Son

Senin konunda bi gariplik var kusura bakma
Durmadan aynı konuyu açıyorsun
Fiziksel bir zarar kaldı mı diyorlar araştırmadım diyorsun
İnternetten okuyup okuyup kendini iyice panik ediyorsun

Arkadaşlarına sordun mu bunu neden yapmışlar? bilmiyorum demişsin
Suç duyurusu vs kanıtım yok diyorsun
4 tane psikiyatrist değiştirdim diyorsun ve intihar mantıklı diyorsun yani ben anlayamadım mesela neden bir chek up yaptırmıyorsun ?

Kendi kendine düşüneceğine harekete geç içini rahatlat

E zaten kaç zaman oldu delirmemişsin demek ki bir şey yok yani
Burdaki insanlar ne bilsin lsd nedir nasıl olur

Kendi kendine bile kurduğunu düşündüm ben yanlış anlama

Bilemiyorum artık mani midir nedir tam olarak tabi uzman değilim. Ama mümkün gelmiyor bana bi kaç damlayla bu hale gelmek.
Uzun süredir kullandığımı mı iddia ediyorsunuz anlayamıyorum?

Çok araştırdım fiziksel bir hasar görülmemiş daha önce. Genelde psikoloji tahrip ediyormuş.

her seferinde en fazla 100-200 mikrogram lsd kullanıılır.yarım saat içinde etkisini gösterir ve bu etki 6-36 saat arasında sürer.

Yani anladığım kadarıyla kalıcı etkisi yok. Sendeki anksiyete maalesef. Yani vardı muhtemelen bu durum su yüzüne çıkardı. Peki kullandıktan sonra neler gördün neler hissettin?

İlaç kullanmayı tamamen bıraktım. İki tane reçete etmişti. Biri yüksek riskli bağımlılık yapan ilaçtı onu bırakmamı söyledi. Onu bırakınca da diğeri bir işe yaramadı. Yaramadığı gibi uyuyamama vs yan etkileri baş gösterdi. Tamamen bıraktım. Bir de benim şanssızlığım mıdır nedir bilmiyorum onca para döküp gittiğim doktorlar bile aşırı ilgisiz davranıyor. Çaresizliği absürt bir şekilde yaşıyorum yani her açıdan.
Gulhane etlikteki hastane hani.onun psikiyatri polikliniğine git

İnanın artık kıyısından köşesinden bile okumuyorum. Zamanında okuduklarımın ceremesini çekiyor olabilirim. Ama nasıl bir şeyse attan düşmüşe döndüm. Ne olduğunu bilirsem daha kolay baş edebilirim sandım. Ancak gel gör ki o iş öyle değilmiş.
Bak ben 3 yıl evvel Kızılaya kan bağışı yaptım seyyar araçlarından birine velhasıl aradan 3 ay falan geçti tekrar Kızılay çadırını önünden geçerken işte yapmak ister misiniz dediler. dedim ben 3-4 ay önce verdim tekrar verebilirsem vereyim gelin bir sistemden kontrol edelim dediler neyse baktı bilgisayardan ve bana söylediği şey şu gülerek Sizi kara listeye almışlar, kimseye kan veremezsiniz ben tabii şok oldum hani hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum ve acaba kanser miyim neyim çünkü kan veremiyor olmak, kara liste falan acayip korkutucu şeyler neyse kafamda böyle tonla korkuyla koşa koşa Kızılay merkezine gittim oraya gitmem söylendi orda sebebi söylenicekmiş falan.. Koşa koşa gittim işte yolda aklımdan neler neler geçiyor neyse gittim kızılayda ki yetkililer bana kanımda hepatit-b virüsü olduğu ve benden alınan kanın imha edildiği hayat boyu kimseye kan veremiceğimi ve derhal doktora gidip testlerini yapmam gerektiğini söylediler neyse çıktım merkezden hani hepatit b biliyorum çocukluğumuzdan beri aşısını olduğumuz hatta böyle en ciddi bulaşıcı hastalıklar arasında adı geçen korkutucu bir hastalık bunları biliyoruz ama ben işte yolda yürürken Google amcaya yazıyorum hani belirtileri neler, sonuçları neler, detaylı araştırma falan inan o kadar korkutucu şeyler çıkıyordu ki işte karaciğer kanseri işte bulaşıcı tonla şey ben tabii bunları okudukça kalbime adeta bıçak saplanıyor. Neyse bir kaç güne gittim hastaneye 10 tüp kan aldılar bir sürü test ve sonuç çıktı hepatit b taşıyıcısıymışım fakat aktif değil miş. Hayatımı olumsuz etkilicek herhangi bir sorun yok tedavisi yok hatta ortada hastalık bile yok sadece kan veremiyorum kimseye ve 6 ay da bir kontrole gitmem gerekiyor çünkü aktifleşme riski var. Peki ben doktorda gerekli tetkikleri yapmayıp sadece Google amcaya güvenip ordaki araştırmalarımı baz alsaydım inan paranoyak olurdum senin gibi yok karaciğer yetmezliği olucak yok karaciğer kanseri olucam ölücem falan... Neyse çok uzun yazdım ama demek istediğimi anladın umarım bir haptan bişey olacağını sanmıyorum sen de internette ki araştırmalarına çok bağlanıp kendine hayatı zindan etme...

