son zamanlarda acilan konularin saçmaligi....

Jandarma Olayı
bir topikte bizim hatunlar muhabbet ediyorlar

sentello adlı üye de bi tanesinden msn istiyor(ya da özel msj)
sonra kazen devreye girmiş
yazmış işte
sentello iti hepinizden özür diliyor onu bağlı bulunduğu genelkurmaya şikayet edeceğimi söyledim yazmış...

elestirenlerden biride bendim,

zaten o konuda elestirdim diye,

son yaptigi terbiyesizlikte bana demedigi kalmadi,

birde ikinciye hamileyim aldiracagim diyordu,

ALLAHINDAN BULSUN...

Ha evet hatırladım sen eleştirmiştin, vay be başka bir üyenin namusuna dil uzatıp erkek üyeyim falan demiş ha, zaten bir gün mazlum gibi konu açıyorlar bir bakıyorsun öteki gün başka topiklerde esip gürlüyorlar. Üslup 360 derece dönüyor, pişman oluyorsun yorum yazdığına...

aydinlattigin icin tessekurler

gecende bir konuda kiz dertlerini yazmis yazmis,

son sayfada yazmiski iste ben x dielim nickleri unuttum

x in kardesi y yim y nin bu sabah kalbi durdu ve öldü,

ölmeden once uyeligini iptal ettirmemi konulari silmemi gibi birseyler sacmalamis,

komikti yani üyelik iptal ettirmek icin bu kadar yalana ne gerek kazende birseyler yazmisti unuttum

İşin garibi; ben cinsel hayatımla ilgili en ufak bir bilgi vermemiştim

Bir topikte öyle seviyesiz gelmişti ki bana muhabbeti; buna karşılık bir yorum yapmıştım.

Onun üzerine böyle mide bulandırıcı ve güya alçaltıcı (!) sözler sarfetti...

Zaten genel olarak kendisiyle ve yaptığı yorumlarla çelişen biri.

Diyeceğim şu ki; kalitesiz insan çok kol geziyor burada. Bu da benim şikayetlerimden biri

aynen en şaşırdığım da bu ...

birde konuya vakif degildi biliyon mu direk gelmis kiza soylesin boylesin agiza alinmicak bir suru sey,
bizde dedik terbiyesizlik yapma filan,
bu basladi erkekmiste istee agiza alinmicak bir suru sey,
bence kadindi o erkek filan degildi,
isine gelmedi kivirdi...

Biliyor musun bence böyleleri gerçekten ruh hastası...

Sanal dünyada bile dikkat çekmek ve tuhaf yalanlara başvurarak birşeylere ulaşmanın mantığını başka türlü açıklayamıyorum.

Belki ağır olacak ama; kendi iç dünyasında ve sosyal çevresinde sorunlu olan tipler bunlar.

olabilir yani,bir uyelik iptali icin bu kadar senaryo yazan birinin normal oldugu düsünülemez

kimi de ahlak bekçisi kesiliyor??

kimse anlamaya çalışmıyor...tabi herkes bir deil elbet.. bazıları gerçekten böyle..

evet Kazen'de üyenin facesini bulmuş

daha sabahh(veya dün) facebookunu güncellemiş işte öldü denen kız onu yazmış

yani yalanı çıktı ortaya

@ utku hani konuya yazmisin ya arabanin camina 155 nasil yazdin die hohlayip yazmistir

mesala su anda günlük pedle ilgili konu açmışlar birbirleriyle tartışıoylar yok 3 satten fazla durmazda yok bezi katlayıp kullanıyorumda sizine kaç saat tutarsa tutar

Forumların amacı bilgi paylaşımı yapmak değil mi? Sana ne dediğiniz biz oluyoruz burda sanırım... KK küçük bu mesajı görmeyeceğimiz mi düşündünüz?

Forumların amacı bilgi paylaşımı yapmak değil mi? Sana ne dediğiniz biz oluyoruz burda sanırım... KK küçük bu mesajı görmeyeceğimiz mi düşündünüz?

ahanda yakalandi kilicbaligi sakin ol bosver isterseler 24 saat tutsunlar pedi,bezide 2 ye degil 5e katlayip 10 gun kullansinlar iyilik yaramiyor insanlara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…