Son zamanlarda ayrilip yeniden yalniz olan bayanlar dertleselimmm

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Ah kizlar ah
Ne hayallerle, ne umutlarla devam ettigim iliskimi, 3 senenin sonunda iki gun once bitirdim. Ruya gibi gecen yaklasik 3 senelik iliskim, Aralik ayi itibariyle yogunlasip, beni ertelemeye baslayan eski erkek arkadasimin sevgisine artik daha fazla inanamadigim icin bitti. Icim yaniyor icim... Aramadi da.. Ben "daha fazla beraber olamayacagiz, ben artik dayanamiyorum. Uc sene icinde bana yasattiklarin icin tesekkur ederim. Hayatta sana iyi sanslar diliyor, hep en iyinin seni bulmasinj diliyorum" dedim, o da "bunu yaptigina inanamiyorum. Ben hic bisey yapmadim (bu mesaji attigim gece bir kiskancligim da soz konusuydu. Onu kastetmis olmali) suclu ben degilim. Bunu konusarak degilde mesajla yapmanda senin olgunlugunun gostergesi" dedi ve bitti

3 senelik askim, umudum, hayallerim oylece bitiverdi.

Bende bittim. Cok mutsuzum...

Var mi benimle ayni durumda olan? Dertleselim

Yaklaşık 2 ay önce terkedildim. Ve yıkımı yasadim hala da yasıyorum. Acillere mi gitmedim, psikolojik tedavi mi görmedim ama hicbir sey fayda etmiyor. Hayatta yapayalniz kalmis gibi hissediyorum. Ben de zaman hic islemezken onda hayat devam ediyor beni en çok üzen seyde bu zaten. Ona yaptigim fekadarliklari hatirladikca daha da yıkılıyorum. Bu surecte de tum sosyal yasantim bitti suan da eve kapanmis gucsuz ve surekli aglayan bi kiz oldum. Seni cok iyi anliyorum ayni kaderi yasiyoruz kardesim.

Ölüyorum ölüyorum
Ne kadar zor olsa da onlarin hayatini takip etmememiz gerekiyor. Bende hersey cok yeni daha sudan cikmis balik gibiyim. Anca agliyorum

Ben onu benden asla vazgecmez sanmistim. Ben onu beni seven kalbinin buyuklugune kendimi inandirmistim. Asla beni birakamaz diye dusunmustum.

Allah'im nasil yanildim...

Nasil yanildim

Ben onu benden asla vazgecmez sanmistim. Ben onu beni seven kalbinin buyuklugune kendimi inandirmistim. Asla beni birakamaz diye dusunmustum.

Allah'im nasil yanildim...

Nasil yanildim
Ayni seyleri yasiyoruz. Bende beni birakamaz sanmistim. O da acı ceker sanmistim ama ne yazik ki öyle olmuyor kaldigi yerden devam ediyor hayatina ve en acı verenide bu oluyor. Gecmiyor acisi sadece zamanla alisiyorsun.

belki sacma biri soru olucak ama hic oturup neden seni erteledigini neyin degistirini neden ilgisizlestigini sordun mu? Keske 3 yilin hatirina mesajla degilde yüzyüze konusup bitirseydin (tabi ortada siddet yada ihanet gibi bir olay yoksa)

Sizin için en hayırlı karar budur umarım. Kıskançlık nedendi? Ne için ilgisi azalmıştı sizce?

belki sacma biri soru olucak ama hic oturup neden seni erteledigini neyin degistirini neden ilgisizlestigini sordun mu? Keske 3 yilin hatirina mesajla degilde yüzyüze konusup bitirseydin (tabi ortada siddet yada ihanet gibi bir olay yoksa)

Bowling te iki lig yapiyor yani sali ve persembe gunleri, is arkadaslariyla. Bari birini birakmasini onerdim daha cok gorusebilmek icin. Birakmak istemedi sebebi: isi yarim birakan kisi gibi gorunmek istemiyormus. Bu bowling vasitasiyla bir cok insanla tanisip is yerinde adini duyuruyormus.

Pazartesi, cars, cum, haftasonu spor: Spor kulubune arkadasiyla yazilmayi tercih etmis, cunku arkadasi onu zorluyormus. Yoruldugu zaman durmasina izin vermeyip, daha cok cabalamasi icin onu motive ediyormus ve boyle bi motivasyona ihtiyaci varmis.

Haftasonlari: Hftasonlari ailesine, arkadaslarina, kendisine, ve bana ayiracagi tek zamanmis. Anlayisli olmaliymisim.

Yani ya bu devesi gudersin, ya bu diyardan gidersin dedi bana.

kiskanclik sebebim cok uzun hikaye. Skilmayacaksan anlatayim

Sizin için en hayırlı karar budur umarım. Kıskançlık nedendi? Ne için ilgisi azalmıştı sizce?

