Son

Ben size özelden mesaj attım bakar mısınız

Bulunduğunuz şehirdeki psikiyatristleri araştırın lütfen ve yakınlarınızdan yardım isteyin. Psikiyatriye başlayın. İstanbuldaysanız geçenlerde Fransız lape hastanesini önermişti bir üye,ben İstanbul’da bile değilim ama öneri olsun diye yazdım. Lütfen kendinizi bırakmayın, Allah korusun uzuvlarını kaybedince alışıyor insanlar , bu duruma da alışacaksınız. Zamanla eski halinize döneceksiniz her şey kafamızda,kendinize kıymayın

İnanın artık kıyısından köşesinden bile okumuyorum. Zamanında okuduklarımın ceremesini çekiyor olabilirim. Ama nasıl bir şeyse attan düşmüşe döndüm. Ne olduğunu bilirsem daha kolay baş edebilirim sandım. Ancak gel gör ki o iş öyle değilmiş.
Bence halada okuyosun..okuma artık bunları sil at ya çok dışarı gez bişiler yap kafanı dagiticak ...bak ben strese girdiğinde burnumdan kan geliyor ama Google amcana sorduğumda kafamda tömor var .ama yok öyle bişi sadece stresten olduğunu biliyorum yapma böyle .kendi hayatını kendine zindan ediyosun

Bence halada okuyosun..okuma artık bunları sil at ya çok dışarı gez bişiler yap kafanı dagiticak ...bak ben strese girdiğinde burnumdan kan geliyor ama Google amcana sorduğumda kafamda tömor var .ama yok öyle bişi sadece stresten olduğunu biliyorum yapma böyle .kendi hayatını kendine zindan ediyosun
Yok cidden okumuyorum. Pandemi var çıksam bile bir yere kadar. Eve tıkıldım kaldım bunun da etkisi olabilir yaşadıklarımda.

Yok cidden okumuyorum. Pandemi var çıksam bile bir yere kadar. Eve tıkıldım kaldım bunun da etkisi olabilir yaşadıklarımda.
Evde bişiler yap neşeli müzikler dinle yap bı kahve otur cam kenarına yeterki at bunu kafandan .sen daha iyi bilirsin neyin snaa iyi gelicegini onlara yonel .her bu düşünce aklına geldiğinde kendini dürt nerdeyse ordan kalk git gerekirse başka odaya ama kaç kacabildigin yere kadar

Bilmiyorum yaptınız mı ama bu kişileri kesinlikle dava etmenizi öneririm,bugün size bunu yapan yarın başkasına da yapar.Böyle vicdansızların caydırıcı bir ceza alması lazım en azından korksunlar.

Madalyon kesinlikle çok ticari bir yer .Asla önermiyorum.

Ben 2009 2010 arasi gittim
Sonrasinda 6 ay hic bir ucret odemeden telefonla destek aldim.
Psikyatri ilac yazmamis muayne ucretini almamisti.
Bu hale gelmesine uzuldum
Gulseren hanim yazilariyla hep ilgimi cekerdi

Yok inanın uzun soluklu bir kullanımdan söz edilemez. Bağımlılık geliştirmeyeceğini vs biliyorum. Sadece madde etkisindeyken korkutucu şeyler yaşadım ve o günden beri toparlanamadım. Hakkında yazılanları okudukça daha fazla panik duygusu gelişti. Keşke okumasaydım- öğrenmeseydim. Ama ne olduğunu bilmek istedim o dönem sanırım.

