son zamanlarda acilan konularin saçmaligi....

bide şuna takık durumdayım.. birileri sıkıntısını paylaşmak için konu açıyor zaten konu sahibi derdinden muzdarip üzgün fikir ve öneri istiyor ama sırf yorum yazmak için benim kocam söyle mükemmel asla hata yapmaz evliliğim şöyle olağanüstü muhteşem bir hayatım var şu kadar para içinde yüzüyorum elimi attığım yer para pul..çocuğum böyle doğaüstü varlık nedir bu arkadaş neyin reklamı bu sana sorulmadı ki senin hayatın ne durumda yardımcı olmak yerine konu sahibini kahrından öldürmeye çalışıyor yada konuyu açtığına da pişman ediyor birde bencede herkes almak istediği ürüne istediği kadar para ödemekte özgürdür..ister gömleğe 350 tl öder ister bir ayakkabıya 600 tl verir..bu konuda hem fikirim herkesin gelir düzeyi farklı amaaaa... her açtığı konu marka ve harcamalarıyla ilgili ise görgüsünden şüphe ederim!

Son düzenleme:

Biz yararlı paylaşımlarda bulunup insanlara yardım etmeye çalıştıkça bu şekilde yorumlar görmek demoralize olmama sebep oluyor... Yazık...

tabiki haklı olduğunuz şeyler var.fakat açlıktan nefesi kokan insanlar varken,fakirlikten okuyamayan kişiler varken bunları çok önemli bişeymiş gibi sürekli belirtmek ne kadar doğru? tabi herkesin bakış açısı..ama ne bileyim,yazık günah verilen onca paraya,iki tane çul için..

Size katılıyorum. Dünyanın dört bir yanından katılımcının olduğu bir sitede, sadece asgari ücret ve geçim sıkıntısı muhabbeti yapılmasını bekliyor bazı arkadaşlar. Bazılarına bir gömleğe 350 TL vermek çok uçuk gelebilir, bazılarına ise sıradan gelebilir. Sadece kendi hayatlarımız gibi hayatlar olmadığını ne zaman anlayacağız ve kabulleneceğiz. İstanbul'da yaşayanlar, İstinye Park'a gitsinler, en üst kattaki mağazalarda satılanların etiketlerine göz gezdirsinler bir zahmet.. Oralardan alışveriş yapan birisi forumda kendisine dair bir şey paylaşamayacak öyle mi?

Kızlar alakasız olacak ama

yağmurluk ban yemiş

modlar banlanıyo mu?

hayır banlanmadı
üyelik iptali yaptırdı
bi süre aramızda olamıcak
kendi isteği doğrultusunda gerçekleşti bu
atılması ya da banlanması söz konusu değil
ayrıca evet editörlerde modlarda uyarı ve ceza sistemine dahil

Son düzenleme:

tabiki paylaşabilir.hatta fikir almak için de güzel.fakat ben o arkadaşın konularına baktım da fazlasıyla takıntılı bu konularda.sanırım bu durum da insanların fazlasıyla dikkatini çekmiş.yani bu da benim nacizane fikrim.:26:

konuya soyle bi goz attim, bi basindan , bi sonundan .. konuyu acan arkadas ne yaptiginin farkinda degil.. yaptigi dogru da degil.. benim dedigim sey bu degill.. o konu neden bu konunun icinde sayfalarca yer etmis onu anlayamiyorum ben.. cahille dalga gecilmez, cahil dalgadan , denizden de anlamaz zaten..

verdigi paraya gelince canim bizi ne ilgilendirir ki? rizik allahin bictigi birsey .. allahin kulu olanlar, kisinin yedigi paradan nasil hesap sorabilir ki?

istedigini acsin, istedigini yazsin, niye insanlarin sesini kisicaz? sonradan gorme yada parasi oldugu icin mi?

dedigin gibi iki cul icin konusmaya degmez ama nedense yaziyoruz bir sekilde..

Ben o konuyu bilmiyorum. Burada yapılan yorumlara istinaden genel olarak fikrimi belirttim

çok haklısınız.ben normalde belirli şeylere cevap yazarım,saç,giyim,makyaj gibi..nedense ilk kez dikkatimi çekti dayanamadım ben de.
kimsenin parasını nereye harcadığı tabi kimseyi ilgilendirmez.ne diyeyim ki daha..binlerce farklı düşünce,ortada buluşmak zor :)

Uzun zamandır bir yorumu bu kadar mantıklı bulmamıştım, dediğinize şahit olmamak imkansız."Konu sahibi her türlü eleştiriye açık olmalı" lafı bazen gayet güzel suistimal edilebiliyor.

kesinlikle dogru.. ayni dunyayi paylasmak , ayni hayati paylastigimiz anlamina gelmiyor.. hayatlar cesit cesit renk renk.. kimse burda birbirinden hoslanmak zorunda degil, ama saygi duymak zorunda..
ayakkabisinin fiyati yuzunden , yada marka takintisi yuzunden kimseyi , kimsenin uzmeye hakki yok ! kizi oyle uzmusler ki konusunu kapattirmis

Konular ne kadar saçma olursa veya saçma bulunursa bulunulsun, kimse yorum yapmaya zorlanmıyor.
İsteyen girer yorumunu yapar, istemeyen yazmaz.
Ama ben bu konuyu beğenmedim, inandırıcı gelmedi, o oldu bu oldu deyip dalıyorlar, kimsenin işi hakaret boyutuna getirmeye hakkı da yok.
Sonra gelsin tartışma gelsin banlar...
Kiminin parası kiminin başka bir şeyi kimseyi ilgilendirmez. İsteyen bir çantaya ayakkabıya dünyanın parasını verir, özel dolap açar.
İsteyen de bir kış boyu bir iki botla geçinir.
Konuların "ana temasına" ehemmiyet ermeyip, başka taraflara çekilmesiyle ortaya çıkıyor sorunlar.

