elestirenlerden biride bendim,
zaten o konuda elestirdim diye,
son yaptigi terbiyesizlikte bana demedigi kalmadi,
birde ikinciye hamileyim aldiracagim diyordu,
ALLAHINDAN BULSUN...
Jandarma Olayı
bir topikte bizim hatunlar muhabbet ediyorlar
sentello adlı üye de bi tanesinden msn istiyor(ya da özel msj)
sonra kazen devreye girmiş
yazmış işte
sentello iti hepinizden özür diliyor onu bağlı bulunduğu genelkurmaya şikayet edeceğimi söyledim yazmış...
Sanki bazı açılan dertlerde fake sırf üyeleri biraraya getirmek maksatlı,sanki para verilen elemanlar var hayal gücü geniş olan, ay ben çok şüpheciyim ,galiba
kiz corba ettin konuyu bana esraa6 degildi perikizizerrindi onu yazan karistirdin mi
Aaaa yok artik yaaa....bu ne bicim rezilliktir...
Mahrem konular mahreminde kalsin birak...
Bizim neyimize senin yatak odan dimi...
Bide beyinleri nasil calisiyorsa,
Sen yasayamiyosun fln hemen cirkin saldiriya gecmeye dunden razilar...
Mutsuzluklarini boyle mutluymus gibi anlata anlata bitiremiyorlar....
Sahsen ben tercihen en yakin arkadasma vs bile ne dinlerim cinsel muhabbetini ne anlatirim.
Gecen bir arkadasim nasil korundugumu sordu mesela,soylemedim yontemini...
Bana gore bunlar ayip şeyler...
Konusulmamasindan yanayim...mahrem ayrica...
Ha evet hatırladım sen eleştirmiştin, vay be başka bir üyenin namusuna dil uzatıp erkek üyeyim falan demiş ha, zaten bir gün mazlum gibi konu açıyorlar bir bakıyorsun öteki gün başka topiklerde esip gürlüyorlar. Üslup 360 derece dönüyor, pişman oluyorsun yorum yazdığına...
Ha evet hatırladım sen eleştirmiştin, vay be başka bir üyenin namusuna dil uzatıp erkek üyeyim falan demiş ha, zaten bir gün mazlum gibi konu açıyorlar bir bakıyorsun öteki gün başka topiklerde esip gürlüyorlar. Üslup 360 derece dönüyor, pişman oluyorsun yorum yazdığına...
aydinlattigin icin tessekurler
gecende bir konuda kiz dertlerini yazmis yazmis,
son sayfada yazmiski iste ben x dielim nickleri unuttum
x in kardesi y yim y nin bu sabah kalbi durdu ve öldü,
ölmeden once uyeligini iptal ettirmemi konulari silmemi gibi birseyler sacmalamis,
komikti yani üyelik iptal ettirmek icin bu kadar yalana ne gerek kazende birseyler yazmisti unuttum
Biliyor musun bence böyleleri gerçekten ruh hastası...
Sanal dünyada bile dikkat çekmek ve tuhaf yalanlara başvurarak birşeylere ulaşmanın mantığını başka türlü açıklayamıyorum.
Belki ağır olacak ama; kendi iç dünyasında ve sosyal çevresinde sorunlu olan tipler bunlar.
İşin garibi; ben cinsel hayatımla ilgili en ufak bir bilgi vermemiştim
Bir topikte öyle seviyesiz gelmişti ki bana muhabbeti; buna karşılık bir yorum yapmıştım.
Onun üzerine böyle mide bulandırıcı ve güya alçaltıcı (!) sözler sarfetti...
Zaten genel olarak kendisiyle ve yaptığı yorumlarla çelişen biri.
Diyeceğim şu ki; kalitesiz insan çok kol geziyor burada. Bu da benim şikayetlerimden biri
hangileri
aydinlattigin icin tessekurler
gecende bir konuda kiz dertlerini yazmis yazmis,
son sayfada yazmiski iste ben x dielim nickleri unuttum
x in kardesi y yim y nin bu sabah kalbi durdu ve öldü,
ölmeden once uyeligini iptal ettirmemi konulari silmemi gibi birseyler sacmalamis,
komikti yani üyelik iptal ettirmek icin bu kadar yalana ne gerek kazende birseyler yazmisti unuttum
evet Kazen'de üyenin facesini bulmuş
daha sabahh(veya dün) facebookunu güncellemiş işte öldü denen kız onu yazmış
yani yalanı çıktı ortaya
hep bizemi denk geliyor arkadasbayanmış gibi davranan erkekler erkekmiş gibi davranan bayanlarruh hastaları
evet Kazen'de üyenin facesini bulmuş
daha sabahh(veya dün) facebookunu güncellemiş işte öldü denen kız onu yazmış
yani yalanı çıktı ortaya
bayanmış gibi davranan erkekler erkekmiş gibi davranan bayanlarruh hastaları
mesala su anda günlük pedle ilgili konu açmışlarbirbirleriyle tartışıoylar yok 3 satten fazla durmazda yok bezi katlayıp kullanıyorumda sizine kaç saat tutarsa tutar
Forumların amacı bilgi paylaşımı yapmak değil mi? Sana ne dediğiniz biz oluyoruz burda sanırım... KK küçük bu mesajı görmeyeceğimiz mi düşündünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?