Ayrildigimiz gece ben kiz arkadaslarimla disari cikmistim. Kiz arkadaslarimin ismi ayse ve fatma diyelim. Bu ayse cok findirgek bir kisi. Eli ayagi ayri oynuyor. Gecen sene eski sevgilimle bu kizla olan gulusmeleri yuzunden zaten tartismistik. Neyse, sevgilimin adi Ahmet olsun. Ahmet bana mesaj atti. Bende seni gormeye gelebilir miyim yoksa bu sadece kizlarla bi aktivitemi dedi. Bende yoo gelebilirsin dedim. Neyse eski sevgilim arkadasi osmani da yanina alip bizim oldugumuz mekana geldiler. Ilk iyi hos takildik benim yanima oturdu, sarildik, optuk falan. Sonra bana bisey istermiyim diye sordu. Bende su dedim. Bana su kendine de icki almak icin kalkti. Bu sirada arkadasim ayse de tuvalete gitti. Neyse eski sevgilim geldi 2 su bir de kendine icki almis. Sulardan birini bana verdi. Digerine de bakti ayse masada yok, osman ve fatmaya eliyle itermisiniz gibi bi isaret yapti ama ikisi de istemedi.

Neyse, sonra ayse tuvaletten dondu, ve benim ex suyu direk onun onune koydu. Yani belli ki ona almis. Benim sinirlerim tepeme cikmaya basladi orda. Neyse, sonra gurultulu ortamda onlar konusmaya basladilar, gurultulu oldugu icin iyice yakinlastilar falan boyle gulusmeler. Ben asiri bozuldum. Ex te gordu bunu zaten, ynima geldi. Bende "Git aysenin yaninda dur!" diyerek kiskandigimi belli ettim. Sonra Fatmanin karni acikti, hadi bi yere gidip biseyler yiyelim dedi ve kalktik.

Gittigimiz yeni mekanda, benim ex kendine cips ve sos almis. Bu ayse cipsleri alip ex'in ustune atiyor, guluyor, falan isabet edince, ex te alip onun ustune atiyor falan. Ne yapacagimi bilemedim. Neyse sonra hadi ben yoruldum eve gidelim dedim. Ben ve fatma onden hizli hizli yururken, osman ayse ve benim ex 50 m geriden yavas yavas geldiler tum yol boyunca.

Ve artik gece bittiginde dayanamadim. ayrilik mesaji attim.

Kiskanclik hikayem budur

vayyyyyyyyy beeee
kusura bakma kendimi alamadım yazdıklarının karşısında
yaşım 40 yaklaştı aşktan dolayı ne böyle duruma düştüm ,,,(psikolojik ted,aciller,yalnızlık duygusu vss)
nede benim için birilerinin böyle olduğunu duydum ...
kaybettiğim çok şey mi var acaba?

Lllll

Maddi sorunları asilmaycak kadar büyük malesef kendisi esnaf ve battı bir suru yere borcu var su anda ne düğün yapcak durumu var ne de ev gecindircek durumu var.....

ayrilman isabet olmus. Ben okurken sinir oldum. Senin yaninda kizla flört etmis bildigin cips atmalar falan. Yazdiklarina göre sana hakettigin degeri vermedigi belli. Seni hak etmeyen bir sahsiyetmis zaten. Ayip ya yaptigi.

Bu duyguları yaşamamamış olmanız büyük bir şans inanın. Keşke dedigim o kadar sey var ki... Ben baba sevgisi görmedigim icin karsima cikan bu insana "baba" sifatiyla bakmistim. Bir kiz babasini nasil temiz seviyorsa bende onu o kadar temiz sevmistim. Gidisiyle aslinda sevgilimi degil babamı kaybettim... Sonrası hüsran

hmmm
baba sevgisi ve aşk, iki sevgi çok farklı (babasını yeni kaybetmiş biriyim )
ben dondum kaldım.. bilemedim
yaşayan bilir delermişş

Ba
hmmm
yaşayan bilir delermişş[/
hmmm
yaşayan bilir delermişş

Babami 9 yasinda kaybettim cok fazla paylasimimiz olmadi. Ancak birseylerin yarım kaldigini belkide eksik kalan baba sefkatini hayatima giren adamin tamamlayacagini dusundum. Hem bir sevgiliymis gibi hem de bir baba gibi gördüm onu. Beni koruyup kollaması, benim icin endiselenmesi, hastalandigimda benimle ilgilenmesi baba gibi hissettirdi bana ama ne yazik ki ben kendi penceremden bakmisim.

okuduktan sonra ben sinir oldum ki sen iyi yine sabretmişsin. bence doğru biir karar olmuş, ayrıca vakit ayırmaması da cabası.

bende 4 ay once nisanlimdan ayrildim. (1,5 yil beraberdik.) sudan sebeplerden dolayi ayrildik.. baslarda fazla huzunlu oluyor ama gunler gectikce onsuzluga alistim. her ne kadar karsimdaki binada oturuyor olsada.. (bu konuda benim durumum biraz daha vahim sanirim.) onu unutmaktan ziyade hatirlamamaya calismak daha iyi benim icin
icimde kalan 2 sey var bana yaptiklarini hazmedemeyisim ve onu affedemeyisim.. bunlar ne zaman gecer hic bilmiyorum.. neyse Allah hakkimizda hayirli olani karsimiza cikarsin kizlar

Bizde aynı mahalledeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…