Son zamanlarda, ok kilo aldm normal deil? Yardm bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

Konyaliii

Ziyaretçi
Merhaba kizlar,

Yasim 20 ve boyum 170, 63 kilodaydim taki 3/4 aya kadar ama simdi tartildim ve tam 81 kilo olmusum, cok rahatsizim aldigim kilolarimdan. Dolabimdaki hicbir elbise olmuyor kafayi yiyorum bir anda boyle cok kilo almam normalmi ya?
Tamam abur cuburu yagli seyleri cipsleri cikolatarli cok kaciriyordum ama herzaman kilomu koruyordum. Belki stressten almisimdir diyorum ama emin degilim, cok uzgunum kizlar, aksamlari sessiz sessiz agliyorum cok kafama takiyorum inanin..
Doktordan randevuda aldim, cok belli degil kilom ama gobegim resmen 5 aylik gibi ( annem diyor) hafif bol tunikler giyiyorum cok belli olmuyor boyum sayesinde ama cok kafaya takiyorum. Sizin aranizdada varmi boyle olanlar anidan 10 15 kilo alanlar? Peki napmaliyim? diyet yapamiyorum 2 gunde birakiyorum, cikolataya zaafim var hergun yemesem kafayi yiyorum..

offfffffffffffffffffffff
biri bana da yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnn.((

ben varım arkadaşım canım bende ilaçlardan en önemlisi de stresten çok aldım15 kiloda benaldım ama şimdi 7kg verdim çok şükür 1buçuk ayda verdim yemeğide kesmedim sadece işe girdim hemde çok yorucu işe hemde 12saat ayakta kalıyordum bezen 14 saat ama çok güzel zayıfladım şmdi dün işten ayrıldım inşallah geri almmam kilomu evde kılo verilmiyor canımsende okuyorsunsanırım inşallah sende verirsin hareket verdiriyor kolay gelsin

ben aldım ve vermeye çalışıyorum 2 ayda 10 kilo verdim kalanları da vereceğim inşallah

Tüp bebek tedavisinde ve emzirme döneminde süt olsun diye abarttım yemeği.
Tartıya çıktığımda en son 86 rakamını gördüm:1shok:
O oldu,dedim emzirmem bitsin,zayıflıyorum.
Şu an 65 civarındayım,dört ayda verdim..
Ama daha 7 8 kilo verebilirim sanırım,fena olmaz hani.
Boyum 170,ben yaptım,sen haydi haydi yaparsın,çünkü yaşım nerdeyse iki katın:delphin:
Senin metabolizma iyi çalışıyordur benden eminim.
Her şeyden ye,az ye,haftada bir gün cips bile ye.
Bol su iç ve kola içme..
Yeşil çay iç günde iki üç tane.
Mümkünse yürü.
Kolay gelsin canım..

Bir diyetisyene gidin mutlaka ve verdiği listeye sadık kalın.Dediklerini uygularsanız başarıya ulaşırsınız.Hem kilolardan kurtulursunuz,hem de sağlığınıza...Bu süreçte azimli ve kararlı olmanız şart. :ecrin_bebek:

ben aldım ve vermeye çalışıyorum 2 ayda 10 kilo verdim kalanları da vereceğim inşallah

canım tebrikler sende güzel vermişsin kiloyu yaptığın birşey varmı yediğin içtiğin kolo verdiren merak ettim

canım bence diyetisyene gitmelisin o gerekli testleri yapıp sana uygun liste verecektir. arkadaşımda aynı durumdaydı tiroid hastalığı olduğu ortaya çıktı kendi kendine yaptığı diyet işe yaramıyordu; mutlaka gereken testleri yaptırdıktan sonra sağlıklı bir diyete başlamanı tavsiye ederim.

Canım dr a bir görün belki tiroit bezlerinde sorun wardır inşallah kiol werirsin az yemekle başlayabilirsin yerimseniben

sagol kkizlar destekleriniz icin

bende gerçi3.doğumdan sonra kilo almıştım en son 70tim..akrabalrım çok kilolusun çok kötü görünüyorsun demeleri gaza getirdi..ekmek yemeyi kestim kısa zamnda 58 kiloya düştüm..şimdide bekar sanıyolar yaa...çok iyi oldu..akrabalrımda şaşırdı tabiki..

Triot bezlerinde sorunlar olabilir yazmissiniz simdi cidden urktum ya, peki ciddi sorunmu bu, yazik annemde cok korkuyor kizim ne oldu cokmu kendini begendin fln diye dalga geciyor, cunku eskiden saatlerce aynaya bakardim kendime ovundugumden degil ama zayiftim giyinip giyinip kendimden memnun sekilde izlerdim ama simdi off hicbisey olmuyo, cok guzel elbiseler almistim circirlari kapanmio hepsi 36/38 beden simdi nerdeyse 40/42 beden oldum ofhh :( ne kotu biseymis.

llginize tskler bayanlar ama cidden morelim cok bozuk tatli bisey yemedende yapamiyorum, demin salata yaptm aksam yemegi yemedim, marul/misir konservesi/beyaz peynir ve yogurt karisimi salata yaptim doyurdu beni simdide meyveli cayimi iciyorum, aksam yine cay icerim. Ama illa gunde bir tatli bisey yemem gerekiyor, meyve olmicak illa cikolata yada seker cips tutamiyorum kendimi inanamiyorum bir anda boyle kilo aldigima.

Gecen mustakbel kaynana espiriyi patlatti ; kizim almissin baya kilo, artik birdaha geldigimizde kapidan sigmazsin dedi uyuz oldum. Ogluda tontis halbuki yani mustakbel nisanlim, ona ara sira satasirdim sisko diye ama simdi tam tersi oldu o kilo vermeye basladi ben almaya basladim kadere bak ya..

ya benzer dert bende de var.
47 kilodan 55 e kadar çıktım. son birkaç ayda.
delirmek üzereyim, ki çok yemek yiyen biri değilim. yalnız çok hareketsizim..

canım bence önce stresi kes tamam biliyorum sıkıntılar yüzünden oluyor dertsiz insan yok hemde bu devirde bu yaşam şartlarında...ama her şey sıkıntıdan oluyor kendini sevmekle başla tamam mı?bugün okudum yürüyüş insana 15 kiloya kadar verdirmeyi sağlıyormuş hergün 40dk yürü bol bol su iç süprizzzzz

ayynen beni anlatttinn

tatlim bende 3 yil önce 64 kiloydum bir kac ay icinde 82 e kadar ciktim. ögrendimki troid bezim coook az calisiyormus. suan hapini kullaniyorum insallah metabolizmami hizlandirir ve kilolarimi atarim. simdiye kadar diyetlerde bende basarisiz oldum. cok sterese girdim.

boyumdan dolayi bende 82 göstermiyorum söylesem kimse inanmaz zaten... ama kendimi cok kötü hissediyorum... eski kiyafetlerim olmuyor... ooof oofff

hepimize kolay gelsin

canım kilo almana sebep fizyolojik nedenler olduğu kadar piskolojik nedenleri de olabilir.
Acabağ seni mutsuz eden birşeyler mi oldu son zamanlarda ?

Bazı insanlar mutsuzlukarını aşşırı yemek yemekle bastırmaya çalışırlar.. :kahve:

hemşooo etli ekmeği az yiii :)))

arkadaşlar tiroid bezi az çalışınca şişlik mi oluyor?

Back
X