- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.164
- 548
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence halada okuyosun..okuma artık bunları sil at ya çok dışarı gez bişiler yap kafanı dagiticak ...bak ben strese girdiğinde burnumdan kan geliyor ama Google amcana sorduğumda kafamda tömor var .ama yok öyle bişi sadece stresten olduğunu biliyorum yapma böyle .kendi hayatını kendine zindan ediyosunİnanın artık kıyısından köşesinden bile okumuyorum. Zamanında okuduklarımın ceremesini çekiyor olabilirim. Ama nasıl bir şeyse attan düşmüşe döndüm. Ne olduğunu bilirsem daha kolay baş edebilirim sandım. Ancak gel gör ki o iş öyle değilmiş.
Yok cidden okumuyorum. Pandemi var çıksam bile bir yere kadar. Eve tıkıldım kaldım bunun da etkisi olabilir yaşadıklarımda.Bence halada okuyosun..okuma artık bunları sil at ya çok dışarı gez bişiler yap kafanı dagiticak ...bak ben strese girdiğinde burnumdan kan geliyor ama Google amcana sorduğumda kafamda tömor var .ama yok öyle bişi sadece stresten olduğunu biliyorum yapma böyle .kendi hayatını kendine zindan ediyosun
Evde bişiler yap neşeli müzikler dinle yap bı kahve otur cam kenarına yeterki at bunu kafandan .sen daha iyi bilirsin neyin snaa iyi gelicegini onlara yonel .her bu düşünce aklına geldiğinde kendini dürt nerdeyse ordan kalk git gerekirse başka odaya ama kaç kacabildigin yere kadarYok cidden okumuyorum. Pandemi var çıksam bile bir yere kadar. Eve tıkıldım kaldım bunun da etkisi olabilir yaşadıklarımda.
Sizde ne gibi yanetkisi oldu?Doğru diyorsunuz aslında o ilaçlardan sonra kendime gelemedim. Nasıl böyle bir ilacı kullandık başka kimseler kullanmasa bari.
Bende de anksiyete var. Hiç bu ilaçla bağlantılı olur diye düşünmemiştim.Sizde ne gibi yanetkisi oldu?
Madalyon kesinlikle çok ticari bir yer .Asla önermiyorum.Hangi sehirde yasiyorsunuz. Madalyon psikyatri merkezi Ankara ve Istanbulda var, acaba birde orayla mi gorusseniz.
Gecmez denilen ne sabit kaliyorki gecer elbet
Madalyon kesinlikle çok ticari bir yer .Asla önermiyorum.
Ticari kaygılardan önce insan seçiyorlar, saçmalıkMadalyon kesinlikle çok ticari bir yer .Asla önermiyorum.
Yok inanın uzun soluklu bir kullanımdan söz edilemez. Bağımlılık geliştirmeyeceğini vs biliyorum. Sadece madde etkisindeyken korkutucu şeyler yaşadım ve o günden beri toparlanamadım. Hakkında yazılanları okudukça daha fazla panik duygusu gelişti. Keşke okumasaydım- öğrenmeseydim. Ama ne olduğunu bilmek istedim o dönem sanırım.
Bu mesajınız bana daha çok telaş yaptırdı açıkçası. Başa çıkarım biraz zaman diyordum ama dışardan ciddi anlamda zor durumda gözüküyorum sanırım.Belli ki anksiyete ile baş edemiyorsunuz
Özel psikiyatri klinikleri var, onlardan birine gidin, yatarak tedavi görmek istediğinizi belirtin, size böylesi daha faydalı olacak gibi
İste buna engel olamıyorum sassy, ne yazık ki. Korkuyorum ciddi anlamda.bunu surekli dusunup tekrarlamak seni delirtir.
Suç duyurusunda bulunduk abla, bakalım bir şey çıkacak mı.Ablacım ilk konunu açalı çok oldu, uyuşturucu madde vücudunu çoktan terk edip gitmiştir
Korkacak bir şeyin yok gerçekten ben takıntı yaptığını düşünüyorum. Madde bağımlılığı için değil, takıntı ve anksiyete için doktorla görüşmek istesen?
Bu arada o kişileri şikayet ettiniz mi? Etmedşyseniz mutlaka şikayetçi olmalısınız.