Belli ki anksiyete ile baş edemiyorsunuz
Özel psikiyatri klinikleri var, onlardan birine gidin, yatarak tedavi görmek istediğinizi belirtin, size böylesi daha faydalı olacak gibi

Belli ki anksiyete ile baş edemiyorsunuz
Özel psikiyatri klinikleri var, onlardan birine gidin, yatarak tedavi görmek istediğinizi belirtin, size böylesi daha faydalı olacak gibi
Bu mesajınız bana daha çok telaş yaptırdı açıkçası. Başa çıkarım biraz zaman diyordum ama dışardan ciddi anlamda zor durumda gözüküyorum sanırım.

desmond selam,

oncelikle sakin olman lazim. ben usa de okula ilk basladigimda bir partide lsd kullandim, bana da ayni magic mushroom gibi yaa farki yok falan demislerdi ama hayir cok farkli. ben kendimi gunesin icinde gormustum mesela gece saat 3 olmasina ragmen inanilmaz isiltili bir gunes ve ben o gunesin icindeydim. yanimdaki baska bir arkadasim bir dinozorun uzerinde olup ona hukmettigini dusunuyordu. 4-5 saat boyle yukselip sonra eve gelip uyumustum. ertesi gun de hani uzun sure sonra ilk kez denize girersin sonra gece yatinca sanki hala suyun icindeymis gibi hissedersin ya, o sekil
gecirdim komple. sonra da gecti gitti.

bir daha denedim mi hayir. firsatim cok oldu ama kullanmadim. guzel bir sey degil zaten bu kadar halusinasyon gormek. insani bir yerden sonra eglendirmiyor.

bak ben cok basitce anlatiyorum, cunku kafamda bunu buyutmuyorum. bir kez oldu ve bitti bir daha olmayacak. bir kez ictigin bir sey seni delirtmez ama bunu surekli dusunup tekrarlamak seni delirtir.

ben lsd kullandigimi sonrasinda laf arasinda babama da soylemistim, bombos seylerle kafani mesgul
ediyorsun ya falan demisti. eger senin beynine bu derece zarar verecek bir sey olsa emin ol bana da verirdi ve babam da gulup gecmezdi. sadece cok agir bir uyusturucu almissin ve bu bir kez olmus. bu kadar.

yine de eger baska bir psikiyatriste gitmek istersen ozelden konusabiliriz. umarim kendini daha iyi hissedersin.

Ablacım ilk konunu açalı çok oldu, uyuşturucu madde vücudunu çoktan terk edip gitmiştir

Korkacak bir şeyin yok gerçekten ben takıntı yaptığını düşünüyorum. Madde bağımlılığı için değil, takıntı ve anksiyete için doktorla görüşmek istesen?

Bu arada o kişileri şikayet ettiniz mi? Etmedşyseniz mutlaka şikayetçi olmalısınız.

Ablacım ilk konunu açalı çok oldu, uyuşturucu madde vücudunu çoktan terk edip gitmiştir

Korkacak bir şeyin yok gerçekten ben takıntı yaptığını düşünüyorum. Madde bağımlılığı için değil, takıntı ve anksiyete için doktorla görüşmek istesen?

Bu arada o kişileri şikayet ettiniz mi? Etmedşyseniz mutlaka şikayetçi olmalısınız.
Suç duyurusunda bulunduk abla, bakalım bir şey çıkacak mı.

Canım bu bir hastalık takıntı sana zarar verseydi çoktan kotu olurdun
Benimde var ama ileri boyutta değil.mesela çocuğumu biru opse banyo yapmadan yatirmam ama sen sürekli bunu düşünüyorsun insanlar yıllarca madde kullanıyor sen birkez maruz kalmışsın harfi bile kalmamıştır lütfen bunu düşünme

arkadaslar kiz zaten vucudumda madde var beni delirtiyor demiyor, yasadigim deneyimden sonra kendimi toparlayamadim diyor.

cok haklisin ama yasamamis kimseye bad trip nedir bu bi insani nasil etkiler bunu anlatamazsin mantikli bir oneri de alamazsin. her turlu madde var olan ya da gizli olan akıl sagligi sorununu kotulestirir burasi kesin. deneyim senin okb’ni costurmus. deli degilsin aklini falan kaybetmiceksin iste bu senin en delirmis halin saplanmis halin bundan kotusu yok. adamakilli uzmanla gorus, bence isim yapmis olmasina bile gerek yok hatta genc biri seni daha iyi anlayabilir. benim ankarada onerebilecegim bir yer var, bu tarz seyleri de anlarlar. eger istersen ozelden soylerim. gercekten iyisin sadece birinin destegine ihtiyacin var.

Back
X