Kızlar daha önceki konularımı hatırlarmısınız bilmem.Ben 10 ay evli kaldım.Şiddet ve ihanet sonucu defalarca darp edildim ve gece gönderildim ailemin yanına.11 aydırda ailemleyim.Eşimle yada ailesiyle 11 aydır aramızda herhangi bir dialog geçmedi.Zaten farrklı illerdeyiz.Ailemin yanına geldikten 4 ay sonra baktım davayı açmıyor ben açtım.Boşanmayı kabul etti fakat tazminat ve nafaka konusunda analaşamadık.Tedbir nafakası olarak bağlanan nafakayı ödemedi ve avukatım icraya koydu.Dün 3. celsem görüldü...Karar dün verilicekmiş normalde fakat hakim hastahanede yattığı için temmuza ertelendi.Başka hakim kısa bir duruşma yaptı.Eski eşimin avukatı söz aldı ve eşimin 2 gün önce işten çıkartıldığını buyüzden nafakanın ya tamamen kaldırılmasını yada indirilmesini talep etti.Benim avukatımda benim çalışmadığımı ve nafakanın devamını istedi.Kızlar tamamen yalan eşim kurumsal bir şirkette yönetici pozisyonunda kesin iş yeriyle anlaştı ve kendini çalışmıyor gösterticek nafaka vermemek için.Altınlarımı bozup bankaya 15000 lira atmıştık eşimin adına.Banka kayıtlarını istetmiştik kayıtlar gelmiş meğer bankaya attığımız tarihten 3 hafta sonra o para çekilmiş fakat bundan benim haberim yok.Şahitlerinin beyanlarınıda okudum elle tutulur bişey yok iddia ettikleri tek şey benim yaşadığım yeri benimseyememem ve bu yüzden kavga çıkarmam.Hep ben kavga çıkarıyormuşum eşim çok iyi biriymiş.şiddet yokmuş falan.Eşimin amcasının kızıda demişki bulamadım bana dediki ben eşimle birlikte yatmak istemiyorum cinsel ilişkiye girmek miğdemi bulandırıyor ben başkasını seviyorum falan.Ama yalan tamamen.Sormak istediğim kızlar adam kendini işten çıkartıldı göstericek ve üzerine herhangi bir mal varlığı yok yinede tazminata hükmedilirmi? Yada nafaka kaldırılırmı? Yorumlarınız ve desteğiniz için şimdiden sonsuz tşk.İyi ki varsınız..