Son

Henüz geçenlerde konu açtım. Bu konuyu da neden açtığımı bilmiyorum. Sadece aşırı yoruldum. Aklımla sınanıyorum ve sabrımın son demlerindeyim. İyiden iyiye intiharı düşünmeye başladım.

Bilmek isteyenler için, lsd diye bir madde damlatmışlar içeceğime arkadaşım demek istemediğim insanlar. Sonrasında toparlanamadım işte. Her an delirecek miyim diye sorar mı insan kendine? Ben soruyorum ve sabrım tükenmek üzere. Girişte belirttiğim gibi intiharla burun burunayım.

Nasıl geçecek bu? Ben nasıl toparlanacağım?
niye toparlanamadiniz onu detaylı anlatır mısınız? sadece bir kez aldiysaniz en geç 48 saatte atar vucut, kan testinde bile çıkmaz ve bağımlilik gelistirmez diye biliyorum, acaba uzun süre kullandıniz da soylemeye mi utaniyorsunuz? Yıllarca kullanan biri yaşar şu endişeyi ancak ve endiselenmekte haklidir

Bence yeter artik bu kadara dram yaratmaniz. 2 gunde 1 toparlanamadim diye konu aciyorsunuz, istikrarli bir tedaviyi de reddediyorsunuz ustelik. Kimse beni anlamiyor ya da cok magdurum demek daha mi kolayiniza geliyor? Silkelenin ve bir cozum bulun artik, 48 saatte vucudunuzdan atilan uyusturucu maddeyle ilgili olarak

Bu ilacı habersiz bir şekilde alman bence seni psikolojik olarak bu noktaya getirdi. Eğlence amaçlı alanlar var gerçekten. Belki öncesinde anksiyete bozukluğun vs vardı o yüzden bu kadar etkiledi. Kendine psikiyatri değil öncelikle bir psikolog araştır. Eminim ilgilenen olacaktır. Sonra uygun görülürse psikiyatriye gidip antidepresan da kullanabilirsin. Geçmiş olsun. Bu sürecin geçeceğini unutma

niye toparlanamadiniz onu detaylı anlatır mısınız? sadece bir kez aldiysaniz en geç 48 saatte atar vucut, kan testinde bile çıkmaz ve bağımlilik gelistirmez diye biliyorum, acaba uzun süre kullandıniz da soylemeye mi utaniyorsunuz? Yıllarca kullanan biri yaşar şu endişeyi ancak ve endiselenmekte haklidir
Yok inanın uzun soluklu bir kullanımdan söz edilemez. Bağımlılık geliştirmeyeceğini vs biliyorum. Sadece madde etkisindeyken korkutucu şeyler yaşadım ve o günden beri toparlanamadım. Hakkında yazılanları okudukça daha fazla panik duygusu gelişti. Keşke okumasaydım- öğrenmeseydim. Ama ne olduğunu bilmek istedim o dönem sanırım.

Yok inanın uzun soluklu bir kullanımdan söz edilemez. Bağımlılık geliştirmeyeceğini vs biliyorum. Sadece madde etkisindeyken korkutucu şeyler yaşadım ve o günden beri toparlanamadım. Hakkında yazılanları okudukça daha fazla panik duygusu gelişti. Keşke okumasaydım- öğrenmeseydim. Ama ne olduğunu bilmek istedim o dönem sanırım.
takma o zaman kafana,deneyim olmuş işte unut gitsin, arkadaslarini gozden gecir yeter

Bence yeter artik bu kadara dram yaratmaniz. 2 gunde 1 toparlanamadim diye konu aciyorsunuz, istikrarli bir tedaviyi de reddediyorsunuz ustelik. Kimse beni anlamiyor ya da cok magdurum demek daha mi kolayiniza geliyor? Silkelenin ve bir cozum bulun artik, 48 saatte vucudunuzdan atilan uyusturucu maddeyle ilgili olarak
Niçin bu kadar sert çıktığınızı anlayamadım? Vücuttan kaç saatte atıldığına kadar biliyorsanız psikolojiyi tahrip ettiğini de biliyor olmanız gerekir. Tedavi olamama nedenimi de anlattım.

Aaaa hangi sivilce ilacı o? Ben de şu malum ilaç var ya z ile başlayan r ile başlayan versiyonu da var onu kullanmıştım. Bende de anksiyete var. Nerden anladınız onun kaynaklı olduğunu?
Aknetrent benimki. Aynı ilacın farklı firmadaki adı işte. İlacı kullanmaya başlayınca hiç ağlamayan ben her şeye ağlar oldum. Takintilarim arttı vs. İlaçtan bir iki yıl sonra da depresyon geçirdim.

