Sona geldik, aldatıldığımı öğrendim.

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Bilenler bilir, benim meşhur güven problemim. Sevgilimin teyze kızı vs. Sonunda ortaya çıkardım. 2 senedir çıktığım sevgilimin 5 senelik sevgilisi varmış. Üstelik aynı şehirde, aynı mahallede. Benden çıkıp ona gidiyormuş ondan çıkıp bana geliyormuş. Teyzemde kalıyorum diye kızın evinde kalmış 20 gün, ve yine o kıza da akrabalara gidiyorum arama deyip benim yanıma geliyormuş. O kızın aldığı tişörtle yanıma gelip beni öpüp kokluyormuş, benim aldığım parfümle kıza sarılıyormuş. Her ikimize de tavşanım, ömrüm, gülüm diyormuş. ikimizi de sevmiş.

Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.

Bilenler bilir, benim meşhur güven problemim. Sevgilimin teyze kızı vs. Sonunda ortaya çıkardım. 2 senedir çıktığım sevgilimin 5 senelik sevgilisi varmış. Üstelik aynı şehirde, aynı mahallede. Benden çıkıp ona gidiyormuş ondan çıkıp bana geliyormuş. Teyzemde kalıyorum diye kızın evinde kalmış 20 gün, ve yine o kıza da akrabalara gidiyorum arama deyip benim yanıma geliyormuş. O kızın aldığı tişörtle yanıma gelip beni öpüp kokluyormuş, benim aldığım parfümle kıza sarılıyormuş. Her ikimize de tavşanım, ömrüm, gülüm diyormuş. ikimizi de sevmiş.

Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.

dicek söz bulamıyorum ya:53::53:

ne kişiliksiz bir insanmış:47:

nasıl öğrendin peki bunu?

inanamıyorum ya:50::50:

Sabır canım nasıl öğrendin..
tel meselesinden belliydi o ya...offf ne şoktur bu ha...
kendini fazla sıkma olur mu...çıkar elbet bir yerinden...

Yuh yani adama bak ne vicdansizmis bi ay degil iki ay degil koskoca iki sene hadi sana acimamis 5 senelik olan kizada mi acimamis karaktersiz daha fazla konusursam banlancam ..!!

şaka mı bu? nasıl olur ya? hiç mi anlamadın, koskoca iki sene.
çok geçmiş olsun.
nasıl öğrendin peki?

sifreleri tum hesapları bende olan, hatta kendisi ısrarla veren, askere giderken dahi telini bana emanet eden bir "eski" vardı ki... aldattıgını ogrenmistim.
yani tel vs bunlar cozum olmuyor,
adam karaktersizse her turlu yapacagını yapar, elbet ortaya cıkar diyorduk.

herkesin takıldıgı konu teyze kızı benden hoslanıyor vs gibi sebepler sunuyor olması, soru isaretlerini gidermek guvenini kazanmak icin cabalıyor olmaması ve seni cirkeflilikle suclayarak kendi hatalarını kapatmaya calısmasıydı.

diger kız gibi 5yıl kandırılmak yerine bir ayrık bir barısık icine sinmeyen 2yıllık bir iliskiden yolun basında kurtuldugun icin sevin bence.
gecmis olsun.

Aslında ben iki senedir hep anlıyordum. Sözüne inandım sadece. Bana teyzemin kızı var beni seviyor mesaj atıyor geçen haziranda sınavı var ailesine söyleyip morali bozulmasın dedi. Telini göstermedi hiç. Kızın seni seviyorum mesajlarını falan görmeyecekmişim. Sonra askere gitti geldi. Meğer o teyzemin kızı dediği 5 yıllık sevgilisiymiş, şubatta buraya atanmış. Bana teyzeme gidiyorum deyip haber veriyordu çıkarken de arıyordu o kızın yanına gidiyormuş meğer. Haftada 3 gün benimle 3 gün onunlaymış. İkimizle de çok dışarı çıkmıyormuş. Çıkarsa birimizin evde olduğu vakti kolluyormuş, diğerini dışarı çıkarıyormuş. Telefonunu tişörtlerini kız, saatini gömleklerini ben almışım. İkimize de aldatan insanlarla ilgili ne şerefsiz diye sallama yorumlar yapıyormuş. İkimize de melek diyormuş. Birimiz sağ birimiz sol sanırım. Ben de yemeğini yiyip beni öpüp koklayıp o kıza gidiyormuş, onunla sabahlayıp kahvaltıya bana geliyormuş. Daha anlatayım mı?

