Son zamanlarda ayrilip yeniden yalniz olan bayanlar dertleselimmm

Kızlar yapmayın Allah aşkına... Biz böyle onlar için üzülürken, onlar bizim için üzülüyorlar mı? Tabi ki, hayır. Hatta akıllarına bile gelmiyoruz. Biz böyle yaparken belki onlar başka kişilelerle flört ediyorlar. Biz sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz.
Yapmayın kızlar gerçekten değmiyor... Benim sevgilim 1.5 ay önce terk etti beni. 1.5 yıllık bir ilişkimiz vardı. Başta deli gibi ağladım, neler yapmadım dönsün diye. Fakat o kendi yoluna baktı, beni ve tüm yaşadığımız şeyleri yok saydı. O, bunları yok sayıyorsa ben niye daha fazla üzülüp kendimi yıpratayım? Benim hayatım, mutluluğum, uğraşlarım ondan daha önemli. Neden karaktersiz biri için onlardan taviz vereyim? Sizin için de bu böyle olmalı...

Gerçekten unuttun mu?bana pek öyle gelmedi. Sizin ne kadar oldu ayrilali

Gerçekten unuttun mu?bana pek öyle gelmedi. Sizin ne kadar oldu ayrilali
Benden ayrılalı nerdeyse 2 ay olacak... 1.5 yıllık bir ilişkimiz vardı. Doğruyu söylemek gerekirse aklıma hiç gelmiyor diyemem, yani tamamen unutmadım ama hayattan tekrar zevk almaya başladım, canım yanmıyor, üzülmüyorum.
Hatta geçen gün tribe gireyim diye uğraştım olmadı. :KK53:
Yokluğuna alıştım... Bu ayrılığı hak etmediğimi düşündükçe daha da güçlendim. Kendimi hep telkin ettim. Sen güçlüsün, hayat onunla başlamadı ve onunla da bitmeyecek, kendine gel, ondan daha önemli şeyler var hayatında dedim hep kendi kendime.
Evet, ilk birkaç hafta deli gibi ağladım. Ondan sonra azaldı ağlamalarım. Şimdi diyorum ki iyi ki ağlamışım, içimden geldiği gibi davranmışım. Yoksa şu an kendimi bu kadar toparlayamazdım.
Pişman olmasını istiyor muyum? Evet, deli gibi istiyorum. Geri döneceğimden değil, egomu tatmin etmek ve içimdeki her şeyi ona söylemek için...

Bence çok iyi yapmışsın bir erkek ortamda senbı kraliçe yapmayıp başkasıyla eğleniyorsa ondan hayır gelmez seni mutlu edemez. seni mutlu etmedıkten sonra hayatında olmasının manası ne? vakit ayırmıyor diyorsun bitmeye yaklaşmış zaten sızın ılıskınız son kulvara gelmişsiniz sakın sakın mesaj atma arama. özleyeceksın için acıyacak kalbın ağrıyacak ama bunlar aramanı mesaj atmanı gerektırmez. onu geri istiyorsan ozellikle aklı basına gelsin vs diyorsan hele ki hiç atmamalısın abartılı olmayacak sekılde hayatına devam ettiğini daha mutlu oldugunu gorsun. erkeklerın aklı basına bıraz gec gelıyor onceleri gezip tozuyorlar ferah ferah sonra kalpleri sıkışmaya başlıyor. ama yınede beklenti içine girme hayatına alışmaya çalış ve kendını telkın et "gececek kızım" diye. beklentiler sadece üzer bir faydası olmaz. bu gıbı durumu ben bir kez yasadım bu yuzden senı cok ıyı anlıyorum. ilk sevgilim 1 yıl sonra döndü bana o kadar gec düşün, ama benım kalbımde artık daha da çok sevdıgım bırı vardı. şu an ise onun yasını tutuyorum. biliyorum bu da gececek.

Bence çok iyi yapmışsın bir erkek ortamda senbı kraliçe yapmayıp başkasıyla eğleniyorsa ondan hayır gelmez seni mutlu edemez. seni mutlu etmedıkten sonra hayatında olmasının manası ne? vakit ayırmıyor diyorsun bitmeye yaklaşmış zaten sızın ılıskınız son kulvara gelmişsiniz sakın sakın mesaj atma arama. özleyeceksın için acıyacak kalbın ağrıyacak ama bunlar aramanı mesaj atmanı gerektırmez. onu geri istiyorsan ozellikle aklı basına gelsin vs diyorsan hele ki hiç atmamalısın abartılı olmayacak sekılde hayatına devam ettiğini daha mutlu oldugunu gorsun. erkeklerın aklı basına bıraz gec gelıyor onceleri gezip tozuyorlar ferah ferah sonra kalpleri sıkışmaya başlıyor. ama yınede beklenti içine girme hayatına alışmaya çalış ve kendını telkın et "gececek kızım" diye. beklentiler sadece üzer bir faydası olmaz. bu gıbı durumu ben bir kez yasadım bu yuzden senı cok ıyı anlıyorum. ilk sevgilim 1 yıl sonra döndü bana o kadar gec düşün, ama benım kalbımde artık daha da çok sevdıgım bırı vardı. şu an ise onun yasını tutuyorum. biliyorum bu da gececek.
ilk sevgilin neden ayrılmıştı senden? Ayrıldıktan sonra kavga ettiniz mi?

