Son

Az evvel biraz okudum. Ciddi halüsinasyonlara sebep oluyormuş. Bilhassa yapısal olarak daha hassas ve melankolik kişilerde geriye dönüşler fazlaymış. Muhtemelen öncesinde de kırılgan bir ruh haliniz ve psikolojiniz vardı. Tedavinize devam edip o kişileri de şikayet edin bence
Evet okb ile başım dertteydi.

Benim de anksiyetem var seni anlayabiliyorum. Hatta şimdi şimdi düşününce çocukken de varmış da ben farkında değilmisim ve düşük dozdaymis. Ben sivilce ilacı kullandım ondan sonra arttı ve kalıcı oldu. Depresyon da geçirdim maalesef. Gebelik düşündüğüm için doktorun verdiği ilacı kullanmadım. İyi olmak için çevre çok mühim. Eşimle iyiyken baskilaniyor hastalığım. Kotuyken kötüleşiyor. Bir de hayata devam etmekle çok yol katedersin. Bebek doğduktan sonra ona duyduğum sorumluluk hissi bana iyi gelmişti mesela.

Maddenin etkisi geçti şu an sen anksiyete ile savaşıyorsun. Bence başarırsın yalnızca kendine değil hayatın tamamina odaklan. Bu önemli.
Geçmiş olsun. Benim de öyle ailemle ve erkek arkadaşımla iyiyken bir nebze daha iyiyim. Kötüleşince daha içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Yorulduğumu hissediyorum. Umarım Allah yardımcı olur da bir an önce geçer.

Geçmiş olsun. Benim de öyle ailemle ve erkek arkadaşımla iyiyken bir nebze daha iyiyim. Kötüleşince daha içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Yorulduğumu hissediyorum. Umarım Allah yardımcı olur da bir an önce geçer.
Seni üzmek istemem ama az ya da çok bununla yaşamayı ogrenmen gerek. Hayatını ne derece etkilediğini kontrol edebilsen yeter sana. Çünkü bu yara değil ki geçsin.

Seni üzmek istemem ama az ya da çok bununla yaşamayı ogrenmen gerek. Hayatını ne derece etkilediğini kontrol edebilsen yeter sana. Çünkü bu yara değil ki geçsin.
Bununla yaşamayı öğrenmek de bir gelişme buna da razıyım.

• Beğen
Reactions: Kuf
Bir kere kullandırıldım sonrasında psikolojim dağıldı. Çeşitli korkularla cebelleşiyorum.
bu maddenin belli bir yarılanma ömrü var eğer kullanmaya devam etmiyorsanız etksinin geçmiş olması gerekiyor. Ben bu yaşadıklarınızın artık maddeyle ilgili olmadığını tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden psikiatriste gitmenizi şiddetle öneriyorum ve şu anda kullanmadığınız için fayda görecenizi de düşünüyorum ( bu konuda az çok bilgisi olan bir sağlık personeliyim)

Bu sizin yaşadığınız durumla ilgili açtığınız başlıkları okudum. Onkadar net bilinçli anlatiyorsunuz ki inanin delirmeniz imkansız. Kendinizi çok da güzel ifade ediyorsunuz. Sadece düşünmek takıntı haline gelmiş gibi görünüyor. Ben sizin cok güçlü olduğunuzu üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorum. Ben de devlet hastanesinde psikiyatriye gittim ilac kullandım sonra baktim anlatmaklanilacla ben daha kötü hissediyorum kendimi her seyi biraktim. Cocukken de takintilarim vs vardı. Kendi doktorum olmaktan baska carem yoktu. Yazin nolca yazin geri dönüp okumadan yazdıklarınızı yakın. Yeni bi başlangıç olsun. Aileniz ve erkek arkadaşınız da destek olur toparlarsınız inşallah.

Sizin durumunuzun maddeyle alakali oldugunu dusunmuyorum. Oyle olsaydi simdiye kadar gecmis olurdu cunku. Tamamen psikolojik. Gittiginiz doktoru bu sekilde bilgilendirmelisiniz,delirme korkusu yasiyorum demelisiniz,siz olayi madde kullanimindan actiginiz icin size dogru tedaviyi uygulamiyor da olabilirler

Bak canim... diyelim delirdin? Ne olur? Ne olabilir yani? Veya senin gibi biri delirse delilik potansiyeli nekadar olabilir en fazla? Cani misin? Degilsin..

Sen delirsen deli olsan en fazla sunu yaptim mi sunu dedim mi diye kendinden süphe eden bir insansin.
Bukadar yani.
Baskalarinin canina degil kendi canina kiyacak potansiyelde bir deli olursun en fazla.

