burda olmayan birileri hakkında arkalarından konuşmak
cevap hakkı doğuracak şekilde çirkin bi şekilde yorum yazmak çok mu hoş bişey
o konular yorumlar saçma, bu konu ve sizin yorumunuz çok luzumlu ve güzel öyle mi?
evet sen, ben ve bi kaç arkadaş daha..
ayrıca açılan kapatılan konulardan bahsediliyo
350 liralık gömlek konusunda bi çok kişi uyarı ceza aldı
ama hala kişiye cevap hakkı doğuracak şekilde sataşma laf atmalar devam ediyo
çok yanlış
Evet...
Mesela dün ben o konuya fikrimi yazmıştım.
Yani burası paylaşım platformu ve herkes saygı çerçevesinde yorum yapmakta özgür.
Ama az önce gördüm ki burada maskara olmuşuz.
Sadece fikirlerimizi belirttik diye topa tutuluyoruz.
Bence yanlış olan bizim yaptıklarımız değil, böyle bir konunun insanları çekiştirecek konuma getirilmesi...
Bende bu maddi konularin bu kadar abartilmasina anlam veremiyorum hadi yazmiyim dedim ama dayanamadim yine.. herkesin maddi olanaklari esit olamaz ya! muhakkak ki deveden buyuk fil olacak.. neden bunlarin muhabbetinin yapilmasindan bu kadar rahtsiz olunuyor?
konuyu okumadim ama burda da 350 liralik ayakkabim olmadi diyen bir arkadas olmus.. olabilir arkadasim, 350 liralik ayakkabisida olabilir, sonradan gormede olabilir , konuyu acan kisi..baska biri de 2 milyarlik ayakkabisi icin konu acabilir.. yalan soyluyor imalarinda bulunulmus .. neden yalan soylesin ki? boyle birsey icin? ne kazanci olabilir yada?
biraz da herkes cuvaldizi kendine batiracak arkadasim, konuda bu kadar icerlenecek ne var? kiz kimsenin namusuna laf etmemis, kavga etmemis, kendi halinde takiliyor..
size kalsa sizin istedikleriniz, sizin belirlediginiz sinirlar icindeki herkes kalsin, gerisi biraksin forumu.. ayiptir .. elestirirken, elestirilen pozisyonuna dusmeyin arkadasim !
Bende bu maddi konularin bu kadar abartilmasina anlam veremiyorum hadi yazmiyim dedim ama dayanamadim yine.. herkesin maddi olanaklari esit olamaz ya! muhakkak ki deveden buyuk fil olacak.. neden bunlarin muhabbetinin yapilmasindan bu kadar rahtsiz olunuyor?
konuyu okumadim ama burda da 350 liralik ayakkabim olmadi diyen bir arkadas olmus.. olabilir arkadasim, 350 liralik ayakkabisida olabilir, sonradan gormede olabilir , konuyu acan kisi..baska biri de 2 milyarlik ayakkabisi icin konu acabilir.. yalan soyluyor imalarinda bulunulmus .. neden yalan soylesin ki? boyle birsey icin? ne kazanci olabilir yada?
biraz da herkes cuvaldizi kendine batiracak arkadasim, konuda bu kadar icerlenecek ne var? kiz kimsenin namusuna laf etmemis, kavga etmemis, kendi halinde takiliyor..
size kalsa sizin istedikleriniz, sizin belirlediginiz sinirlar icindeki herkes kalsin, gerisi biraksin forumu.. ayiptir .. elestirirken, elestirilen pozisyonuna dusmeyin arkadasim !
Kızlar alakasız olacak ama
yağmurluk ban yemiş
modlar banlanıyo mu?
Size katılıyorum. Dünyanın dört bir yanından katılımcının olduğu bir sitede, sadece asgari ücret ve geçim sıkıntısı muhabbeti yapılmasını bekliyor bazı arkadaşlar. Bazılarına bir gömleğe 350 TL vermek çok uçuk gelebilir, bazılarına ise sıradan gelebilir. Sadece kendi hayatlarımız gibi hayatlar olmadığını ne zaman anlayacağız ve kabulleneceğiz. İstanbul'da yaşayanlar, İstinye Park'a gitsinler, en üst kattaki mağazalarda satılanların etiketlerine göz gezdirsinler bir zahmet.. Oralardan alışveriş yapan birisi forumda kendisine dair bir şey paylaşamayacak öyle mi?
tabiki haklı olduğunuz şeyler var.fakat açlıktan nefesi kokan insanlar varken,fakirlikten okuyamayan kişiler varken bunları çok önemli bişeymiş gibi sürekli belirtmek ne kadar doğru? tabi herkesin bakış açısı..ama ne bileyim,yazık günah verilen onca paraya,iki tane çul için..
tabiki paylaşabilir.hatta fikir almak için de güzel.fakat ben o arkadaşın konularına baktım da fazlasıyla takıntılı bu konularda.sanırım bu durum da insanların fazlasıyla dikkatini çekmiş.yani bu da benim nacizane fikrim.:26:
konuya soyle bi goz attim, bi basindan , bi sonundan .. konuyu acan arkadas ne yaptiginin farkinda degil.. yaptigi dogru da degil.. benim dedigim sey bu degill.. o konu neden bu konunun icinde sayfalarca yer etmis onu anlayamiyorum ben.. cahille dalga gecilmez, cahil dalgadan , denizden de anlamaz zaten..
verdigi paraya gelince canim bizi ne ilgilendirir ki? rizik allahin bictigi birsey .. allahin kulu olanlar, kisinin yedigi paradan nasil hesap sorabilir ki?
istedigini acsin, istedigini yazsin, niye insanlarin sesini kisicaz? sonradan gorme yada parasi oldugu icin mi?
dedigin gibi iki cul icin konusmaya degmez ama nedense yaziyoruz bir sekilde..