mabbel ne yatın canım :KK43: sormaya da biraz korktum ama..
Dün gece Dışardaydık. Bu yanında başka kızla geldi. Ben çok içtim. Bunun kulağına bir sürü şey söyledim zaten önceden öfkem vardı bide yanında başka kızla olunca. Aldı beni götürdü sessiz yere. Ben buna ağzıma geleni sayıyorum. Peki o ne yaptı kızlar? Beni ÖPTÜ. Sevgilim olmayan, yanında başka kızla gelen adam beni öptü. Ittim napıyorsun dedim. Ama kendimi çok kötü hissediyorum kızlar :(

hımm... seni hala seviyo; işin kötüsü senin sevdiğini de biliyo :) çantadasın onun için ve baya da belli etmişsin öfkeni göstererek.. senin yerinde olsam ben de aynını yapardım muhtemelen :( bundan sonra yapacağın bence onu yine sallamıyomuş gibi davran. sen de dengesiz ol ;) o geceye dair bişe ima ederse de ee nolmuş der gibi davran.. sarhoştum filan..biraz da böyle devam et bence..

hımm... seni hala seviyo; işin kötüsü senin sevdiğini de biliyo :) çantadasın onun için ve baya da belli etmişsin öfkeni göstererek.. senin yerinde olsam ben de aynını yapardım muhtemelen :KK43: bundan sonra yapacağın bence onu yine sallamıyomuş gibi davran. sen de dengesiz ol :KK66: o geceye dair bişe ima ederse de ee nolmuş der gibi davran.. sarhoştum filan..biraz da böyle devam et bence..
Ama arkadaşa benim onun dibinden ayrılmadığımı falan söylemiş ya öyle şeyler konuşmuş ki çok sinirliyim şuan. Bu nasıl pislik bir insan ya. Bütün gece bana sırnaşan oydu!

bende yaklaşık 1 ay önce karşılıklı triplerimizin sonucunda bir anda azğımdan çıkan yolun açık olsun buraya kadar sözüyle bitirdim birlikteliğimi..çok üzüldüm elbette...alışkanlık olayı malum..ama o da geçen 1 aylık sürede hiç arayıp haber almadı...demek ki o da bahane arıyormuş bitirmek için diyorum ama çok sevdiğini söyleyen, bensiz olmak istemediğini söyleyen biri bu kadar kolay vazgeçemez diye düşünüyorum..Arar mı daha yoksa erkeklik gururu yapıp sessiz mi kalır bilemiyorum..beklemedeyim şimdilik..Ama ben bir boğa kadını olarak bekletildikçe uzaklaşan bir yapıya sahibim..umarım ben tamamen soğumadan gelir gelecekse....:KK22: şuan arasa mesela sanırım atlarım hiç düşünmeden...:KK36:

Dün gece Dışardaydık. Bu yanında başka kızla geldi. Ben çok içtim. Bunun kulağına bir sürü şey söyledim zaten önceden öfkem vardı bide yanında başka kızla olunca. Aldı beni götürdü sessiz yere. Ben buna ağzıma geleni sayıyorum. Peki o ne yaptı kızlar? Beni ÖPTÜ. Sevgilim olmayan, yanında başka kızla gelen adam beni öptü. Ittim napıyorsun dedim. Ama kendimi çok kötü hissediyorum kızlar :KK43:

fiziksel çekim başka, seni kalbine alması başka.
öpebilir. zaten sen de içince kendinden geçmişsin. bunu kullanmış.
bence biraz daha güçlü olmaya çalış.
erkekler öpüşme, sevişme kısmına gelince kucağına koşar zaten.
yanlış anlamlar yükleyip kendini üzme sonra. seni sevmiyor.
seven terk etmez. fiziksel yakınlık çabası sevgi göstergesi değildir yani.
beraber yaşamışsınız. bildiği bir ten. o yüzden çekinmemiştir öpmeye.

fiziksel çekim başka, seni kalbine alması başka.
öpebilir. zaten sen de içince kendinden geçmişsin. bunu kullanmış.
bence biraz daha güçlü olmaya çalış.
erkekler öpüşme, sevişme kısmına gelince kucağına koşar zaten.
yanlış anlamlar yükleyip kendini üzme sonra. seni sevmiyor.
seven terk etmez. fiziksel yakınlık çabası sevgi göstergesi değildir yani.
beraber yaşamışsınız. bildiği bir ten. o yüzden çekinmemiştir öpmeye.
Canım o sevgilimden sonra benim başka sevgilim oldu. Bu o çocuk. O sarhoş değildi. Beni öpmeye hakkı yok onun. Sevgilim değil artık. Sonra arkadaşlara benim dibimdeydi hep demiş. Sarhoş kafayla bile onu itince hazmedemedi tabii. Nefret ediyorum çok basit bir insanmış.