Zararsizsin. Seni sevenler deli olsan da seviyor sevecek. Evet, deliyim .. kendimce triplerim cekilmezliklerim ve huysuzluklarim sacmaliklarim var diyebilme durumuna gel bence. Veya birsey unutabilirim gayet olabilir durumuna da gel.

Korktugun sey ne yani bir baksana? Hic..

Yani bana göre öyle. Gecen telefonunda bir ayar degismis sen kendinden süphe etmissin ben mi yaptim diye? Allahimm .. olsan olsan sevimli bir deli olursun.

Dünyada onca deli insan var. Kime göre neye göre delilik yahu .. zaten. Silkelen.

En kötüsünü düsün.. sen deli olsan ne yazar?? Söyler misin?

Ters psikoloji yapmak istedim. Deli oldugunu düsünmüyorum yoksa zaten.

Ama olsan da cidden baya akli basinda ve icinde pek de kötülük potansiyelini ortaya cikaracak bir deli olmaz senden. Öyle olsa ailen baska davranirdi.

Zamanl gecicek hersey. Psikologa gitmelisin.
Gitmek istemiyorsan sal gitsin. Rahat ol.
Okadar insan sana dedik diyoruz deli olmadigini..

Yersiz panik yapiyorsun ve takinti olusmus.
Lsd den duydugum sey takinti yapmasi.. ama hangi birimiz takinstisiz bir hayat gecirdik ki? Veya hepimizde herseyin potansiyeli mevcut.

Sizin durumunuzun maddeyle alakali oldugunu dusunmuyorum. Oyle olsaydi simdiye kadar gecmis olurdu cunku. Tamamen psikolojik. Gittiginiz doktoru bu sekilde bilgilendirmelisiniz,delirme korkusu yasiyorum demelisiniz,siz olayi madde kullanimindan actiginiz icin size dogru tedaviyi uygulamiyor da olabilirler
+3 aydır delirme korkusu yaşıyorum yoğun olarak
-Noldu peki üç ay önce?
+lsd diye bir madde kullanımı sonucu

Hep bu konuşmadan sonra tedaviye yönlendirildim.

Kendini disardan izle. Baya sevimli ve komiksin.
Telefonun ayarlarini kendisi degistirdigini sanmis ve delirdigini varsaymis panikimsi bir hale gelip delirdigini düsünen bir desmond :KK48: kimbilir nasil gözüktün o anlar..birde böyle kendi kendine triplendikce cidden delirmise benziceksin :D

Deli deli oldugunu dahi düsünmez canim icini cidden ferah tut. Kendine de telkin et bunlari.

Birde kalkmis kendisini öldürmekten bahsediyor :sinirli:

Kendi hayatini cehenneme cevirme cennet dururken. Bakis acini degistir. Kendini tani kendini bil. Silkelen kendine gel harbiden.

Düzgün bir psikolog bul veya delirme korkusuyla daha baska ne tür sacmaliklarin icine giriyorsun yaz buraya veya kendini izle disardan. Ya biz sacmaladigini anlayarak deli olmadigini anlatiriz ya da sen kendini izleyerek sacmaladiginin farkina var.

Yine sevimlisin baya yani.. kendi kendini korkulara sürüklüyorsun bos yere. Cogu insan böyledir ama merak etme.. ara ara bana da oluyor :D

Şimdi lsd ilgi makaleler okudum .Bir kere içmeyle insanlar delirmiyormuş.
Evet zaten ruh saliğiniz iyi olmadiği için siz buna çok takilmişsiniz.
asil sorun sizin okb anksiyete hastaliğiniz .
sadece lsd aldiktan sonra tetiklendiniz çünkü beyniniz size oynayaca/oynatacak bir oyuncak buldu.
Gidin bir psikatriste bir yatiştiri sakinleştiri alin Delirecek olsaydiniz delirmiştiniz bile ,lsd en fazla 12 saat etkiliymiş .

Hiçbir uyuşturucu madde, bir defa kullanıldığında delirtmez ki üstünden aylar geçmiş. Sizin kendinizde başka bir problem var sanırım. Üstelik böyle bir şeyi size vermişler onun o an kafasını yaşarken birşey olmadıysa aylar sonra hiçbirşey olmaz.
Sizin bu insanları ihbar etmeniz gerekiyor.Bunu toplum için, başkalarının çoluğu çocuğu için yapmanız gerekiyor. Bunu yaparsanız belki kendinize yaşamak için iyi bir neden bulmuş olursunuz.

Millet hobi olarak lsd, meth, amfetamin, ecstasy gibi sentetik uyusturucu kullaniyor uzun sure de delirmiyor. Siz tek seferde niye deliresiniz?
Sizin su durumunuzun lsdnin kimyasal etkisiyle bir alakasi yok artik, tamamen kendi kuruntunuz. Ve iyilesemeyeceginizi dusundukce de iyilesemeyeceksiniz cunku sorununuz psikolojik.

