• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son zamanlarda yaşadığım enerji düşüklüğü ve kilo alımı

Neden oluyor ki acaba gecici bir surectir umarim Amin hepimizin yardimcisi olsun Rabbim.
2 yil icinde o kadar kotu seyler yaşadim ki. Ve en son 1 ay once cok buyuk bir stress gecirdim. Hala da hic bir sey iyi gitmiyor, oyuzden kafayi yemek uzereyim. Her seye kismet diyen artik dini inancini bile kaybediyo. O kadar kafayi yemis durumdayim )))
Sizin derdiniz nedir? Dinlemek isterim

2 yil icinde o kadar kotu seyler yaşadim ki. Ve en son 1 ay once cok buyuk bir stress gecirdim. Hala da hic bir sey iyi gitmiyor, oyuzden kafayi yemek uzereyim. Her seye kismet diyen artik dini inancini bile kaybediyo. O kadar kafayi yemis durumdayim )))
Sizin derdiniz nedir? Dinlemek isterim

1 sene onceye kadar fiziksel siddet gormeyen ben siddete maruz kaldim. Is yerinde haksiz yere maasimi alamadim. Aldatildim. Evden kovulduk. Aile baglarimda annem ve kardeslerim harici kopuk. Ama baya toparladim kendimi. Disariya karsi sert kibirli duygusuz eleman gibi gorunurum. Ama kirilgan be hassasim insan sevmiyorum bu nedenle iki arkadasim disimda sosyal cevremde yok :) bendede durumlar bu

1 sene onceye kadar fiziksel siddet gormeyen ben siddete maruz kaldim. Is yerinde haksiz yere maasimi alamadim. Aldatildim. Evden kovulduk. Aile baglarimda annem ve kardeslerim harici kopuk. Ama baya toparladim kendimi. Disariya karsi sert kibirli duygusuz eleman gibi gorunurum. Ama kirilgan be hassasim insan sevmiyorum bu nedenle iki arkadasim disimda sosyal cevremde yok :) bendede durumlar bu
Sizde de durumlar cok kotuymus ((( ALLAH yardimciniz olsun. Fiziksel siddeti kocanizdan mi gordunuz?

Yok bekarim ben. Sagolun sizinde Allah yardimciniz olsun. Sizde kotu seyler yaşamışsiniz :KK43:
Galiba gecen siddetle bagli bir konu okumustum, her halde o sizin konunuz. Ne guzel bekarsiniz, önunuzde guzel gunleriniz var. Sakin dusunup kendinizi yormayin. Guzel seyler hayal edin surekli. Her sey guzel olacak deyin, evrene guzel enerjiler gonderin)))
Benim yaşadiklarim daha kotu. Ayakta durmaya calisiyorum, kocam iyi cok sukur, o da kotu olsa kafayi yerdim her halde )))

Galiba gecen siddetle bagli bir konu okumustum, her halde o sizin konunuz. Ne guzel bekarsiniz, önunuzde guzel gunleriniz var. Sakin dusunup kendinizi yormayin. Guzel seyler hayal edin surekli. Her sey guzel olacak deyin, evrene guzel enerjiler gonderin)))
Benim yaşadiklarim daha kotu. Ayakta durmaya calisiyorum, kocam iyi cok sukur, o da kotu olsa kafayi yerdim her halde )))

En azindan sizi yargilamadan surekli destekleyen biri var hayatinizda bu bile o kadar guzelki. O konuyla ilgili hic konu acmadim. Rabbim bizede guler birgun insallah :)

En azindan sizi yargilamadan surekli destekleyen biri var hayatinizda bu bile o kadar guzelki. O konuyla ilgili hic konu acmadim. Rabbim bizede guler birgun insallah :)
Surekli destekliyo ama empati yapamiyo, vurdum duymaz biri, hic bir seyi kafaya takmaz, Ben uzulurum aglarim gunlerce, onda tik yok))) Ne cektiyimi zerre anlamaz ))) Aslinda oyle olmasi da iyidir, evde 2 deli fazla, 1i yeter )))

Surekli destekliyo ama empati yapamiyo, vurdum duymaz biri, hic bir seyi kafaya takmaz, Ben uzulurum aglarim gunlerce, onda tik yok))) Ne cektiyimi zerre anlamaz ))) Aslinda oyle olmasi da iyidir, evde 2 deli fazla, 1i yeter )))

Bizdede var oyle tip aslinda oyle daha iyi oluyor. Bizim gibi takili kalmiyorlar olaylara :KK16:

Bizdede var oyle tip aslinda oyle daha iyi oluyor. Bizim gibi takili kalmiyorlar olaylara :KK16:
Oyle insanlari o kadar kiskaniyorum ki))) O kafayi yastiga koydugu gibi aninda uyur. Ben saatlerce donerim ama.