Hayatımla oynadı resmen. Nasıl bir şeymiş, Allah kahretsin.
Siz bad trip denen şeyi yaşamışsınız sanıyorum. Hiçbir deneyiminiz yokken habersizce maddeye maruz kaldığınız için zihniniz çok savunmasız yakalandı ve çok kötü şekilde deneyimlediniz. Maddeyi asla güzellemiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın, asla da deneyimlediğim ya da cesaret edebileceğim bir şey değil ama bunu deneyimleyip olumlu anan insanlar da var ve çok ünlü, aklı başında insanlar. Netflix'te Psikedelik Maceralar diye bir belgesel var. Carrie Fisher, Sting vb çok ünlü insanlar Lsd deneyimlerini anlatıyorlar. Tekrar ediyorum niyetim asla özendirmek değil. Ama siz madem bunu yaşadınız ve etkilerinden kurtulamıyorsunuz, en azından madde bağımlısı junkie tabir edilen insanların deneyimleri yerine aklı başında insanların pozitif deneyimlerini dinlemek sizi bir nebze rahatlatabilir. Bu belgeseli izlemenizi tavsiye ederin.

anlamadım vallahi.ilaç vermişler tamam etkisi geçmiş. neyı neden kendıne dert edinmiş onu anlamadım. madde zarar verse buraya konu açamazdı sanırım ne bilim.bla bla işte.

Siz bad trip denen şeyi yaşamışsınız sanıyorum. Hiçbir deneyiminiz yokken habersizce maddeye maruz kaldığınız için zihniniz çok savunmasız yakalandı ve çok kötü şekilde deneyimlediniz. Maddeyi asla güzellemiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın, asla da deneyimlediğim ya da cesaret edebileceğim bir şey değil ama bunu deneyimleyip olumlu anan insanlar da var ve çok ünlü, aklı başında insanlar. Netflix'te Psikedelik Maceralar diye bir belgesel var. Carrie Fisher, Sting vb çok ünlü insanlar Lsd deneyimlerini anlatıyorlar. Tekrar ediyorum niyetim asla özendirmek değil. Ama siz madem bunu yaşadınız ve etkilerinden kurtulamıyorsunuz, en azından madde bağımlısı junkie tabir edilen insanların deneyimleri yerine aklı başında insanların pozitif deneyimlerini dinlemek sizi bir nebze rahatlatabilir. Bu belgeseli izlemenizi tavsiye ederin.
Kafayı takacak başka bir şey bulur muyum acaba izleyince. Çünkü aptalca çıkarımlar yapıyor havadan nem kapıyorum. Ama yine de aklımda öneriniz için teşekkür ederim

Niçin bu kadar sert çıktığınızı anlayamadım? Vücuttan kaç saatte atıldığına kadar biliyorsanız psikolojiyi tahrip ettiğini de biliyor olmanız gerekir. Tedavi olamama nedenimi de anlattım.
Ben cok daha kotu uyusturuculara maruz kalmis insanlar gordum. Bagimlilik riski olabilir verilen ilaclarin ama dr dozunu ona gore ayarliyor zaten. Ciddi anksiyete bozuklugu ve okb belirtileri gosteriyorsunuz ve tedavi olmayip burada konu aciyorsunuz. Herkes ayni seyi soyluyor baska bir uzmana gidin, illa ki dogru kisiyi bulacaksiniz. Biz sizin icin hicbir sey yapamayiz, nedense siz bilincaltinizda bu halden cikmak istemiyorsunuz cunku

anlamadım vallahi.ilaç vermişler tamam etkisi geçmiş. neyı neden kendıne dert edinmiş onu anlamadım. madde zarar verse buraya konu açamazdı sanırım ne bilim.bla bla işte.
Özel olarak mı bu kadar saygısız yetiştirildiniz? Banlanmak istemiyorum, kafamı dağıtan tek bura var, lütfen konuya yorum yapmayın.

Aknetrent benimki. Aynı ilacın farklı firmadaki adı işte. İlacı kullanmaya başlayınca hiç ağlamayan ben her şeye ağlar oldum. Takintilarim arttı vs. İlaçtan bir iki yıl sonra da depresyon geçirdim.
Allah Allah ya hiç öyle bir şey olur diye düşünmemiştim. Durup dururken sağlığımızı bozduk desene.