Duzenli kullanan, ilac vucudundan atilmayanlar bile saglam kalirken siz niye deliresiniz? Lsd degil kendi kendinizi delirteceksiniz bu gidisle.

lsd hakkında birkaç belgesel izledim, az çok fikrim var bu konuda. sanırım o madde alındıktan sonra 24 saat insan sıradışı deneyimleri yaşıyor. sonra etkisi gidiyor diye duymuştum. bağımlılık kısmını ise bilmiyorum.
siz şu an umutsuzca ve çaresizce uyuşturucu krizlerine giriyor musunuz peki?
bence sadece uyuşturucu bakımından değil de, anksiyete ile ilgili de tedavi görmeniz lazım. çift tedavi yani. bence anksiyetenizi tetiklemiş bu yaşadığınız kötü tecrübe. :KK43: Allah yardımcınız olsun

Benim de anksiyetem var seni anlayabiliyorum. Hatta şimdi şimdi düşününce çocukken de varmış da ben farkında değilmisim ve düşük dozdaymis. Ben sivilce ilacı kullandım ondan sonra arttı ve kalıcı oldu. Depresyon da geçirdim maalesef. Gebelik düşündüğüm için doktorun verdiği ilacı kullanmadım. İyi olmak için çevre çok mühim. Eşimle iyiyken baskilaniyor hastalığım. Kotuyken kötüleşiyor. Bir de hayata devam etmekle çok yol katedersin. Bebek doğduktan sonra ona duyduğum sorumluluk hissi bana iyi gelmişti mesela.

Maddenin etkisi geçti şu an sen anksiyete ile savaşıyorsun. Bence başarırsın yalnızca kendine değil hayatın tamamina odaklan. Bu önemli.
Aaaa hangi sivilce ilacı o? Ben de şu malum ilaç var ya z ile başlayan r ile başlayan versiyonu da var onu kullanmıştım. Bende de anksiyete var. Nerden anladınız onun kaynaklı olduğunu?

Millet hobi olarak lsd, meth, amfetamin, ecstasy gibi sentetik uyusturucu kullaniyor uzun sure de delirmiyor. Siz tek seferde niye deliresiniz?
Sizin su durumunuzun lsdnin kimyasal etkisiyle bir alakasi yok artik, tamamen kendi kuruntunuz. Ve iyilesemeyeceginizi dusundukce de iyilesemeyeceksiniz cunku sorununuz psikolojik.

Duzenli kullanan, ilac vucudundan atilmayanlar bile saglam kalirken siz niye deliresiniz? Lsd degil kendi kendinizi delirteceksiniz bu gidisle.
Kendime bunu telkin edemiyorum işte. Geri dönülmez bir şey olacağını sanıyorum. Panik halindeyim.

Durumunuzun uyuşturucuyla alakası yok zaten, herkes söylemiş. Siz de farkındasınız. Vücudunuz attı bile o maddeyi, geçti gitti. Emaresi yok.

Önceden de okb varmış sizde. Hiç beklemediğiniz bir anda, beklemediğiniz insanlar yüzünden halüsinasyonlar görüp olağan dışı deneyimler yaşamışsınız. LSD'nin etkisi bitse bile tecrübeniz size anksiyete olarak dönmüş, OKB de tuzu biberi olmuş. Aynı şeyleri yaşar mıyım diye korkuyorsunuz, kendi kendinize delirir miyim diyorsunuz.

Cevap hayır. Gayet güzel iletişim kurabiliyorsunuz, kendinizi değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Psikolojik rahatsızlığından dolayı halüsinasyonlar görüp gerçeklik algısını kaybeden bir insanda bu beceriler yoktur. Sizin durumunuz bammmmbaşka. Madde kullanmazsanız böyle bir şey başınıza gelmez artık. Geçti hepsi.

Ha ne olur, yoğun anksiyete yaşarsınız şimdi olduğu gibi. OKB tuzu biberi zaten. Biz kafanızdan atın desek bile işe yaraması zor. Kendi kendinizi rahatlatırsınız belki ama tamamen beceremezsiniz de. İyi bir psikiyatr bulana dek arayacaksınız ve ilaçları düzenli kullanacaksınız, terapi alacaksınız.

Şimdi anksiyeteden dolayı muhakeme yeteneğiniz biraz bozuk olabilir, dünyayı karanlık görüyor olabilirsiniz, çıkmaz sokakta hissedebilirsiniz kendinizi ama öyle değil. Şu dönemde tedavi dışında alacağınız hiçbir karar sağlıklı olmayacaktır. İlaçlara ve terapiye devam edeceksiniz, zamanla da her şey yoluna girecek.

Back
X