son zamanlarda acilan konularin saçmaligi....

aslında 2.üyelikten banlananların diğer üyeliği deşifre edilmeli ki kimler tarafından kandırılıyoruz bilelim.mesela hata 03 2. üyelikten banlanmış,hatta zeboş birine benzettim demiş,o da olbilir demiş,kimdi acaba:26:

erkek yada kadın farketmez ama beyin özürlü oldukları kesin...

bencede bunun icin ozel bi topik olmali,
yoneticiler 2.uyelikleri yazmali...

Bir de cinsel ilişkilerini detayıyla anlatıp övünenler var.

Bir konuda kadının biri kocasıyla olan cinsel ilişkiden dolayı övünüyordu.Hatta o kadınla ufak bir gerilimimiz olmuştu...

Kadın cinselliğiyle övünüyordu resmen;kocasıyla çok iyi cinsel ilişkisi varmışta bilmem nede... Onu eleştirmiştim.

"Sen yaşayamıyorsun herhalde" diye kendi kendine birşeyler yazıp söylemişti bana; kocamı kapsınlarda göreyimmiş miş..

Bir de gitmiş birine akıl veriyor, evliliğin yolu düzgün cinsel ilişkiden geçermiş. Yalnız bu çok iyi cinsel(!) yaşantısı olan kadın konular açmış; eşiyle sorunları var ve sürekli hakaret görüyor

"O yüzden mi eşinizden bu kadar hakaret görüyorsunuz " diye söyleyince şuan yazmaktan utandığım sözleri bile söyledi...Her neyse.

Sonra bir baktım başka bir topikte kocasının tercihi olan prezervatifleri bile yazmış.Yahu kadın, bize ne kocan hangi prezervatifi kullanıyor! Birine öneri vereceksen üstü kapalı önerirsin; yok benim kocam bunu seviyor yok bundan memnun vs...Biraz özel hayatına saygın olsun...

Diyeceğim şudur ki; burada ne yazık ki cahil,edepsiz,hayasız ve seviyesiz kadın ne yazık ki çok var!

bide bazilari da kocamdan izinsiz biyere gidemiyorum vs vs yazmis
konularda bunu yasayan okadar cok kisi cikti ki uzuldum
Eee hata oldugunu belirtince
Aa ben boyle mutluyum,soyle huzurluyum

Aslinda cocukla cikmama bisey demiyor a donuyor olay

Eee huzurluysan niye konu actin dimi ama,...

yorumlaraa yapilan yorumlarida yanlis buluyorum ama kendimde yapmiyor degilim

aynen cnm katılıyorum...

ve dikkat ettim ezilen kadına daha da ezilmesi için deişik yöntemler söylüyor..

buna çok üzülüyorum...

kızlar ya es sorunları ıle ılgılı sayfada bır konu var delı cesaretı ıle yaptıgım evlılık dıye bı bakarmısınız sasırdım okuyunca oha oldum.kocası kacırmıs arabayla arabanın camına 155 yazmıs polıs gormus durdurmus vs vs tanıyomusunuz bu kısıyı.yorum yazıcam ama saka gıbı ınanmaz oldum ınsanlara ben

ben okudum o konuyu polisiye film gibi

Hanza hani doğum sonrası depresyon yaşayan yalnızlıktan bebeğinin ağlamalarından bunalan bayandı değil mi? ilk konusuydu bu; çok eleştirenlerde olmuştu ben kendisini anlayıp epey teselli etmeye çalışmıştım, iyi keklemiş bizi

elestirenlerden biride bendim,

zaten o konuda elestirdim diye,

son yaptigi terbiyesizlikte bana demedigi kalmadi,

birde ikinciye hamileyim aldiracagim diyordu,

ALLAHINDAN BULSUN...

aynen cnm katılıyorum...

ve dikkat ettim ezilen kadına daha da ezilmesi için deişik yöntemler söylüyor..

buna çok üzülüyorum...

Evet;ne yazık ki öyle...

Anlamsız ve içi boş konularda egolarını tatmin etmek adına saçma sapan konularla övünüyorlar

Aaaa yok artik yaaa....bu ne bicim rezilliktir...

Mahrem konular mahreminde kalsin birak...
Bizim neyimize senin yatak odan dimi...

Bide beyinleri nasil calisiyorsa,
Sen yasayamiyosun fln hemen cirkin saldiriya gecmeye dunden razilar...

Mutsuzluklarini boyle mutluymus gibi anlata anlata bitiremiyorlar....

Sahsen ben tercihen en yakin arkadasma vs bile ne dinlerim cinsel muhabbetini ne anlatirim.

Gecen bir arkadasim nasil korundugumu sordu mesela,soylemedim yontemini...

Bana gore bunlar ayip şeyler...
Konusulmamasindan yanayim...mahrem ayrica...

Ben 4 yıldır üyeyim son zamanlarda hiç tadı tuzu kalmadı sitenin, beğendiğim bir çok üye de uzaklaştı buralardan...

Fake konu, erkek üye mevzuları yüzünden konular inandırıcı gelmiyor artık bana...

ben kımseye ınanmamaya basladım ya guvenım kalmadı ınsanlara.bu kadar yazmak ıcın ne olmak lazım demıyorum bıle.kıme yazayım kıme yazmayayım sasırdım hepten

haklisin,inanmadigim konuya yorum yapmiycagim artik ama bazi konular oluyorki dalga gecmemek elde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…