• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sona Doğruuu....

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Kızlar daha önceki konularımı hatırlarmısınız bilmem.Ben 10 ay evli kaldım.Şiddet ve ihanet sonucu defalarca darp edildim ve gece gönderildim ailemin yanına.11 aydırda ailemleyim.Eşimle yada ailesiyle 11 aydır aramızda herhangi bir dialog geçmedi.Zaten farrklı illerdeyiz.Ailemin yanına geldikten 4 ay sonra baktım davayı açmıyor ben açtım.Boşanmayı kabul etti fakat tazminat ve nafaka konusunda analaşamadık.Tedbir nafakası olarak bağlanan nafakayı ödemedi ve avukatım icraya koydu.Dün 3. celsem görüldü...Karar dün verilicekmiş normalde fakat hakim hastahanede yattığı için temmuza ertelendi.Başka hakim kısa bir duruşma yaptı.Eski eşimin avukatı söz aldı ve eşimin 2 gün önce işten çıkartıldığını buyüzden nafakanın ya tamamen kaldırılmasını yada indirilmesini talep etti.Benim avukatımda benim çalışmadığımı ve nafakanın devamını istedi.Kızlar tamamen yalan eşim kurumsal bir şirkette yönetici pozisyonunda kesin iş yeriyle anlaştı ve kendini çalışmıyor gösterticek nafaka vermemek için.Altınlarımı bozup bankaya 15000 lira atmıştık eşimin adına.Banka kayıtlarını istetmiştik kayıtlar gelmiş meğer bankaya attığımız tarihten 3 hafta sonra o para çekilmiş fakat bundan benim haberim yok.Şahitlerinin beyanlarınıda okudum elle tutulur bişey yok iddia ettikleri tek şey benim yaşadığım yeri benimseyememem ve bu yüzden kavga çıkarmam.Hep ben kavga çıkarıyormuşum eşim çok iyi biriymiş.şiddet yokmuş falan.Eşimin amcasının kızıda demişki bulamadım bana dediki ben eşimle birlikte yatmak istemiyorum cinsel ilişkiye girmek miğdemi bulandırıyor ben başkasını seviyorum falan.Ama yalan tamamen.Sormak istediğim kızlar adam kendini işten çıkartıldı göstericek ve üzerine herhangi bir mal varlığı yok yinede tazminata hükmedilirmi? Yada nafaka kaldırılırmı? Yorumlarınız ve desteğiniz için şimdiden sonsuz tşk.İyi ki varsınız..

canım benim eşim adalet bakanlığın da çalışıyor onun bilgisi vardır benden ondan öğrenip cevap veririm sana

Allah yardımcın olsun ve o insanları da ıslah etsin...
İnşallah fazlasıyla alırsın hakkını o adamdan...

Allah yardımcın olsun ve o insanları da ıslah etsin...
İnşallah fazlasıyla alırsın hakkını o adamdan...

Canım çok tşk ederim.İnan tatlım derdim para değil ama o insanların canınıda ancak para acıtır.Birşeylerin bedeli olmalı diye düşünüyorum...

Herşeyi geçtim,şahitlerin yalan söylemesi çok kötü.Öteki tarafı düşünmüyorlar herhalde.Umarım hakim bunlara inanmamıştır.

Inanamiyorum ya, acaba bunlar para icin daha neler yapabilirler cok merak ediyorum dogrusu. Canim sen Allaha sigin, Rabbim versin hepsinin hakettigini.
Benim bildigim gercekten calismiyorsa isin zora girebilir ama siddet varsa, ki var, az da olsa bisey muhakkak alirsin, sonucta sen de calismiyorsun.
Esinin evi vs yok mu? yada arabasi?

Çocuğunuz yoktu galiba keşke başından uzlaşılsaymışta bu durumla yaşanmadan hakkınızı alsaydınız ama çocukda yokmuş bence uzatmak yerine biran önce bitirmeyi deneseniz sizde haklısnız ama yaşadıklarınızın hakkınızı istiyosunuz ama çocuk yoksa uzatılmaması lazım sonuçta heray sana nafaka yollasa ne yollamasa ne , düşünceli bi insan olsa zaten bu durumlara kalkışmaz ses kaydı,işten çıktım vs vs vs vs yani sadece sigortası yatmaz o kadar yine çalışır yine maaşını alır

Hey allahım en insanlar varya... Umarım hakkınını söke söke alırsın. dediğin gibi bunalrı ancak para canını yakar.. önCe allahım sonra Devletimiz umarım yanınzda olur.:42:

Herşeyi geçtim,şahitlerin yalan söylemesi çok kötü.Öteki tarafı düşünmüyorlar herhalde.Umarım hakim bunlara inanmamıştır.

Canım bilemiyorum hakimin inanıp inanmayacağını.Herşey hakimin takdirinde.Demekki öbür tarafı düşünmüyorlar canım ama ben onları kör şeytanlarına havale ediyorum...

Inanamiyorum ya, acaba bunlar para icin daha neler yapabilirler cok merak ediyorum dogrusu. Canim sen Allaha sigin, Rabbim versin hepsinin hakettigini.
Benim bildigim gercekten calismiyorsa isin zora girebilir ama siddet varsa, ki var, az da olsa bisey muhakkak alirsin, sonucta sen de calismiyorsun.
Esinin evi vs yok mu? yada arabasi?