Yapmayın ya korkuyorum ben kilo almaktan :KK43:(
Benim kadar almazsın korkma .ben ilaç kullanıyorum ,aynı zamanda yeme bozukluğum var sanırım .doktor istediği tahlillerden sonra bazı vitamin takviyeleri vermişti .bunlarla durumu kontrol altına alamazsak tedavi uygulayacağız demişti .sanırım o tedaviden sonra insan halime geri döneceğim .bahar hepimizi mahvetti fakat severiz kendisini :)

Tüm derdimi başlığa yazdım ama son zamanlarda elimi etegimi herseyden çektim. Buyuk bir halsizlik hiçbir ise el surmeme gibi seyler bas gosterdi bende. Arti bunun yaninda 4 kilo almamla da iyice kotu oldum. Ben bu halsizligi isteksizligi nasil geciririm. Mevsimsel midir sizce?
Oha ben de ayniyim. 2yasina yaklasti bi kizim var ve enn son hamileligimin son donemlerinde boyle olmustum.. cok bitkinim nefesim daraliyor kalbim agzimda atiyor sanki. Cok yoruluyorum.. kanima baktiricam yarin yada sali gunu. Ben de tatilden geldim 63tum su an 66 kiloyum. Hiic hareket edesim de yok ama eger bi dur demezsem 70e cikmam an meselesi... bi de hantallastim ki sorma.. giydigim pantolon bile kotu duruyor resmen farketti 3kg. Hic bisey yapasim yok.. :(

Benim kadar almazsın korkma .ben ilaç kullanıyorum ,aynı zamanda yeme bozukluğum var sanırım .doktor istediği tahlillerden sonra bazı vitamin takviyeleri vermişti .bunlarla durumu kontrol altına alamazsak tedavi uygulayacağız demişti .sanırım o tedaviden sonra insan halime geri döneceğim .bahar hepimizi mahvetti fakat severiz kendisini :)

Insallah sagliginiza biran evvel kavustursunuz ve incecik olursunuz insallah :) Aynen havalar mahvetti benide ama en kisa zamanda kan degerlerime baktiracagim :)

Oha ben de ayniyim. 2yasina yaklasti bi kizim var ve enn son hamileligimin son donemlerinde boyle olmustum.. cok bitkinim nefesim daraliyor kalbim agzimda atiyor sanki. Cok yoruluyorum.. kanima baktiricam yarin yada sali gunu. Ben de tatilden geldim 63tum su an 66 kiloyum. Hiic hareket edesim de yok ama eger bi dur demezsem 70e cikmam an meselesi... bi de hantallastim ki sorma.. giydigim pantolon bile kotu duruyor resmen farketti 3kg. Hic bisey yapasim yok.. :KK43:

Bende 5 kilo almisim 65im sıkı diyete girdim. Kilo konusunda baya hassasim :) insallah geçici bir durumdur yasadigimiz bende okuz oturmus hissi var sanki bin tonluk okuz borume oturuyor gibi :(

Tüm derdimi başlığa yazdım ama son zamanlarda elimi etegimi herseyden çektim. Buyuk bir halsizlik hiçbir ise el surmeme gibi seyler bas gosterdi bende. Arti bunun yaninda 4 kilo almamla da iyice kotu oldum. Ben bu halsizligi isteksizligi nasil geciririm. Mevsimsel midir sizce?
Çalışıyor musunuz ? Ya da çocuk var mı ?
Bende aynı durumdayım .eylül depresyonu sanırım .Okullar açıldı bittim yorgunluktan .

Çalışıyor musunuz ? Ya da çocuk var mı ?
Bende aynı durumdayım .eylül depresyonu sanırım .Okullar açıldı bittim yorgunluktan .

calisiyorum is yeri beni psikolojikman bitirdi zaten evli degilim ama dediginiz gibi bahardan herhalde

Back
X