- 12 Temmuz 2015
- 384
- 386
- 103
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Benimkinide ailem istemiyodu. Sirf ben istiyorum diye tamam dediler sonradan sevmislerdi falan ama ilk basta isinmadilarsa bi daha sonu iyi olmuyo malesef keske demek iyi degilmis ama keske benimkide sevgiliyken bitseydide hic nisan olmadan ayrilsaydik. Neyse bu bana ders oldu. Zararin neresinden donersek kardir. Bundada bi hayir vardir. Cok sukur rabbimeya bacım benim de evlenmek istediğim adamı ailem istemedi. Gözümü karartıp bu aralar iyi vakitte k onusacaktim. Ne olacağı önemli değil artık ya o olacak ya o diye karar almıştım. Adam g. te takilmayacak sudan sebeplerle bana hakaret, kufur saydı sovdu ayrildik. Düşünüyorum ki Allah bunları bana yaşattı ki ailemin kıymetini bileyim. Babam daha bana sovmemistir şu yaşıma kadar
Yaa anladım. Inan yine haklısın. Hayırlısı olsun insaallah. Yarın da kandil :) başkasının başkasına duası kabul olurmuş. Karşılıklı hayatımıza dua edelim mi :)Benimkinide ailem istemiyodu. Sirf ben istiyorum diye tamam dediler sonradan sevmislerdi falan ama ilk basta isinmadilarsa bi daha sonu iyi olmuyo malesef keske demek iyi degilmis ama keske benimkide sevgiliyken bitseydide hic nisan olmadan ayrilsaydik. Neyse bu bana ders oldu. Zararin neresinden donersek kardir. Bundada bi hayir vardir. Cok sukur rabbime
Burdaki butun sıkıntısı olanlara dua ediyorum Rabbim kabul etsin insallah. Yolundan ayirmasin bizi.. aminnnYaa anladım. Inan yine haklısın. Hayırlısı olsun insaallah. Yarın da kandil :) başkasının başkasına duası kabul olurmuş. Karşılıklı hayatımıza dua edelim mi :)
Amin insaallah :)Burdaki butun sıkıntısı olanlara dua ediyorum Rabbim kabul etsin insallah. Yolundan ayirmasin bizi.. aminnn
Ne durumdasınız? Geçiyor mu bu acı? Aynı insanla ikinci ayrılığım ama toparlayamıyorum. 5 gün oldu henüz taze ama... Çok derin yara aldım.Ah kizlar ah
Ne hayallerle, ne umutlarla devam ettigim iliskimi, 3 senenin sonunda iki gun once bitirdim. Ruya gibi gecen yaklasik 3 senelik iliskim, Aralik ayi itibariyle yogunlasip, beni ertelemeye baslayan eski erkek arkadasimin sevgisine artik daha fazla inanamadigim icin bitti. Icim yaniyor icim... Aramadi da.. Ben "daha fazla beraber olamayacagiz, ben artik dayanamiyorum. Uc sene icinde bana yasattiklarin icin tesekkur ederim. Hayatta sana iyi sanslar diliyor, hep en iyinin seni bulmasinj diliyorum" dedim, o da "bunu yaptigina inanamiyorum. Ben hic bisey yapmadim (bu mesaji attigim gece bir kiskancligim da soz konusuydu. Onu kastetmis olmali) suclu ben degilim. Bunu konusarak degilde mesajla yapmanda senin olgunlugunun gostergesi" dedi ve bitti
3 senelik askim, umudum, hayallerim oylece bitiverdi.
Bende bittim. Cok mutsuzum...
Var mi benimle ayni durumda olan? Dertleselim
unutucaz. napalim.
Benim icimdeki en kotu his, bir daha asla birini bulamayacagim hissi. hayatim boyunca yalniz kalacak gibi hissediyorum kendimi. Ilk defa boyle hissediyorum. Daha once ki hic bir ayriligimda boyle hissetmemistim. ve bu duygudan nefret ediyorum
Benimde 9 ay oldu. cuma gunu tam 10 kez karsilastik bi gun icinde.8 ay olacak bizim de neredeyse ama hala umudu vardı evlenicez diye. Yazıyor, merak ediyor, pişman oluyor, üzülüyor ama bir araya da gelemiyor. İlişkide yaptığımız hataları kabullenemiyor. Bu kadar stresimin sıkıntının içerisinde bi de onu düşünmek canımı sıkıyor. Bitti deyip kendi hayatıma bakamıyorum devam deyip yanında olamıyorum.
Dün akşam anladım ki işe yeni başlayan bayan arkadaşı arabayla almaya başlamış. Hem de benim evimin önünde. Art niyeti yoktur en azından şu aşamada ama düşünceden, kızgınlıktan kendimi alamıyorum. Beni deli gibi kıskanan, beni uyaran adam böyle bir şeyi kendi yapıyor. Sindiremiyorum, yediremiyorum, konduramıyorum.
Tam unuttum gülüyorum artık dersin, onu gülerken görürsün bensiz nasıl da mutlu diye tüm haftan rezil olur.. görmemeliyim artık bitti kafamdan atıcam dersin dediğin gibi bi gün içinde on kere karşılaşırsın. Seninle hemen hemen aynı duyguları paylaşmışız/paylaşıyoruz.Benimde 9 ay oldu. cuma gunu tam 10 kez karsilastik bi gun icinde.
sevgiliyken nisanliyken bu kadar karsilasmiyorduk. ben unutmaya çalistikça, gulmeye aldirmamaya çalistikça onu surekli gormek beni daha cok uzuyor sinir ediyor. neden sinir oluyorum onuda bilmiyorum, galiba gorup konusamamak beni uzuyor ondan.
onu gorunce vucudum titriyor heyecandan ellerim ayaklarimin dermani kesiliyor. araba kullaniyordum fren, gaz pedalina basamadim heyecandan.
unutmak istiyorumda neden bu kadar heyecan oluyoki onu gorunce ?
cuma gunu gordum onu, gulerken. tam guluyormuski ben arabayla yanindan gectim. beni gorunce gulmeyi kesti suratini asti. dikiz aynasindan baktim arkamdan bakiyodu bana surati asik bi sekilde.onu gülerken görürsün bensiz nasıl da mutlu diye tüm haftan rezil olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?