Yanılmıyorsam, 2 yıl kadar önce bu siteye üye olmuştum. Bir gün artık içimde tutamadığım bir sıkıntımı, kimsenin beni tanımıyor olduğu rahatlığıyla (çocuklukta yaşadığım bir travma idi) paylaştım.
Herkesin başına gelemeyecek, eğer bu olayı yaşamamış olsaydım çok sıradışı gelip, sorgulayabileceğim bir olaydı paylaştığım..
Bazı üyeler sıkıntımdan kurtulmak için açtığım konuda, depresyona soktular... Öyle sorular geldi ki, inanılır gibi değildi, ben o soruları okudukça gözyaşlarımı tutamamıştım..
"aa öyleyse nasıl oldu, detay versene" vs. gibi iğrenç ötesi yaklaşımlardı...Bu soruları soranlar, kendilerini kadınlar kulübünün kahyası zanneden kendini bilmez, benim gözümde değersiz insanlardır hala.
Günlerce kendime gelememiştim. Bunun yanında makul ve mantıklı yaklaşımlar da oldu elbette...Allah onlardan razı olsun ..
Maalesef o zaman üyeliğimi iptal ettirdim.
Demem o ki.. Bir olay size çok absürt, saçma, ekstrem gelebilir, yorum yapmazsınız ve konunun takip edilmesi için yönetime bildirirsiniz.
Vereceğiniz bir fikir varsa yazar, yoksa yazmaz başka konuya geçersiniz.. Bu kadar basit.
Bu tip konulara girip bu fake bir konu demek konunun ratingini arttırır ki, öyle olduğunu düşündüğünüz bir konunun ratingini arttırmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Size katılıyorum. Dünyanın dört bir yanından katılımcının olduğu bir sitede, sadece asgari ücret ve geçim sıkıntısı muhabbeti yapılmasını bekliyor bazı arkadaşlar. Bazılarına bir gömleğe 350 TL vermek çok uçuk gelebilir, bazılarına ise sıradan gelebilir. Sadece kendi hayatlarımız gibi hayatlar olmadığını ne zaman anlayacağız ve kabulleneceğiz. İstanbul'da yaşayanlar, İstinye Park'a gitsinler, en üst kattaki mağazalarda satılanların etiketlerine göz gezdirsinler bir zahmet.. Oralardan alışveriş yapan birisi forumda kendisine dair bir şey paylaşamayacak öyle mi?
şu 250tl ,ye çorap alanlar ve bunu burda yazanlar ve diğer forum üyelerin tepkisini çekecek çünkü çoğunluğun ekonomik durumu iyi değil e şeytanda dürtüyor fesat oluşlarına fren basamıyorlar,veya görmezden gelemiyorlar,amerikada yaşayan kadın nereden bilsin çoğu türk kadının durumunu, onun hayatı maddiydat üzerine kurulu ,evde yemek dahi pişirmiyordur
Canim ne fakir edebiyatini severim nede zengin gosterisini. Nasil fakir insanlari ezip hor goremezsek durumu iyi diye fiyati yuksek urunleri alabilen insanlarida incitmemeliyiz. Bir kisinin parasi varsa kendi kazandigi calistigi alin teri ise... ve alacagi seye degecegini dusunuyorsa bunu almasinda ne sakinca var ki? Elbette fakir insanlar var evinde yemek pismeyende var ama zengin olup parasinin hesabini bilmeyende var. Neden 250 ytl ye corap almiss a bu insan elestriliyor o insanda ona gore calismis emek harcamis parasinin sefasini suremesin mi??? Bunu boyle elestirmekte cok yanlis.Herkesin hayat standarti bir degil. Belkide yasadigi yetistigi aile standartlari yuksek. Kucuklugunden beri o sekilde buyudu yetisti o insan evladi. E buyuyuncede o kisiye aldigi harcadigi para anormal gelmeyecektir.Alim gucu olan bir insan baskasini anlamyabilir ama alamayan insanda ne yazik ki alim gucu olani anlamiyor. Farkli farkli hayatlar var burada. Neredeyse sirf pahali urun alabiliyor diye diger uyelerde rencide edilmemeli. 350 ytl yi gomlege deger goruyorsa ve alabiliyorsa bahsi gecen uye ben anlamadim.Herkesin kazandigi parayi istedigi dogrultuda harcama hakki vardir.
Bu arada açılan konu için konu açmakta doğru değil bence..
Yani bu da saçma konular arasına girmiş olmuyor mu ?
Siz geçenlerde bir konu açmıştınız ve sizin konunuz çok gereksiz bulunup üstünüze gelinmişti ve siz çok kırılmıştınız.
Demek ki sizin için önemli mevzularda başkası için saçma gelebiliyor.
Kötü içerik butonu var, yahut dediğim gibi konuları okumama hakkımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?