme yazmayayım sasırdım hepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?