son zamanlarda acilan konularin saçmaligi....

mesala su anda günlük pedle ilgili konu açmışlar birbirleriyle tartışıoylar yok 3 satten fazla durmazda yok bezi katlayıp kullanıyorumda sizine kaç saat tutarsa tutar

burda olmayan birileri hakkında arkalarından konuşmak
cevap hakkı doğuracak şekilde çirkin bi şekilde yorum yazmak çok mu hoş bişey
o konular yorumlar saçma, bu konu ve sizin yorumunuz çok luzumlu ve güzel öyle mi?

Forumların amacı bilgi paylaşımı yapmak değil mi? Sana ne dediğiniz biz oluyoruz burda sanırım... KK küçük bu mesajı görmeyeceğimiz mi düşündünüz?

evet sen, ben ve bi kaç arkadaş daha..
ayrıca açılan kapatılan konulardan bahsediliyo
350 liralık gömlek konusunda bi çok kişi uyarı ceza aldı
ama hala kişiye cevap hakkı doğuracak şekilde sataşma laf atmalar devam ediyo
çok yanlış

Son düzenleme:

Evet...
Mesela dün ben o konuya fikrimi yazmıştım.
Yani burası paylaşım platformu ve herkes saygı çerçevesinde yorum yapmakta özgür.
Ama az önce gördüm ki burada maskara olmuşuz.
Sadece fikirlerimizi belirttik diye topa tutuluyoruz.
Bence yanlış olan bizim yaptıklarımız değil, böyle bir konunun insanları çekiştirecek konuma getirilmesi...

tweeet korkma kalbim kirmizi donlu ger geliiinnn

Size ne arkasokaklar izliyosa

ya bi arkadaş o konuya aynen şunu yazmış; anladım zenginsin sen
çok güldüm yahu.

şöyle bi baktım çıkıyorum.350 tl lik gömlek için millet birrbirini yemiş bir avm'nin süperlüx bi magazasında
bir çift çorap 250 tl ye satılıyordu biz arkadaşlarla 3 ay bunun sohbetini yapmıştık.
2 çift çorap bir asgari ücreti geçiyor.neyse konuyu açmayım:) uykum geldi.size iyi geceler.(çorabı gerçekten 250 tl ye satıyorlardı)

bu konuyu bende kaçırmışım dün konu kapandıktan sonra gördüm.. üzüldüm yetişemediğime çünkü benimde söyliceklerim vardı görgü çok önemli arkadaş bide alınan ürünlerin etiket fiyatlarını çıkarmadan resmini çekip koymaları yokmu gülmekten karnıma ağrılar giriyor..her konusunda bir fiyat marka reklamı hey Allahım akıl fikir versin ama o sayfaya yazılan yorumlara daha bir güldüm

bence insanları eleştirirken de biraz dikkat etmek lazım,konu çoğu kişiye saçma geliyor olabilir ama konuyu açan kişi gerçekten samimiyetle açmış olabilir sorunları olabilir vs. eğer burda kadınlar ev işinden cinselliğe saçının renginden elbisenin rengine kadar her şeye fikir yürüterek yardımcı olmaya çalışıyorsa böyle konularda da konu açanın bu kadar üstüne gitmek yerine gerçekten bunları yaşadığını düşünerek iyi niyetle ona yardımcı olmaya çalışmak daha doğru olur,bilmiyorum fazla mı iyi niyetliyim ama çok zor hayatları olan insanlar var ve bunun sonucunda geldiği bize saçma gelen bir nokta olabilir,aynısını bizim yaşamıycağımıza dair bir garanti de yok o marka konusunda mesela bir gömleğe o kadar para ben de vermem param yok zaten de olsa da vermem ama burda olay gömlekten markadan farklı bir şey de olabilir,nasıl ki bir insan yaşadığı olaylar sonucu örneğin temizlik takıntısı olan birine dönüşebiliyorsa konuyu açan kişide de böyle sonuç vermiş olabilir.

Biraz karışık yazdım ama inşaallah demek istediğimi anlatabilmişimdir,ne olursa olsun ne saçma konu falan diyip dalga geçmeyi doğru bulmuyorum,yargılamadan anlamaya çalışmak lazım,internet ortamında kötü niyetliler de olabiliyor tabi ama karşıdaki zaten bir süre sonra niyetini belli eder diye düşünüyorum.

Bende bu maddi konularin bu kadar abartilmasina anlam veremiyorum hadi yazmiyim dedim ama dayanamadim yine.. herkesin maddi olanaklari esit olamaz ya! muhakkak ki deveden buyuk fil olacak.. neden bunlarin muhabbetinin yapilmasindan bu kadar rahtsiz olunuyor?

konuyu okumadim ama burda da 350 liralik ayakkabim olmadi diyen bir arkadas olmus.. olabilir arkadasim, 350 liralik ayakkabisida olabilir, sonradan gormede olabilir , konuyu acan kisi..baska biri de 2 milyarlik ayakkabisi icin konu acabilir.. yalan soyluyor imalarinda bulunulmus .. neden yalan soylesin ki? boyle birsey icin? ne kazanci olabilir yada?

biraz da herkes cuvaldizi kendine batiracak arkadasim, konuda bu kadar icerlenecek ne var? kiz kimsenin namusuna laf etmemis, kavga etmemis, kendi halinde takiliyor..

size kalsa sizin istedikleriniz, sizin belirlediginiz sinirlar icindeki herkes kalsin, gerisi biraksin forumu.. ayiptir .. elestirirken, elestirilen pozisyonuna dusmeyin arkadasim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…