Canım şiddet vardı ihanet vardı ama önemli olan bunları ispatlamaktı.Birazda olsun bişeyleri ispatladığımı düşünüyorum.Eski eşimin üzerine hiçbişey yok canım.Ailesinin maddi durumu çok iyi ama önemli olan onun üzerine olmasıymış.Allahım yardımcım olsun yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.

Çocuğunuz yoktu galiba keşke başından uzlaşılsaymışta bu durumla yaşanmadan hakkınızı alsaydınız ama çocukda yokmuş bence uzatmak yerine biran önce bitirmeyi deneseniz sizde haklısnız ama yaşadıklarınızın hakkınızı istiyosunuz ama çocuk yoksa uzatılmaması lazım sonuçta heray sana nafaka yollasa ne yollamasa ne , düşünceli bi insan olsa zaten bu durumlara kalkışmaz ses kaydı,işten çıktım vs vs vs vs yani sadece sigortası yatmaz o kadar yine çalışır yine maaşını alır

Çocuğum yok canım evet.Ben onun dava açmasını bekledim çünkü sevmeyen istemeyen oydu.Ama açmadı ben açmak zorunda kaldım son gururumla.Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık girdiğim yoldan dönmek istemiyorum ve hakkım olanı almak istiyorum canım.

Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin insallah. Yalan iftira nasil insanlar bunlar. Herkes bu dunyada ettigini bulur arkadasim . Ilahi adalet bir bir karsisina getirir yaptiklarini. Sen icini serin tut eger ihtiyacin yoksada birak muhattap olma belliki dahada cirkinlesecekler.

Hey allahım en insanlar varya... Umarım hakkınını söke söke alırsın. dediğin gibi bunalrı ancak para canını yakar.. önCe allahım sonra Devletimiz umarım yanınzda olur.:42:

İnşallah canım hakkımı alırım.Aslında o pisliğin bişeyini istemiyorum ama bu birazda inada bindi galiba.Okadar arkamdan konuştularki.11 aydır ailemleyim inanırmısın hırsıma, öfkeme yenilipte bir kere aramadım neden bunları söylüyorsun diye.Ben davamı açtım herşeyi adalete bıraktım.Davayı kazanamasamda ilahi adalete inanıyorum ve kzanaıcam biliyorum...

hadi nafaka vermek ıstemıyor anladıkta... iftira atmak ne oluyor? evli bir bayansnız.. hemde gıdeceksınız eşinizin kuzenıne soyleyeceksınız bunları... ancak gülünür buna.. bence kurtulduguna sukret tatlım.

Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin insallah. Yalan iftira nasil insanlar bunlar. Herkes bu dunyada ettigini bulur arkadasim . Ilahi adalet bir bir karsisina getirir yaptiklarini. Sen icini serin tut eger ihtiyacin yoksada birak muhattap olma belliki dahada cirkinlesecekler.

Canım amin inş ettiklerini bulurlar.Bende davayı kazanamasamda ilahi adalette hak yerini bulacaktır diye düşünüyorum.Ben canım 11 aydır hiçbirşekilde iletişime geçmedim canım.Şu var oda aramadı zaten..

hadi nafaka vermek ıstemıyor anladıkta... iftira atmak ne oluyor? evli bir bayansnız.. hemde gıdeceksınız eşinizin kuzenıne soyleyeceksınız bunları... ancak gülünür buna.. bence kurtulduguna sukret tatlım.

Yani canım okadar saçmaladılar ki.Dün eşimin kuzenine mail attım ben sana nezaman bunları söyledim Allahtan korkun yokmu senin dedim.Onunda 2. evliliği çünkü.Sende benim ne yaşadığımı biliyorsun az çok dedim.Verdiği cevap ben öyle demedim avukat üzerine ekleme yapmış galiba söylediklerimin diyor.Aptal ya.Eşimin şahitleri farklı illerde olduğumuz için orda dinlendi çünkü benim buraya sadece yazılı beyanları geldi.Yani söylediklerinide inkar ediyorlar.

İnşallah canım hakkımı alırım.Aslında o pisliğin bişeyini istemiyorum ama bu birazda inada bindi galiba.Okadar arkamdan konuştularki.11 aydır ailemleyim inanırmısın hırsıma, öfkeme yenilipte bir kere aramadım neden bunları söylüyorsun diye.Ben davamı açtım herşeyi adalete bıraktım.Davayı kazanamasamda ilahi adalete inanıyorum ve kzanaıcam biliyorum...

inşallah allah yardımcın olsun ....

Yani canım okadar saçmaladılar ki.Dün eşimin kuzenine mail attım ben sana nezaman bunları söyledim Allahtan korkun yokmu senin dedim.Onunda 2. evliliği çünkü.Sende benim ne yaşadığımı biliyorsun az çok dedim.Verdiği cevap ben öyle demedim avukat üzerine ekleme yapmış galiba söylediklerimin diyor.Aptal ya.Eşimin şahitleri farklı illerde olduğumuz için orda dinlendi çünkü benim buraya sadece yazılı beyanları geldi.Yani söylediklerinide inkar ediyorlar.

:1::1::1:ay bu daha komık... avukat kafasına gore yazmıs öylemii?? vay be ne avukatmıs... boyle ınsanlardan zarar gelmez canım.. sadece oterler ama canının sıkılmamaıs ıcın hıc muhattap olmamak lazım. hc mesa falan atmasaydın keske.. kendılerını komık duruma dusuruyorlar cunku

Back
X