Umarım böyledir. Çünkü bunun biraz daha fazlasını kaldıracak gücüm kalmadı.deli degilsin aklini falan kaybetmiceksin iste bu senin en delirmis halin saplanmis halin bundan kotusu yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım böyledir. Çünkü bunun biraz daha fazlasını kaldıracak gücüm kalmadı.deli degilsin aklini falan kaybetmiceksin iste bu senin en delirmis halin saplanmis halin bundan kotusu yok.
Peki bir sefer mi oldu hala mı kullaniyorsun sorun ne ben tam olarak anlamadımBir uyuşturucu maddenin ismi eroin kokain gibi
Neden böyle bir şey yapmışlar? Açıklamaları ne?Henüz geçenlerde konu açtım. Bu konuyu da neden açtığımı bilmiyorum. Sadece aşırı yoruldum. Aklımla sınanıyorum ve sabrımın son demlerindeyim. İyiden iyiye intiharı düşünmeye başladım.
Bilmek isteyenler için, lsd diye bir madde damlatmışlar içeceğime arkadaşım demek istemediğim insanlar. Sonrasında toparlanamadım işte. Her an delirecek miyim diye sorar mı insan kendine? Ben soruyorum ve sabrım tükenmek üzere. Girişte belirttiğim gibi intiharla burun burunayım.
Nasıl geçecek bu? Ben nasıl toparlanacağım?
Tek sefer oldu. Sorun madde etkisindeyken yaşadıklarımı kaldıramıyor oluşum ve o şeyin beni içinden çıkılmaz bir hale getirecek olmasından korkmam.Peki bir sefer mi oldu hala mı kullaniyorsun sorun ne ben tam olarak anlamadım
Kendin kendine bunu yapiyorsun ne olmuş olmuşsa ilerde belki güleceksin bile kafandan atmaya bak ne olmuş olabilir en fazla bence bunu kendine yapmaTek sefer oldu. Sorun madde etkisindeyken yaşadıklarımı kaldıramıyor oluşum ve o şeyin beni içinden çıkılmaz bir hale getirecek olmasından korkmam.
Aklıma climax filmi geldi,bu konularda uzman bir psikiyatriste gorusmenizde fayda var.gecmis olsun
Ben çocuğum için klinik psikolog onay yazisi almaya gittim.Bana onay verdiler ama onay yazimi ordaki bir klinik psikolaga başlamamız şartıyla vereceklerini belirttiler.Ben size 500 TL ödedim muayene için, bu şartınız olduğunu bilseydim başka yere giderdim dedim.Birde bunu muayene olup parasını ödedikten sonra söylüyorlar.Ayni şeyi birde wiscr testi için yaptılar.2.muayene parasını da ödemiştim.bu test için onay yazisini da testi yaptırmaya geldiginizde verecegiz dediler. Ben başka hastanede klinik psikologa gidecek ve testi de orda yaptıracağım dedim . O zaman onay yazılarini veremeyiz dediler.O zaman neden benden 1.000 TL muayene ücreti aldıktan sonra söylüyorsunuz, başta söyleyin ona göre hiç muayene olmazdık deyince bizim uygulamamiz bu şekilde dediler.Daha sonra tek bir maille çalıştığım kurumun 40 bin calisanina bu konuyu yazacağımı söyleyince yazıları aldım. Yapar miydim yapardım.Kurum çalışanlarımizin tercih ettiği bir merkezdir. Güven duyarak gittiğim bir yerdi.Hayal kırıklığı yaşadım. Bunu sart kosmasalardi zaten devamında oraya gidecektim. Bunu bile düşünemeyen bir merkezden insan psikolojilerini anlamasını bekliyoruz. Birde çocuğa muayene parası ödüyorsunuz, çocuğunuzla ilgili muayene sonrası size bilgi vermek için tekrar bir seans parası alıyorlar.yani çift seans ödüyorsunuz bilgi almak için. Bu yaşa kadar ilk defa böyle birşey gördüm.Ben 2009 2010 arasi gittim
Sonrasinda 6 ay hic bir ucret odemeden telefonla destek aldim.
