• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son...

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
beni yanina al baba, al götur beni burdan yalnizim babam diye billseydim. mutlulugu özledim. artik cok yoruldum hemde cok. bi kac hafta önce sorunumu paylasmistim. hala duselme yok esimde. hergun kavga simdide benim aileme takdi durmadan onlarin hakkinda bisey söyluyor. ben onun ailesini kendi ailem gibi gördum. onu cok sevmistim herseyide cok. inanin artik hic sevgi kalmadi onu karsi. 4 aylik evli ve bosanmayi dusunuyorum. yakinda siddet uygulicak diye de korkuyorum. herzaman onun dedigini yapmami istiyor. yapmadigim zamanlar akili dur seni döverim. insan bunu karisina dermi ya. annemlere mutlulugu oynuyorum. bitti artik...

beni yanina al baba, al götur beni burdan yalnizim babam diye billseydim. mutlulugu özledim. artik cok yoruldum hemde cok. bi kac hafta önce sorunumu paylasmistim. hala duselme yok esimde. hergun kavga simdide benim aileme takdi durmadan onlarin hakkinda bisey söyluyor. ben onun ailesini kendi ailem gibi gördum. onu cok sevmistim herseyide cok. inanin artik hic sevgi kalmadi onu karsi. 4 aylik evli ve bosanmayi dusunuyorum. yakinda siddet uygulicak diye de korkuyorum. herzaman onun dedigini yapmami istiyor. yapmadigim zamanlar akili dur seni döverim. insan bunu karisina dermi ya. annemlere mutlulugu oynuyorum. bitti artik...

Önceki sorunlarınızı bilmiyorum ama bu anlattıklarınız hiç hoş değil..
Ne istiyormuş ailenizden terbiyesiz adam önce o eşiyle konuşmasını öğrensin!!!!:kızgın:

""slm arkadaslar,

ben yeni evligim ama mutlu degilim (3aylik). Esim benle ne ilgileniyor bi biseyler yapioyruz beraber. Biyere gidek sunu yapalim vs vs dedigimde yorgunum dinlenmek istiyorum diyor . Kendinizi calismiyorda yorgunlugunu anlamiyorum. ben mutlu olmak icin evlendim onu cok sevdim, yanina gidigim zaman sarildigim zaman gitt bunlaliyorum diye yitiyor beni. ben onu uzmemek icin ellimden gelen yapiyor her dedigini. her gece agliyorum cok zoruma gidiyor. cok zormus ben öyle oldugunu billmiyorum Ben onun icin ailemden vazgecdim... eski bekar gunlerime geri dönmek icin neler vermesdim
konusmayi da denedim. ben böyleyim dedi. ne yapsam begenmiyor hep bi bahne buluyor bu olmamis sunu yapmamisin diye geliyor ustume. ne yapacami billmiyorum. ama sevgim yok artik ona karsi. kimseye söyleyemiyorumda mutlugu oynuyorum. ne yapmam lazim hic billmiyorumm...""

"universte okuyor, aslinda bu sene bittiyor ama bi dersden kaldi o bittikden sonra isi saten hazir."

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/325694-yapacam-artik.html

demişsin eski konunda

eşinin yaşı kaç? sen 88 lisin sanırım

bu adam seni aldatıyo olmasın:bbo:

daha 4 aylık evlisiniz ...cicim ayları nasıl bu kadar erken tükendi kafamçokkarıştı

canım bende 5 aylık eviliyim sanki dün gibi
bu ilk aylar koklaşma cilveleşme günleri
:kedi:
sorunlar olabilir tabi birbirinden farklı insan bir evde yaşamaya başlıyor
ama bu kadarıda olmazki
eşini iyice bir silkelemen lazım
tam olarak anlamamışsın ama düğün borcunuz falan varsa ödemekte güçlük çekiyorsanız bunlarda eşinin canını sıkıyor olabilir
:uhm:

cnm allah yardımcın olsun.4 ay daha coook yenı.oturun duzgun duzgun konusun...konusarak halledecegınıze emınım.pısman olacagın kararlar almaman dılegılyle.

4 ay çook çok erken daha bunları yaşaman ,hoş yıllar geçsede yaşanacak şeyler değil ya ..ben 3 yıllık evliyim hala ilk gün gibi sevgimiz saygımız ,bence senin kocanda cidii bir sorun var yada henüz evlilik ve sorumluluğa hazır değildi ..yalnış zamanlama olmuş hayatında ,açık açık konuş ,böyle gitmez ..

Canım bir evlilikte en önemli kural tarafların birbirine olan saygısı

Saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz.

