Son

deli degilsin aklini falan kaybetmiceksin iste bu senin en delirmis halin saplanmis halin bundan kotusu yok.
Umarım böyledir. Çünkü bunun biraz daha fazlasını kaldıracak gücüm kalmadı.

Henüz geçenlerde konu açtım. Bu konuyu da neden açtığımı bilmiyorum. Sadece aşırı yoruldum. Aklımla sınanıyorum ve sabrımın son demlerindeyim. İyiden iyiye intiharı düşünmeye başladım.

Bilmek isteyenler için, lsd diye bir madde damlatmışlar içeceğime arkadaşım demek istemediğim insanlar. Sonrasında toparlanamadım işte. Her an delirecek miyim diye sorar mı insan kendine? Ben soruyorum ve sabrım tükenmek üzere. Girişte belirttiğim gibi intiharla burun burunayım.

Nasıl geçecek bu? Ben nasıl toparlanacağım?
Neden böyle bir şey yapmışlar? Açıklamaları ne?

Peki bir sefer mi oldu hala mı kullaniyorsun sorun ne ben tam olarak anlamadım
Tek sefer oldu. Sorun madde etkisindeyken yaşadıklarımı kaldıramıyor oluşum ve o şeyin beni içinden çıkılmaz bir hale getirecek olmasından korkmam.

Tek sefer oldu. Sorun madde etkisindeyken yaşadıklarımı kaldıramıyor oluşum ve o şeyin beni içinden çıkılmaz bir hale getirecek olmasından korkmam.
Kendin kendine bunu yapiyorsun ne olmuş olmuşsa ilerde belki güleceksin bile kafandan atmaya bak ne olmuş olabilir en fazla bence bunu kendine yapma

Aklıma climax filmi geldi,bu konularda uzman bir psikiyatriste gorusmenizde fayda var.gecmis olsun

O filmi ben de izledim. Ama tabii abartılarla dolu bir film. Önceki konularımda bahsi geçmişti. O film yüzünden panik yapıyor da olabilirim zaten. Onu bana önerenin de Allah belasını versin.

Ben 2009 2010 arasi gittim
Sonrasinda 6 ay hic bir ucret odemeden telefonla destek aldim.
Psikyatri ilac yazmamis muayne ucretini almamisti.
Bu hale gelmesine uzuldum
Gulseren hanim yazilariyla hep ilgimi cekerdi
Ben çocuğum için klinik psikolog onay yazisi almaya gittim.Bana onay verdiler ama onay yazimi ordaki bir klinik psikolaga başlamamız şartıyla vereceklerini belirttiler.Ben size 500 TL ödedim muayene için, bu şartınız olduğunu bilseydim başka yere giderdim dedim.Birde bunu muayene olup parasını ödedikten sonra söylüyorlar.Ayni şeyi birde wiscr testi için yaptılar.2.muayene parasını da ödemiştim.bu test için onay yazisini da testi yaptırmaya geldiginizde verecegiz dediler. Ben başka hastanede klinik psikologa gidecek ve testi de orda yaptıracağım dedim . O zaman onay yazılarini veremeyiz dediler.O zaman neden benden 1.000 TL muayene ücreti aldıktan sonra söylüyorsunuz, başta söyleyin ona göre hiç muayene olmazdık deyince bizim uygulamamiz bu şekilde dediler.Daha sonra tek bir maille çalıştığım kurumun 40 bin calisanina bu konuyu yazacağımı söyleyince yazıları aldım. Yapar miydim yapardım.Kurum çalışanlarımizin tercih ettiği bir merkezdir. Güven duyarak gittiğim bir yerdi.Hayal kırıklığı yaşadım. Bunu sart kosmasalardi zaten devamında oraya gidecektim. Bunu bile düşünemeyen bir merkezden insan psikolojilerini anlamasını bekliyoruz. Birde çocuğa muayene parası ödüyorsunuz, çocuğunuzla ilgili muayene sonrası size bilgi vermek için tekrar bir seans parası alıyorlar.yani çift seans ödüyorsunuz bilgi almak için. Bu yaşa kadar ilk defa böyle birşey gördüm.

Ben çocuğum için klinik psikolog onay yazisi almaya gittim.Bana onay verdiler ama onay yazimi ordaki bir klinik psikolaga başlamamız şartıyla vereceklerini belirttiler.Ben size 500 TL ödedim muayene için, bu şartınız olduğunu bilseydim başka yere giderdim dedim.Birde bunu muayene olup parasını ödedikten sonra söylüyorlar.Ayni şeyi birde wiscr testi için yaptılar.2.muayene parasını da ödemiştim.bu test için onay yazisini da testi yaptırmaya geldiginizde verecegiz dediler. Ben başka hastanede klinik psikologa gidecek ve testi de orda yaptıracağım dedim . O zaman onay yazılarini veremeyiz dediler.O zaman neden benden 1.000 TL muayene ücreti aldıktan sonra söylüyorsunuz, başta söyleyin ona göre hiç muayene olmazdık deyince bizim uygulamamiz bu şekilde dediler.Daha sonra tek bir maille çalıştığım kurumun 40 bin calisanina bu konuyu yazacağımı söyleyince yazıları aldım. Yapar miydim yapardım.Kurum çalışanlarımizin tercih ettiği bir merkezdir. Güven duyarak gittiğim bir yerdi.Hayal kırıklığı yaşadım. Bunu sart kosmasalardi zaten devamında oraya gidecektim. Bunu bile düşünemeyen bir merkezden insan psikolojilerini anlamasını bekliyoruz. Birde çocuğa muayene parası ödüyorsunuz, çocuğunuzla ilgili muayene sonrası size bilgi vermek için tekrar bir seans parası alıyorlar.yani çift seans ödüyorsunuz bilgi almak için. Bu yaşa kadar ilk defa böyle birşey gördüm.