Geçen sene telefonuna bir mesaj gelmişti o yanımda değilken ben de bakmadım, ama içeri girince bu iş bitti dedim, mesajı gördün değil mi dedi panikle. Kızın ismini orda gördüm. Geçen doğum günümde aynı ismi tekrar çaldırırken gördüm. Googledan faceten isimle ararken bu sabah kıza aniden denk geldim. Soy ismini de öğrendim face profilinden, Hemen 118 den numarasını bulup kıza ulaştım. Kız hiç şüphelenmemiş zaten.
Sonra benden af dilemek falan da yok kıza benim yalan söylediğimi, ruh hastası olduğumu, benimle zorla çıktığını falan söylemiş, ben onun hayatını mahvetmişim, o kızdan başkasıyla evlenemezmiş, kızdan ağla yakar af dilemiş. E be şerefsiz onu böyle seviyordun da 2 senedir benimle işin ne? İş yerindeki arkadaşlara bu kızın sevgilisi var mı deyip benim peşime de mi zorla düştün?

sifreleri tum hesapları bende olan, hatta kendisi ısrarla veren, askere giderken dahi telini bana emanet eden bir "eski" vardı ki... aldattıgını ogrenmistim.
yani tel vs bunlar cozum olmuyor,
adam karaktersizse her turlu yapacagını yapar, elbet ortaya cıkar diyorduk.

herkesin takıldıgı konu teyze kızı benden hoslanıyor vs gibi sebepler sunuyor olması, soru isaretlerini gidermek guvenini kazanmak icin cabalıyor olmaması ve seni cirkeflilikle suclayarak kendi hatalarını kapatmaya calısmasıydı.

diger kız gibi 5yıl kandırılmak yerine bir ayrık bir barısık icine sinmeyen 2yıllık bir iliskiden yolun basında kurtuldugun icin sevin bence.
gecmis olsun.

Kız da aynı senin gibi her şeyi ortadaydı diyor. Çok güvendim ona diyor. Evet ben şanslıyım, kavgalı gürültülü, şüpheli 2 yıl geçirdim. Kız bana annemin babamın yapmadığı iyiliği yaptın uyuyormuşum dedi. İyi ki ortaya çıkarabilmişim. Hiç üzüntüm yok, huzurluyum bile.

Ne yalanlar ne yalanlar... Tek bir şey yapacağım, yapıyorum da aynı okuldayız ahdim olsun onu o okulda başı dik gezdirmeyeceğim.

bugünmü öğrendin canım herşeyi..yani o kadar ağlamalar sevgi sözleri hepsi yalandı..
kim ne derse değsin değmiyorlar işte..tek bildiğim en ufak bi şüphe duyuyorsan ardına düşeceksin.sonunda çıkıyor böyle.sen üzülme.hatta sevinki böyle birinden kurtulmuşsun.

Kız da aynı senin gibi her şeyi ortadaydı diyor. Çok güvendim ona diyor. Evet ben şanslıyım, kavgalı gürültülü, şüpheli 2 yıl geçirdim. Kız bana annemin babamın yapmadığı iyiliği yaptın uyuyormuşum dedi. İyi ki ortaya çıkarabilmişim. Hiç üzüntüm yok, huzurluyum bile.

ne oldu da face den o ismi arattın, gormedigin bir mesajdan suphelendin, sonra 118 vs.
helal olsun!
demek ki icine sinmeyen birseyler vardı samimiyetsiz buluyordun ki pesine dustun.
kıza da buyuk bir iyilik yapmıs oldun...

ben hic kıskanmayan rahat biriydim.
fakat kadınlar hisseder diyorlar ya, katılıyorum.
birden bire huylanmaya baslamıstım, yüzlerinde dahi gereksiz sacma bir gevsek bir gulumseme oluyor, bu rahatlıga ragmen de surekli bir panik hali.

başı dik olacak biri degil, bence is yerindeki arakadaslarınızla paylasın durumu. ama kendi uzerinizden degil 5yıllık kıza yaptıgını da bilsinler.
acıkcası aldatan kisi benim dostum dahi olsa iliskimi kesmisimdir simdiye kadar.
karaktersiz insanlardan her turlu zarar gelir cunku.

ne oldu da face den o ismi arattın, gormedigin bir mesajdan suphelendin, sonra 118 vs.
helal olsun!
demek ki icine sinmeyen birseyler vardı samimiyetsiz buluyordun ki pesine dustun.
kıza da buyuk bir iyilik yapmıs oldun...

ben hic kıskanmayan rahat biriydim.
fakat kadınlar hisseder diyorlar ya, katılıyorum.
birden bire huylanmaya baslamıstım, yüzlerinde dahi gereksiz sacma bir gevsek bir gulumseme oluyor, bu rahatlıga ragmen de surekli bir panik hali.

başı dik olacak biri degil, bence is yerindeki arakadaslarınızla paylasın durumu. ama kendi uzerinizden degil 5yıllık kıza yaptıgını da bilsinler.
acıkcası aldatan kisi benim dostum dahi olsa iliskimi kesmisimdir simdiye kadar.
karaktersiz insanlardan her turlu zarar gelir cunku.

