Ben çocuğum için klinik psikolog onay yazisi almaya gittim.Bana onay verdiler ama onay yazimi ordaki bir klinik psikolaga başlamamız şartıyla vereceklerini belirttiler.Ben size 500 TL ödedim muayene için, bu şartınız olduğunu bilseydim başka yere giderdim dedim.Birde bunu muayene olup parasını ödedikten sonra söylüyorlar.Ayni şeyi birde wiscr testi için yaptılar.2.muayene parasını da ödemiştim.bu test için onay yazisini da testi yaptırmaya geldiginizde verecegiz dediler. Ben başka hastanede klinik psikologa gidecek ve testi de orda yaptıracağım dedim . O zaman onay yazılarini veremeyiz dediler.O zaman neden benden 1.000 TL muayene ücreti aldıktan sonra söylüyorsunuz, başta söyleyin ona göre hiç muayene olmazdık deyince bizim uygulamamiz bu şekilde dediler.Daha sonra tek bir maille çalıştığım kurumun 40 bin calisanina bu konuyu yazacağımı söyleyince yazıları aldım. Yapar miydim yapardım.Kurum çalışanlarımizin tercih ettiği bir merkezdir. Güven duyarak gittiğim bir yerdi.Hayal kırıklığı yaşadım. Bunu sart kosmasalardi zaten devamında oraya gidecektim. Bunu bile düşünemeyen bir merkezden insan psikolojilerini anlamasını bekliyoruz. Birde çocuğa muayene parası ödüyorsunuz, çocuğunuzla ilgili muayene sonrası size bilgi vermek için tekrar bir seans parası alıyorlar.yani çift seans ödüyorsunuz bilgi almak için. Bu yaşa kadar ilk defa böyle birşey gördüm.