Kafayı takacak başka bir şey bulur muyum acaba izleyince. Çünkü aptalca çıkarımlar yapıyor havadan nem kapıyorum. Ama yine de aklımda öneriniz için teşekkür ederim
Ben sizin şu an ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum. O gece deneyimlediğiniz şeylerin korkusunu hissediyorsunuz. Çok korkunç bir film izleyen bir çocuğun aylarca tuvalete gidememesi gibi bir şey yaşadığınız. Bu yüzden Lsd'nin kimyasını çok iyi anlamanız lazım. Beyninize ne yaptığına, neden o görüntüleri gördüğünüze, korktuğunuz şeylerin aslında ne olduğunu anlamanız lazım. Bir de OKB rahatsızlığınız varmış inanılmaz normal şu an yaşadıklarınız. O deneyimleri takıntı haline getirdiniz belki de. Lsd ile tekrar yüzleşmeniz gerekiyor bence. Pozitif bir yüzleşme olması için de o belgeseli tavsiye ettim. Fragmanını izleyin, korkarsanız izlemezsiniz. Korkularınızı baskılayarak iyileşemezsiniz. Yıllar geçse de vir yerden sızarak başka sorunlara yol açacaklardır.

Allah Allah ya hiç öyle bir şey olur diye düşünmemiştim. Durup dururken sağlığımızı bozduk desene.
Yan etkilerinde yazıyor ama hiç böyle ağır olacağını düşünmezdim

benim berbat bir doktor deneyiminden sonra anksiyetem sağlık konusuna kaydı, öncesinde insanların benim hakkımdaki konuşmalarına plan kurmalarına takıktım, önceden de teşhisim vardı anksiyete. ama yön değiştirdi, şu an butun vucuduma dikkat kesilmiş durumdayım, bir yerim kızarsa kesin cilt kanseri, karnıma ağrı saplansa ovaryum kanseri, böbreğim ağrısa böbrek kanseriyim diyorum. tabi fazla kontrollu olduğum için kimseye demiyorum kendime diyorum.
pr.... vermişti dr, hafif bir ilaç olmasına rağmen bende tuhaf yan etkiler yaptığı için devam etmedim, sonrasında zaten covid çıktı.
aşırı kontrollu olarak kendi kendime sıkıntı yaşıyorum kimseye yansıtmıyorum insanlar bıkar çunku bir sure sonra.
bence senin anksiyeten zaten varmış, böyle bir olay olmasa dahi kurgulayarak kendine hayatı zehir ediyorsun.
panik olduğun zaman 100 den geriye 3 er 3 er saymayı dene, ellerine kollarına,çevreden duyduğun seslere dikkat kesil,o anda kal.

Henüz geçenlerde konu açtım. Bu konuyu da neden açtığımı bilmiyorum. Sadece aşırı yoruldum. Aklımla sınanıyorum ve sabrımın son demlerindeyim. İyiden iyiye intiharı düşünmeye başladım.

Bilmek isteyenler için, lsd diye bir madde damlatmışlar içeceğime arkadaşım demek istemediğim insanlar. Sonrasında toparlanamadım işte. Her an delirecek miyim diye sorar mı insan kendine? Ben soruyorum ve sabrım tükenmek üzere. Girişte belirttiğim gibi intiharla burun burunayım.

Nasıl geçecek bu? Ben nasıl toparlanacağım?
Oncelikle o hadsiz arkadaslarindan şikayetçi ol. Seni bu hale nasil getirebilirler. Bir de o madde Türkiye de kolay bulunan bir madde degil. Sonra tedavi olmak için ise koyulmalisin. Su an gecirdigin süreç kesinlikle aldığın ilactan kaynakli ve sen bunun farkindasin. Bu farkindaligi lütfen unutma. Gördüklerin, duyduklarin umursama... sen gayet eski hallerine geri dönebileceksin. Intiharmis, ölümmüş bunlari sil aklindan. Hayat tüm kötülüklere, zorluklara rağmen guzel. Aile yapini bilmiyorum umarim sana destek olabilecek insanlardır. Yalniz kalmamaya çalış lütfen sen çok güçlü olup eskisi gibi olmaya çalış. Odaklanacagin bir materyal bul kendine ölüm aklina geldiğinde sımsıkı avucunda tut onu birakma. O hayatin guzel olduğunun sembolü olsun. Seni yolundan sen dahil kimse edemez. Kendi gücünü küçümseme ilacin etkileri senin gücünün yaninda bir hiç. Umarim sağlığına tez vakit kavuşursun.

Allah Allah bu lsd nasıl bir maddeymiş ki tek bir kullanımda bu kadar büyük tahribatlara yol açmış? Çok ilginç.

Back
X