Canım o sevgilimden sonra benim başka sevgilim oldu. Bu o çocuk. O sarhoş değildi. Beni öpmeye hakkı yok onun. Sevgilim değil artık. Sonra arkadaşlara benim dibimdeydi hep demiş. Sarhoş kafayla bile onu itince hazmedemedi tabii. Nefret ediyorum çok basit bir insanmış.
Bu başkası mı hmmm tamam.
O değil sen sarhoşmuşsun ve bundan faydalanmış.
Hakkı olup olmamasına bakmıyorlar maalesef.
Mümkünse yakınında durmamak lazım.
=)

Bence eski sevgiliden arkadas olmaz. Devam ederseniz caninizi daha cok yakacak. Yaninda baska kizlar da gorursunuz, tekrar birine asik olmasini da seyredersiniz. Iskence eski sevgiliyle arkadas olmaya calismak.

Ayrılığa alışmak kadar kötüsü olmaz herhalde :( ben sürekli terkedilen oldum aynı kişi tarafından. Ve yine yalnızım. En kötüsü de ilk defa olmasın dedim artık; (

Ayrılığa alışmak kadar kötüsü olmaz herhalde :KK43: ben sürekli terkedilen oldum aynı kişi tarafından. Ve yine yalnızım. En kötüsü de ilk defa olmasın dedim artık; (
uzulme bence. bak benim konularimi oku. ben cok aci cektim. cok gozyasi doktum beni bu kadar seven kisiyle ayrildim diye. Ama Allah bi ser veriyor bin hayir gonderiyor arkasindan. ayrilmasaydim bana iftira atan bi kaynana ve o iftiralara dakikasinda inanan bi esim olcakti. daha nisanliyken bi kucuk tartismada neler neler soyledi simdide ben soylemedim yalancisiniz siz diyor. dun mevlut vardi ve onunla camide karsilastik. ilahi okunuyordu basini duvara yasladi hickira hickira agladi guya ilahiye agladi. ve bende dedimki bana goz gore gore utanmadan iftiradan iftiraya atladin toprak atar gibi camur atar gibi kolay kolay hic utanmadan iftiralar attin rabbim senin o gozyaslarindan kurtarmasin insallah dedim. beddua ediyorum biliyorum ama o bana cok gozyasi dokturdu. Allah cikarsin ondan insallah.
Ama sende uzulmme

uzulme bence. bak benim konularimi oku. ben cok aci cektim. cok gozyasi doktum beni bu kadar seven kisiyle ayrildim diye. Ama Allah bi ser veriyor bin hayir gonderiyor arkasindan. ayrilmasaydim bana iftira atan bi kaynana ve o iftiralara dakikasinda inanan bi esim olcakti. daha nisanliyken bi kucuk tartismada neler neler soyledi simdide ben soylemedim yalancisiniz siz diyor. dun mevlut vardi ve onunla camide karsilastik. ilahi okunuyordu basini duvara yasladi hickira hickira agladi guya ilahiye agladi. ve bende dedimki bana goz gore gore utanmadan iftiradan iftiraya atladin toprak atar gibi camur atar gibi kolay kolay hic utanmadan iftiralar attin rabbim senin o gozyaslarindan kurtarmasin insallah dedim. beddua ediyorum biliyorum ama o bana cok gozyasi dokturdu. Allah cikarsin ondan insallah.
Ama sende uzulmme
Yay sizin ki de çok zormus :( gerçekten kendim için nasıl uzuluyorsam bu dediklerinize de öyle üzüldüm. Inanın Allah'a inancım olmasa benim yasadiklarimdan hayır dilemem, beklemem. Çok haklısınız. Ya bu erkekler çok yalancı :(

Yay sizin ki de çok zormus :KK43: gerçekten kendim için nasıl uzuluyorsam bu dediklerinize de öyle üzüldüm. Inanın Allah'a inancım olmasa benim yasadiklarimdan hayır dilemem, beklemem. Çok haklısınız. Ya bu erkekler çok yalancı :KK43:
Aynen oyleler. Erkeklerden cok kadinlardada var yalancilik iftiracilik. Benim kaynana olacak kadin bana bi suru iftira atti.

:KK43: ya bacım benim de evlenmek istediğim adamı ailem istemedi. Gözümü karartıp bu aralar iyi vakitte k onusacaktim. Ne olacağı önemli değil artık ya o olacak ya o diye karar almıştım. Adam g. te takilmayacak sudan sebeplerle bana hakaret, kufur saydı sovdu :KK43: ayrildik. Düşünüyorum ki Allah bunları bana yaşattı ki ailemin kıymetini bileyim. Babam daha bana sovmemistir şu yaşıma kadar:KK43:

Back
X