Ona geçen sene memleketine gidiyordun kız ordaydı, bu sene burda demek ki dedim, daha dün bana sarılıp uzanmış, o kıza da teyzeme gidiyorum deyip benim yanıma mı geliyorsun dedim, o ismini gördüğüm kız kurana el basıyorum teyzenin kızı değil hala da görüşüyorsun dedim, dışarı neden çıkmıyoruz o kız mı görecek dedim. Bunlar olayı ortaya çıkarmadan önce hissettiklerim ve hepsi doğru çıktı. Hatta dün dedim ki çok mutlusun sen hayırdır, o kızın peşinden gidiyormuş o gel deyince benden ilgisini azaltıyormuş git deyince bana koşuyormuş demek. O kızı da sevdiğine inanmıyorum, sevse benim peşime geçen sene düşmezdi. Dışarı çıkıyordum geçen gün defalarca sordu nereye diye kızın yanına gidiyormuş meğer. Kız uzaktayken idare etmiş ama kız buraya atanınca er ya da geç çıktı foyası meydana. Kız hala soruyor benimle evlenecek misin diye ben öyle bir söz vermedim diyor. O kızı sevmiş de ben tamamen yalanmışım onun için demek.

Eee
Vursaydın bari kıçına tekmeyi:ssz:

Benim ayrılmayacağımdan o kadar emin ki sen dur diyor bana yarın konuşuruz, diğer kız zoru oynuyor önce onu ikna edecek. Ben cepteyim ya insanca ayrılmak isterdin hep insanca ayrılıyorum, hakkım helal olmasın, iki yakan bir araya gelmesin, bana selamı geç ismimi dahi anma, o tekme senin dediğin gibi konmaz böyle konur, s.ktr git hayatımdan dedim. Zaten o diğer kızın peşinde olduğu için beni umursamıyor. Ahımı aldığını anlayınca umursar beni.

Ona geçen sene memleketine gidiyordun kız ordaydı, bu sene burda demek ki dedim, daha dün bana sarılıp uzanmış, o kıza da teyzeme gidiyorum deyip benim yanıma mı geliyorsun dedim, o ismini gördüğüm kız kurana el basıyorum teyzenin kızı değil hala da görüşüyorsun dedim, dışarı neden çıkmıyoruz o kız mı görecek dedim. Bunlar olayı ortaya çıkarmadan önce hissettiklerim ve hepsi doğru çıktı. Hatta dün dedim ki çok mutlusun sen hayırdır, o kızın peşinden gidiyormuş o gel deyince benden ilgisini azaltıyormuş git deyince bana koşuyormuş demek. O kızı da sevdiğine inanmıyorum, sevse benim peşime geçen sene düşmezdi. Dışarı çıkıyordum geçen gün defalarca sordu nereye diye kızın yanına gidiyormuş meğer. Kız uzaktayken idare etmiş ama kız buraya atanınca er ya da geç çıktı foyası meydana. Kız hala soruyor benimle evlenecek misin diye ben öyle bir söz vermedim diyor. O kızı sevmiş de ben tamamen yalanmışım onun için demek.

hic takılmayın bunara,
sonucta arakadaslarınıza sizi soran kendisi.
yani herkes onun aldastmak icin kendine av secmeye calıstıgının farkındadır.
gerci farkında olmasalar ne yazar,
onemli olan sizin kurtulmus olmanız.

kız da umarım 5yıl emek verdim diyip goz yummaz. yani aldatmayı affedenler var da bu olay coook cok farklı.
resmen diger kızın uzerine kuma getirmek olmus durum. kusura bakmayın.
diger kadın da sizin kadar kararlı dursa keske...
hatta boyle bir vesileyle siz dost olup onun k.cına tekmeyi basarsanız cok da hos olur ;)

Benim ayrılmayacağımdan o kadar emin ki sen dur diyor bana yarın konuşuruz, diğer kız zoru oynuyor önce onu ikna edecek. Ben cepteyim ya insanca ayrılmak isterdin hep insanca ayrılıyorum, hakkım helal olmasın, iki yakan bir araya gelmesin, bana selamı geç ismimi dahi anma, o tekme senin dediğin gibi konmaz böyle konur, s.ktr git hayatımdan dedim. Zaten o diğer kızın peşinde olduğu için beni umursamıyor. Ahımı aldığını anlayınca umursar beni.

Halen seni "umursamasinimi "istiyorsun, soylediklerinin arkasinda durmayip tekrardan sans verirsen daha cok yipranirsin ;)

Back
X