Son zamanlarda yaşadığım enerji düşüklüğü ve kilo alımı

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.283
5.235
398
Tüm derdimi başlığa yazdım ama son zamanlarda elimi etegimi herseyden çektim. Buyuk bir halsizlik hiçbir ise el surmeme gibi seyler bas gosterdi bende. Arti bunun yaninda 4 kilo almamla da iyice kotu oldum. Ben bu halsizligi isteksizligi nasil geciririm. Mevsimsel midir sizce?

Cok korkuyorum tiroit olmasin ben 60lari zor gordum bir daha kilo almak istemiyorum. Tesekkur edeeim kanla birlikte tiroitlerede baktiracagim
İnşallah bir şey çıkmaz. Ben de aynı dertten muzdaripken gidip tahlil yaptırmıştım. D vitaminim sınırdaydı sadece. Doktorum "Ya gerçekten yorumluyorsunuz farkına varmıyorsun ya da psikolojinle alakalı olabilir." demişti ki gerçekten depresiftim o aralar.

İnşallah bir şey çıkmaz. Ben de aynı dertten muzdaripken gidip tahlil yaptırmıştım. D vitaminim sınırdaydı sadece. Doktorum "Ya gerçekten yorumluyorsunuz farkına varmıyorsun ya da psikolojinle alakalı olabilir." demişti ki gerçekten depresiftim o aralar.

Insallah ya bu aralar bende oyle hissediyorum biraz yorulmus gibiyim. Genede baktirayim degerlere insallah iyi çıkar

Ben de ayni durumdayim. ALLAH yardimcimiz olsun ...

Back
X