Bir kere kullandırıldım sonrasında psikolojim dağıldı. Çeşitli korkularla cebelleşiyorum.şu an kullanıyor musunuz hala bir kere olup geşti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kere kullandırıldım sonrasında psikolojim dağıldı. Çeşitli korkularla cebelleşiyorum.şu an kullanıyor musunuz hala bir kere olup geşti mi
Evet okb ile başım dertteydi.Az evvel biraz okudum. Ciddi halüsinasyonlara sebep oluyormuş. Bilhassa yapısal olarak daha hassas ve melankolik kişilerde geriye dönüşler fazlaymış. Muhtemelen öncesinde de kırılgan bir ruh haliniz ve psikolojiniz vardı. Tedavinize devam edip o kişileri de şikayet edin bence
Geçmiş olsun. Benim de öyle ailemle ve erkek arkadaşımla iyiyken bir nebze daha iyiyim. Kötüleşince daha içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Yorulduğumu hissediyorum. Umarım Allah yardımcı olur da bir an önce geçer.Benim de anksiyetem var seni anlayabiliyorum. Hatta şimdi şimdi düşününce çocukken de varmış da ben farkında değilmisim ve düşük dozdaymis. Ben sivilce ilacı kullandım ondan sonra arttı ve kalıcı oldu. Depresyon da geçirdim maalesef. Gebelik düşündüğüm için doktorun verdiği ilacı kullanmadım. İyi olmak için çevre çok mühim. Eşimle iyiyken baskilaniyor hastalığım. Kotuyken kötüleşiyor. Bir de hayata devam etmekle çok yol katedersin. Bebek doğduktan sonra ona duyduğum sorumluluk hissi bana iyi gelmişti mesela.
Maddenin etkisi geçti şu an sen anksiyete ile savaşıyorsun. Bence başarırsın yalnızca kendine değil hayatın tamamina odaklan. Bu önemli.
Seni üzmek istemem ama az ya da çok bununla yaşamayı ogrenmen gerek. Hayatını ne derece etkilediğini kontrol edebilsen yeter sana. Çünkü bu yara değil ki geçsin.Geçmiş olsun. Benim de öyle ailemle ve erkek arkadaşımla iyiyken bir nebze daha iyiyim. Kötüleşince daha içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Yorulduğumu hissediyorum. Umarım Allah yardımcı olur da bir an önce geçer.
Bununla yaşamayı öğrenmek de bir gelişme buna da razıyım.Seni üzmek istemem ama az ya da çok bununla yaşamayı ogrenmen gerek. Hayatını ne derece etkilediğini kontrol edebilsen yeter sana. Çünkü bu yara değil ki geçsin.
bu maddenin belli bir yarılanma ömrü var eğer kullanmaya devam etmiyorsanız etksinin geçmiş olması gerekiyor. Ben bu yaşadıklarınızın artık maddeyle ilgili olmadığını tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden psikiatriste gitmenizi şiddetle öneriyorum ve şu anda kullanmadığınız için fayda görecenizi de düşünüyorum ( bu konuda az çok bilgisi olan bir sağlık personeliyim)Bir kere kullandırıldım sonrasında psikolojim dağıldı. Çeşitli korkularla cebelleşiyorum.
İnan dunyada psikolojik rahatsızlığı olan sayısı olmayan sayısındN daha fazla. Yalnız değilsin. Öğrenirsin.Bununla yaşamayı öğrenmek de bir gelişme buna da razıyım.
+3 aydır delirme korkusu yaşıyorum yoğun olarakSizin durumunuzun maddeyle alakali oldugunu dusunmuyorum. Oyle olsaydi simdiye kadar gecmis olurdu cunku. Tamamen psikolojik. Gittiginiz doktoru bu sekilde bilgilendirmelisiniz,delirme korkusu yasiyorum demelisiniz,siz olayi madde kullanimindan actiginiz icin size dogru tedaviyi uygulamiyor da olabilirler
Aaaa hangi sivilce ilacı o? Ben de şu malum ilaç var ya z ile başlayan r ile başlayan versiyonu da var onu kullanmıştım. Bende de anksiyete var. Nerden anladınız onun kaynaklı olduğunu?Benim de anksiyetem var seni anlayabiliyorum. Hatta şimdi şimdi düşününce çocukken de varmış da ben farkında değilmisim ve düşük dozdaymis. Ben sivilce ilacı kullandım ondan sonra arttı ve kalıcı oldu. Depresyon da geçirdim maalesef. Gebelik düşündüğüm için doktorun verdiği ilacı kullanmadım. İyi olmak için çevre çok mühim. Eşimle iyiyken baskilaniyor hastalığım. Kotuyken kötüleşiyor. Bir de hayata devam etmekle çok yol katedersin. Bebek doğduktan sonra ona duyduğum sorumluluk hissi bana iyi gelmişti mesela.
Maddenin etkisi geçti şu an sen anksiyete ile savaşıyorsun. Bence başarırsın yalnızca kendine değil hayatın tamamina odaklan. Bu önemli.
Öyle bir şey yok. Ben o deneyimi yaşadıktan sonra psikolojik açıdan iyi olamadım.siz şu an umutsuzca ve çaresizce uyuşturucu krizlerine giriyor musunuz peki?
Kendime bunu telkin edemiyorum işte. Geri dönülmez bir şey olacağını sanıyorum. Panik halindeyim.Millet hobi olarak lsd, meth, amfetamin, ecstasy gibi sentetik uyusturucu kullaniyor uzun sure de delirmiyor. Siz tek seferde niye deliresiniz?
Sizin su durumunuzun lsdnin kimyasal etkisiyle bir alakasi yok artik, tamamen kendi kuruntunuz. Ve iyilesemeyeceginizi dusundukce de iyilesemeyeceksiniz cunku sorununuz psikolojik.
Duzenli kullanan, ilac vucudundan atilmayanlar bile saglam kalirken siz niye deliresiniz? Lsd degil kendi kendinizi delirteceksiniz bu gidisle.