- 10 Kasım 2010
- 5.283
- 5.235
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruhum çökmüş gibi. Neden olabilirki![]()
Demirinize ve b12nize baktirin.
Bende aynı
Yaşanan üst üste yıkımlardan
Bende cok yikildim genede toparlanmaua calisiyorum. Belkide guclu gorulmeye calismaktan yorulmusuzdur.
Tiroide de baktırın. O da halsizliğe ve kilo alımına sebep olabiliyor.Onlarin eksikligi kilo alimi yapar mi ki
Bir kan tahlili yaptirayim o halde
Neden yıkıldınız bu kadar kötü ne yaşamış olabilirsiniz ölümler dışında?Bende cok yikildim genede toparlanmaua calisiyorum. Belkide guclu gorulmeye calismaktan yorulmusuzdur.
Mevsim degisikligi yuzunden olabilir...ayni durumdayim
Tam anlamıyla durum bu bende
Insallah gecici bir dueumdue cunku zaten depresyona yatkin kisiligim iyice bogulmak istemiyorum
Tiroide de baktırın. O da halsizliğe ve kilo alımına sebep olabiliyor.
Neden yıkıldınız bu kadar kötü ne yaşamış olabilirsiniz ölümler dışında?
İnşallah bir şey çıkmaz. Ben de aynı dertten muzdaripken gidip tahlil yaptırmıştım. D vitaminim sınırdaydı sadece. Doktorum "Ya gerçekten yorumluyorsunuz farkına varmıyorsun ya da psikolojinle alakalı olabilir." demişti ki gerçekten depresiftim o aralar.Cok korkuyorum tiroit olmasin ben 60lari zor gordum bir daha kilo almak istemiyorum. Tesekkur edeeim kanla birlikte tiroitlerede baktiracagim
İnşallah bir şey çıkmaz. Ben de aynı dertten muzdaripken gidip tahlil yaptırmıştım. D vitaminim sınırdaydı sadece. Doktorum "Ya gerçekten yorumluyorsunuz farkına varmıyorsun ya da psikolojinle alakalı olabilir." demişti ki gerçekten depresiftim o aralar.
Ben de ayni durumdayim. ALLAH yardimcimiz olsun ...