Son

İşte bende bundan korkuyorum. Daha derinleşecek düşünceler ve içinden çıkılmaz bir hal alacak. Aileme söz geçiremiyorum. İlacın bağımlılık yaptığını duydular ya kullanmamı asla istemiyorum. Onca derdimin arasında bir de onlarla uğraşıyorum. Gerçekten boğazıma kadar doldum. Dişlerimi sıkmaktan dökülecekler.
Diş sıkma, delirme ölme korkusu, duzelemeyecekmis hissi ve daha fazlası... Daha fazlasını yazmıyorum ki onlar da baslamasin ;) bakın gülümseyerek göz kirptim çünkü geçecek İnşallah. O ilaçlar öyle bir anda bağımlılık yapmıyor. Ağır enfeksiyon geçirip ilaç almasaniz, niye geçmiyor diye şikayet edebilir misiniz? Bakın kötüye gidiyorsunuz yani kaygı duzeyiniz ağırlaşıyor demek istiyorum. Bir an önce ilaç kullanıp vücudunuz ya da beyninizdeki artan ya da azalan kimyevi durumu normale döndürecek ilaç almanız gerek.

Durumunuzu uzunsa olsa yazsanız birçok insan öğrenir hemde ders çıkarır arkadaslwriniz ile nerde tanistiniz nasıl.oldu onlar kullanıyorlar mi yaşınız kaç
Onlar hakkında gram konuşmak istemiyorum ama evet kullanan insanlardı, benim hatam bildiğim halde uzak durmamak oldu. Nasılsa kendime sahip çıkıyorum diye düşünüyordum.

Niy
ben bu olayın senin kuruntun olduğunu duşunuyorum.kimse kimsenin içeceğine kolay kolay madde katmaz filmler ve abuk partiler dışında. kendini buna inandırmış olabilir misin kabul ettiler mi attıklarını?
Niye dünya çok mu düzgün insanlarla dolu?

Henüz geçenlerde konu açtım. Bu konuyu da neden açtığımı bilmiyorum. Sadece aşırı yoruldum. Aklımla sınanıyorum ve sabrımın son demlerindeyim. İyiden iyiye intiharı düşünmeye başladım.

Bilmek isteyenler için, lsd diye bir madde damlatmışlar içeceğime arkadaşım demek istemediğim insanlar. Sonrasında toparlanamadım işte. Her an delirecek miyim diye sorar mı insan kendine? Ben soruyorum ve sabrım tükenmek üzere. Girişte belirttiğim gibi intiharla burun burunayım.

Nasıl geçecek bu? Ben nasıl toparlanacağım?
Bişey sorucam. Net cevap istiyorum. Madem içeceğine bi madde koydular neden emniyete gidip şikayetçi olmadın?

Fiziksel bir etkisi olmuş mu ilacın? Doktor kontrolünden geçtin mi?

Bişey sorucam. Net cevap istiyorum. Madem içeceğine bi madde koydular neden emniyete gidip şikayetçi olmadın?
Koyduklarını bilmiyordum madde etkisindeyken ölüyorum sandım iki güne anca yataktan çıktım ve sonra aileme söyledim. Hastaneye gittim doktorlar şikayetçi olmamı önerdi ve olduk.

Koyduklarını bilmiyordum madde etkisindeyken ölüyorum sandım iki güne anca yataktan çıktım ve sonra aileme söyledim. Hastaneye gittim doktorlar şikayetçi olmamı önerdi ve olduk.
Tamam sonucunda onlara ne oldu?

Bence baktır. Yüksek dozda aldiysan bu ihtimal dahilinde. Niye sadece psikolojik açıdan bakiyorsun ki olaya?
Çok araştırdım fiziksel bir hasar görülmemiş daha önce. Genelde psikoloji tahrip ediyormuş.

Çok araştırdım fiziksel bir hasar görülmemiş daha önce. Genelde psikoloji tahrip ediyormuş.
Sorunun bu işte "çok araştırmak"
Google amcaya sorduğun için bu madde nedir ne değildir o da sana yüzlerce farklı belirti, sebebiyet verdiği durumlar falan anlattığı için seni böyle etkilemiş yoksa kimse bir adet haptan kafayı sıyırmaz. En ufak bir gripte bile Google amca insanın eteklerini tutuşturan yüzlerce bilgiyle çıkabiliyor karşımıza senin bu bahsettiğin maddeyle ilgili çıkabilecekleri tahmin edebiliyorum Bu yüzden gereğinden fazla etkilenmişsin.
Kafanı toparla ve kendine gel.

Sorunun bu işte "çok araştırmak"
Google amcaya sorduğun için bu madde nedir ne değildir o da sana yüzlerce farklı belirti, sebebiyet verdiği durumlar falan anlattığı için seni böyle etkilemiş yoksa kimse bir adet haptan kafayı sıyırmaz. En ufak bir gripte bile Google amca insanın eteklerini tutuşturan yüzlerce bilgiyle çıkabiliyor karşımıza senin bu bahsettiğin maddeyle ilgili çıkabilecekleri tahmin edebiliyorum Bu yüzden gereğinden fazla etkilenmişsin.
Kafanı toparla ve kendine gel.
İnanın artık kıyısından köşesinden bile okumuyorum. Zamanında okuduklarımın ceremesini çekiyor olabilirim. Ama nasıl bir şeyse attan düşmüşe döndüm. Ne olduğunu bilirsem daha kolay baş edebilirim sandım. Ancak gel gör ki o iş öyle değilmiş.

İntihar edince hersyein bittiğini kim blyr acaba yada sakat kalsanız ben hemsireyim ilaç.icip intihar eden bir hastami vardı neyse aylarca yoğun bakimda yattı biz kurtardık ama artık yatağa bakımlı bir hasta bence iyi düşünün derim bide. Aileniz onlara nasıl koyuyorsunuz tamm siz oldunuz diyelim ya aileniz ben annemin gözyaşına varya dünyayı yakarım. Onu hiç mi dusunmuyorsunzz. Siz. Kendinizi dusunuyorsnz gidince herşey biticek mi. Kalın ve savasinnnnn

Back
X