Henüz daha 4 aylık bir evlilik ve eşin seni bu raddeye getirmiş :sinifsinif:

Eşinle karşılıklı olarak oturup konuşun ve rahatsızlıklarını dile getir.

Ve 3. şahısları sakın ilişkinize dahil etme en çok evlilikler 3. şahıslar tarafından bozuluyor.

Son düzenleme:
Canım bu cok zor bir durum ama saygısızlık hat safhaya gelmiş artık sende sogmussun elle tutulur yanı kalmamıs anlıcam kadarıylaa en dogru kararı vericek olan sensin yinede unutmaa Allah yardımcın olsun

:teselli:
Canim benim Allah yardimcin olsun...evliligin ilk aylari herkes de " cicim ayi" olarak gececek diye birsey yok...bu insanlarin karakterine,psikolojilerine gore farklilik gosteren bi durum..kimi ciftler gercekten cicim ayi yasiyor kimileri hatirlamak dai istemeyecekleri sıkıntılı sterslı gunler gecırıyor.(evlilige alisamama uyum saglayamama gibi nedenlerden dolayi)..bazi ciftler bu zorlu aylarin sonunda evlilige adaptasyondan sonra mutluluga ulasiyor ya da sorunlar hala devam ediyor ve ne yazik ki beklenen son gerceklesiyor..iliskinizin evveliyatini bilmiyorum.esiniz eskiden nasildi? nisanlilik,flirt doneminde? yada hic tanimadan mi evlendiniz? evlilikten sonra birden bire degistiyse adaptasyon sorunu yasiyor olabilir..ama size karsi davranislari hic hos degil...bence bir kac ay sabret bakalim..ama bu arada sakin cocuk falan dusunme..eger hala boyleyse degismiyorsa yol yakinken gerekeni yap canim...Allah yuvana huzur versin,kocanin akli basina gelsin insallah...eger degismezse de nereye kadar mutluluk oyunu oynayabilirsinki?? bu seni cok yipratir..hakkinda hayirlisi olsun canim:Saruboceq:

esim 24de yasinda, hic biseye heveslenmiyor benim ona sadece hizmet ettmeme istiyor. yapmadigim zaman sana yap dedim mecbursun bunu yapmaya diyor artik yoruldum, ama seviyorum esimde ayrilsak sanki pisman olcakmisim gibi geliyor. konusmayi cok denedim ama bir turlu olmuyor allah yardimcim olsun diyorum...

esim 24de yasinda, hic biseye heveslenmiyor benim ona sadece hizmet ettmeme istiyor. yapmadigim zaman sana yap dedim mecbursun bunu yapmaya diyor artik yoruldum, ama seviyorum esimde ayrilsak sanki pisman olcakmisim gibi geliyor. konusmayi cok denedim ama bir turlu olmuyor allah yardimcim olsun diyorum...

beyzade köle almış heralde kendine-tatlicadiarzu-

ona efendinin kim olduğunu göstermelisinkötükedihüso

sen çalışmıyor musun?

beyzade köle almış heralde kendine-tatlicadiarzu-

ona efendinin kim olduğunu göstermelisinkötükedihüso

sen çalışmıyor musun?

evt calisiyorum. aksamlari cok gec geliyorum. yoruldum diyorum inanmiyor bana ne yapdinda yoruldun diyor. bide o yorgun halimle ona hismet ediyorum o önemli degil seve seve yaparim ama bana bunlarin degerinide versin göstersin. kendime bisey almak istedigim zaman niye aldin vs vs diyor, onu seviyorum vazgecmekde istemiyorum. konusmayida denedim olmadi...

Açtığın konuları takip ediyordum canım,üzücü bi durum,eşini karşına al ve bu konuşmayı son kez yaptığını söyle eğer böyle giderse devam edemeyeceğini dile getir.Ah bu erkekler imzalar atılınca tamamen kendilerine ait olduğumuzu sanıyorlar:olmaz: ama hadlerini bildirmek gerekli:oklava: eğer dayak olursa hemen ailene konuyu anlat seni sahipsiz sanıyor sanırım sen ona özen gösterdikce kendini bulunmaz hint kumaşımı hissediyorki ben ne yaparsam yapayım vazgeçemez diyemi düşünüyor

valla herhalde çok aşıksın, seni döverim bak gibi bi tehdit karşısında bile seviyorum diyebiliyosan, anlaşılan ayrılmazsan ilerde pişman olcaksın ama büyük ihtimalle bunun ayrımına varacak gibi değilsin
artık anneler babalar bile çocuklarını böyle tehdit etmiyor, eşinin sana hiç saygısı kalmamış, saygının bittiği yerde sevgide çok barınmaz

Back
X