Psikyatri ilac yazmamis muayne ucretini almamisti.
Bu hale gelmesine uzuldum
Gulseren hanim yazilariyla hep ilgimi cekerdi
Ben çocuğum için klinik psikolog onay yazisi almaya gittim.Bana onay verdiler ama onay yazimi ordaki bir klinik psikolaga başlamamız şartıyla vereceklerini belirttiler.Ben size 500 TL ödedim muayene için, bu şartınız olduğunu bilseydim başka yere giderdim dedim.Birde bunu muayene olup parasını ödedikten sonra söylüyorlar.Ayni şeyi birde wiscr testi için yaptılar.2.muayene parasını da ödemiştim.bu test için onay yazisini da testi yaptırmaya geldiginizde verecegiz dediler. Ben başka hastanede klinik psikologa gidecek ve testi de orda yaptıracağım dedim . O zaman onay yazılarini veremeyiz dediler.O zaman neden benden 1.000 TL muayene ücreti aldıktan sonra söylüyorsunuz, başta söyleyin ona göre hiç muayene olmazdık deyince bizim uygulamamiz bu şekilde dediler.Daha sonra tek bir maille çalıştığım kurumun 40 bin calisanina bu konuyu yazacağımı söyleyince yazıları aldım. Yapar miydim yapardım.Kurum çalışanlarımizin tercih ettiği bir merkezdir. Güven duyarak gittiğim bir yerdi.Hayal kırıklığı yaşadım. Bunu sart kosmasalardi zaten devamında oraya gidecektim. Bunu bile düşünemeyen bir merkezden insan psikolojilerini anlamasını bekliyoruz. Birde çocuğa muayene parası ödüyorsunuz, çocuğunuzla ilgili muayene sonrası size bilgi vermek için tekrar bir seans parası alıyorlar.yani çift seans ödüyorsunuz bilgi almak için. Bu yaşa kadar ilk defa böyle birşey gördüm.
Evet zor bir film.Ben de izleyemecegim diyip diyip tekrar devam ettim.O filmi ben de izledim. Ama tabii abartılarla dolu bir film. Önceki konularımda bahsi geçmişti. O film yüzünden panik yapıyor da olabilirim zaten. Onu bana önerenin de Allah belasını versin.
3 aydır psikolog, psikiyatrist ayağım aşındı. Verdikleri ilaçlar yüksek riskli ilaçlar bağımlılık yaptığı için birini bırakmak zorunda kaldım. Diğeri de uyku bozukluğu vs yaptı. Bırakmak zorunda kaldım. Kendisini de bilgilendirdim. Sağolsun hiç oralı olmadı. Uyku yapan bir ilaç yazarız şimdi şehir dışındayım dedi dkdkdkdkArkadasim psikatriste gitsene neyi bekliyorsun?!
Ben kendimi korurum vs diye zırvalayanların ağzının ortasına çakacaksın bir tane. Mesela benim. Ancak öyle koruyabilirsin. Annemin sözünü dinlemediğim için o kadar pişmanım ki. Meğer en başından beri bana zarar geleceğini biliyormuş.Sizin konunuzu okuyunca evlatlarimi kötü arkadaslardan nasıl koruyacağım düşüncesi yani korkusu yerleşti,Allah şifa versin size. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı
Çok üzücü arkadaş dediklerinizin yapması Allah ıslah etsin böyle kişileri. Umarım kurtulursunuz bol bol da dua edinEn ağır saykodelik maddelerden biriymiş. Sinir sistemini alt üst eden bir illet. Neden yaptıklarını bilmiyorum ama biraz aklı olan bunu yapmazdı.
3 aydır psikolog, psikiyatrist ayağım aşındı. Verdikleri ilaçlar yüksek riskli ilaçlar bağımlılık yaptığı için birini bırakmak zorunda kaldım. Diğeri de uyku bozukluğu vs yaptı. Bırakmak zorunda kaldım. Kendisini de bilgilendirdim. Sağolsun hiç oralı olmadı. Uyku yapan bir ilaç yazarız şimdi şehir dışındayım dedi dkdkdkdk
Evet okb ile başım dertteydi.