Inanin cok uzuldum cunku ben tam tersi olaylar yasadim bu kdr bozulmus olmalari insan psikolojisi uzerine bir yerde bir garip olmus ben Ankara subesine gitmistim aylarca telefonla ara ara gorustum sonra ben aradim hala o fikirleri uygularim ilac kullanmama gerek yok diye 5 dkda ciktim diye para iade etmislerdi sureyi hep uzatirlardi cok uzuldum degismesine

O filmi ben de izledim. Ama tabii abartılarla dolu bir film. Önceki konularımda bahsi geçmişti. O film yüzünden panik yapıyor da olabilirim zaten. Onu bana önerenin de Allah belasını versin.
Evet zor bir film.Ben de izleyemecegim diyip diyip tekrar devam ettim.
Ama bu kadar etkilenmeniz normal değil ,çok ağır kimyasal bir uyuşturucu olduğunu biliyorum , halüsinasyon görmek çok sık bu uyuşturucu da ama tek kullanımda kalıcı etkisi olduğunu bilmiyorum.Uyusturucu tedavisi yapan yerleri arastitip bı konussaniz mi acaba ,belki sizi daha iyi bilgilendirince daha iyi hissedersiniz

Arkadasim psikatriste gitsene neyi bekliyorsun?!
3 aydır psikolog, psikiyatrist ayağım aşındı. Verdikleri ilaçlar yüksek riskli ilaçlar bağımlılık yaptığı için birini bırakmak zorunda kaldım. Diğeri de uyku bozukluğu vs yaptı. Bırakmak zorunda kaldım. Kendisini de bilgilendirdim. Sağolsun hiç oralı olmadı. Uyku yapan bir ilaç yazarız şimdi şehir dışındayım dedi dkdkdkdk

Sizin konunuzu okuyunca evlatlarimi kötü arkadaslardan nasıl koruyacağım düşüncesi yani korkusu yerleşti,Allah şifa versin size. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı

Sizin konunuzu okuyunca evlatlarimi kötü arkadaslardan nasıl koruyacağım düşüncesi yani korkusu yerleşti,Allah şifa versin size. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı
Ben kendimi korurum vs diye zırvalayanların ağzının ortasına çakacaksın bir tane. Mesela benim. Ancak öyle koruyabilirsin. Annemin sözünü dinlemediğim için o kadar pişmanım ki. Meğer en başından beri bana zarar geleceğini biliyormuş.

3 aydır psikolog, psikiyatrist ayağım aşındı. Verdikleri ilaçlar yüksek riskli ilaçlar bağımlılık yaptığı için birini bırakmak zorunda kaldım. Diğeri de uyku bozukluğu vs yaptı. Bırakmak zorunda kaldım. Kendisini de bilgilendirdim. Sağolsun hiç oralı olmadı. Uyku yapan bir ilaç yazarız şimdi şehir dışındayım dedi dkdkdkdk

Türkiyedeki tek psikatrist o degil ya. Baska doktora git, mutlaka sana daha iyi yardimci olan bir doktor vardir. Yada hic hic olmadi psikatri servisine yatış iste. Bu durumla tek basina mücadele etmek zorunda degilsin cnm destek al.

Evet okb ile başım dertteydi.

Tmm iste, OKB de anksiyete bozukluklari grubunda yer aliyor. Sen daha önce de kaygili bir yapiya sahiptin belli ki ve bu tatsiz olaydan sonra tam patlama oldu yani klinik seviyeye geldi. Zaten hep böyle olur, birsey olur ve bir anda patlayiverir bu anksiyete illeti. Bir cok insan tarihine kadar söyleyebilir tam ne zaman basladigini. Benim mesela anksiyetem 24.12.2013 tarihinde birden nüksetti hic unutmam, bi olay olmustu ve asiri korkmustum. Simdi geri dönüp bakinca aslinda cocuklugumda da zaten kaygili oldugumu görüyorum, yani bir yatkinlik hep vardi.

Artık uyuşturucunun etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ama depresyona yatkınsanız zihinsel direnciniz düşükse ansiyete ve panik atağa çevirmiş olabilir mi? . Ben küçük oğluma hamileyken bulantım için Metpamid isimli bir ilaç kullandım. Akabinde bende bir çarpıntı başladı, başım dönüyor midem daha fena oldu, bağırsaklarım cıldırdı. Sürünerek lavaboya gidip afedersjniz alt üst boşaltıp dönüyordum sonra bir daha. gidip gidip dönüyorum yatağa. Bir an yanıyorum ter bosalıyor, sonra donuyorum yorgan bile yetmiyor. Kendimi camdan atasım geliyordu. O kadar büyük bir sıkıntı, mutsuzluk korku ve endişe yaşıyordum ki bitsin diye ölmek istiyordum. Bu arada midem bulandıkça da hala hap atıyordum. Ben panik atak geçiriyorum sanıyorum haptan olduğunu farkedemiyorum. Öyle öyle 4 gun çektim ve bugün bile bazen o duygular bütün belirtileriyle geri geliyor. Bütün bunlar metpamidin yan etkisiymiş mahfetti beni. Size tavsiyem bu yönde bir tedavi deneyin. Panik atak ve anksiyete üzerine destek alın.

Back
X