Son düzenleme:
Senin konunda bi gariplik var kusura bakma
Durmadan aynı konuyu açıyorsun
Fiziksel bir zarar kaldı mı diyorlar araştırmadım diyorsun
İnternetten okuyup okuyup kendini iyice panik ediyorsun

Arkadaşlarına sordun mu bunu neden yapmışlar? bilmiyorum demişsin
Suç duyurusu vs kanıtım yok diyorsun
4 tane psikiyatrist değiştirdim diyorsun ve intihar mantıklı diyorsun yani ben anlayamadım mesela neden bir chek up yaptırmıyorsun ?

Kendi kendine düşüneceğine harekete geç içini rahatlat

E zaten kaç zaman oldu delirmemişsin demek ki bir şey yok yani
Burdaki insanlar ne bilsin lsd nedir nasıl olur

Kendi kendine bile kurduğunu düşündüm ben yanlış anlama
Doktorların her şeyi bildiğini mi sanıyorsunuz? Lsd deyince boş boş yüzüme baktı kaç tanesi. Hiçbir deneyim ve tecrübe yok bu konuyla ilgili. Fiziksel bir hasar kaldığını düşünmüyorum çünkü Ali Kemal Göğüş diye bir psikiyatriste gidiyordum şu yüksek riskli ilaç diye bahsettiğimi reçete eden doktor işte, onları kullanırken bir sıkıntım yoktu. Alışkanlık yaptığından bırakmamız gerektiğini söyledi onu bırakınca tekrarladı, başa döndüm. Buradaki insanlar ne bilsin değil. Gayet bilgili olan insanlar var. Aralarından ayıklayıp yararıma olan şeyleri toplamaya çalışıyorum, bir ümit. Telefon konuşması dışında bir kanıtım yok. Nereden olabilir?

her seferinde en fazla 100-200 mikrogram lsd kullanıılır.yarım saat içinde etkisini gösterir ve bu etki 6-36 saat arasında sürer.

Yani anladığım kadarıyla kalıcı etkisi yok. Sendeki anksiyete maalesef. Yani vardı muhtemelen bu durum su yüzüne çıkardı. Peki kullandıktan sonra neler gördün neler hissettin?

Şu konumda bahsetmiştim. Belki göz gezdirirsiniz.

Şu konumda bahsetmiştim. Belki göz gezdirirsiniz.
Okudum. Peki o iyi insan olma isteği hala devam ediyor mu?

Okudum. Peki o iyi insan olma isteği hala devam ediyor mu?
Çok fazla umutsuzluğa kapılmadığım zamanlar evet. Ama öyle bir an geliyor ki tekrar diğer insanlar gibi düşünemeyecekmişim gibi... Sürekli bana eşlik edecek kötü düşünceler olacakmış gibi... Öyle anlarda yaşamanın bir değeri kalmıyor gözümde.

Çok fazla umutsuzluğa kapılmadığım zamanlar evet. Ama öyle bir an geliyor ki tekrar diğer insanlar gibi düşünemeyecekmişim gibi... Sürekli bana eşlik edecek kötü düşünceler olacakmış gibi... Öyle anlarda yaşamanın bir değeri kalmıyor gözümde.
Değişime daha pozitif ve ışıltılı bir profil fotoğrafıyla başlayabilirsin. Profil fotonu gördükçe içime bir kasvet çöküyor, depresyona yaklaşıyorum. Şöyle çiçekli böcekli bişey olsa fena olmazdı 😅

Değişime daha pozitif ve ışıltılı bir profil fotoğrafıyla başlayabilirsin. Profil fotonu gördükçe içime bir kasvet çöküyor, depresyona yaklaşıyorum. Şöyle çiçekli böcekli bişey olsa fena olmazdı 😅
Dünyaya son 3 aydır bu şekil bakıyorum :D Tam beni yansıtan bir foti.

önce nörolojiye git ve durumunu anlat seni aydınlatsınlar , kalıcı bir zarar vermiş mi diye. daha sonra psikiyatriste yönlendirirler. doktora gittiğinde yeterli bilgi ve tedaviye erişemediğini muhakkak belirt.

bende safra kesesi olduğunu anlamaları 5 ay sürmüştü, 7 farklı doktora gitmiştim.

umarım sadece panik bozukluğudur zamanla geçer.

ankarada madde bağımlılığıyla ilgilenen bir hoca var pskiatrist özelden yazarsanız ismini verebilirim. bu konularda gayet iyi.
Madde bağımlılığı çok başka benim durumum çok başka.

Yok ya ne bağımlılığı. Sinir sistemi üzerinde çok etkili bir madde olduğundan psikolojimin raf ömrü tükendi galiba.
Az evvel biraz okudum. Ciddi halüsinasyonlara sebep oluyormuş. Bilhassa yapısal olarak daha hassas ve melankolik kişilerde geriye dönüşler fazlaymış. Muhtemelen öncesinde de kırılgan bir ruh haliniz ve psikolojiniz vardı. Tedavinize devam edip o kişileri de şikayet edin bence

Benim de anksiyetem var seni anlayabiliyorum. Hatta şimdi şimdi düşününce çocukken de varmış da ben farkında değilmisim ve düşük dozdaymis. Ben sivilce ilacı kullandım ondan sonra arttı ve kalıcı oldu. Depresyon da geçirdim maalesef. Gebelik düşündüğüm için doktorun verdiği ilacı kullanmadım. İyi olmak için çevre çok mühim. Eşimle iyiyken baskilaniyor hastalığım. Kotuyken kötüleşiyor. Bir de hayata devam etmekle çok yol katedersin. Bebek doğduktan sonra ona duyduğum sorumluluk hissi bana iyi gelmişti mesela.

Maddenin etkisi geçti şu an sen anksiyete ile savaşıyorsun. Bence başarırsın yalnızca kendine değil hayatın tamamina odaklan. Bu önemli.

Back
X