İsteyen istediği konuyu açabilir, cevap vermemek, okumamak bizlerin elinde.

Gerekli görülen, uygun olmayan konular zaten sağolsunlar yoğun çalışan yöneticilerimiz hallediyorlar.

Ben derdin önemsizi olduğunu düşünmüyorum; kişiden kişiye değişir.

Bu arada açılan konu için konu açmakta doğru değil bence..

Yani bu da saçma konular arasına girmiş olmuyor mu ?

Siz geçenlerde bir konu açmıştınız ve sizin konunuz çok gereksiz bulunup üstünüze gelinmişti ve siz çok kırılmıştınız.

Demek ki sizin için önemli mevzularda başkası için saçma gelebiliyor.

Kötü içerik butonu var, yahut dediğim gibi konuları okumama hakkımız var.

Son düzenleme:

şu 250tl ,ye çorap alanlar ve bunu burda yazanlar ve diğer forum üyelerin tepkisini çekecek çünkü çoğunluğun ekonomik durumu iyi değil e şeytanda dürtüyor fesat oluşlarına fren basamıyorlar,veya görmezden gelemiyorlar,amerikada yaşayan kadın nereden bilsin çoğu türk kadının durumunu, onun hayatı maddiydat üzerine kurulu ,evde yemek dahi pişirmiyordur

Canim ne fakir edebiyatini severim nede zengin gosterisini. Nasil fakir insanlari ezip hor goremezsek durumu iyi diye fiyati yuksek urunleri alabilen insanlarida incitmemeliyiz. Bir kisinin parasi varsa kendi kazandigi calistigi alin teri ise... ve alacagi seye degecegini dusunuyorsa bunu almasinda ne sakinca var ki? Elbette fakir insanlar var evinde yemek pismeyende var ama zengin olup parasinin hesabini bilmeyende var. Neden 250 ytl ye corap almiss a bu insan elestriliyor o insanda ona gore calismis emek harcamis parasinin sefasini suremesin mi??? Bunu boyle elestirmekte cok yanlis.Herkesin hayat standarti bir degil. Belkide yasadigi yetistigi aile standartlari yuksek. Kucuklugunden beri o sekilde buyudu yetisti o insan evladi. E buyuyuncede o kisiye aldigi harcadigi para anormal gelmeyecektir.Alim gucu olan bir insan baskasini anlamyabilir ama alamayan insanda ne yazik ki alim gucu olani anlamiyor. Farkli farkli hayatlar var burada. Neredeyse sirf pahali urun alabiliyor diye diger uyelerde rencide edilmemeli. 350 ytl yi gomlege deger goruyorsa ve alabiliyorsa bahsi gecen uye ben anlamadim.Herkesin kazandigi parayi istedigi dogrultuda harcama hakki vardir.

Son düzenleme:

ülkemde zenginim diye hava atanların çoğu ssk,vergi paralarını vermiyor kişi üniden mezun asgari ücretle çalıştırdıkları patronlar gülerek anlatıyor altlarında o lüx jeepler ,görenlerde adam sanıyor bunları ,orda burda paralarıyla hava atıyorlar ,vergisini ödeyen helal kazancıyla hava atmaz

kesinlikle katılıyorum. şu an bu konu da çok gereksiz oldu, zaten herkesin bildiği fark ettiği bişey bu sonuçta...
ben yeni üyelerdenim ama 2senedir burayı takip ediyorum, dikkatimi çeken şey şu ki bazı üyeler de çok sivri dilli. yaptıkları yorumlarla konu sahibini yerin dibine sokuyorlar. kimsenin kimseyi bu kadar ağır eleştirmeye hakkı yok diye düşünmekteyim, sonuçta bu bölümde insanlar dertlerini, sorunlarını paylaşıyorlar ve aralarında maksadı gösteriş yapmak, hava atmak olan üyeler de çıkabilir, normaldir. rahatsız olanlar okumazlar, yorum yapmazlar ya da kötü içerik olarak bildirirler

ama engellenebilecek bir şey değil sonuçta. erkeklerin üye olmasını bile engelleyemedikten sonra bunun önüne hiç geçilmez

tabiki parasi olan herseyi alsin.
Ister 350 versin ister 500

Ben vermem olsada vermem olmasa da,

benim elestirdigim surekli marka yazip konu acan arkadas.

Her basliginda marka...iste bu gorgusuzluktur...
Marka takintim yoktur,ustunde guzel dursun yeter.
Ister pazardan alsin ister en pahali magazadan...
Ama bununla bogurlenmemek lazim...

Insanlari kiyafetleri ile degerlendirmiyorum.
Kisilikleri benim icin daha onemli...

Oyle bir ithamda bulunmus ki bazi arkadaşlar
Sanki kiskanmisim...

Nesneye degil insana onem veririm herzaman.

Nesne calisilir kazanilir,ama insan kolay kaybedilip zor kazanilandir bana gore...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…