Sona geldik, aldatıldığımı öğrendim.

Bilenler bilir, benim meşhur güven problemim. Sevgilimin teyze kızı vs. Sonunda ortaya çıkardım. 2 senedir çıktığım sevgilimin 5 senelik sevgilisi varmış. Üstelik aynı şehirde, aynı mahallede. Benden çıkıp ona gidiyormuş ondan çıkıp bana geliyormuş. Teyzemde kalıyorum diye kızın evinde kalmış 20 gün, ve yine o kıza da akrabalara gidiyorum arama deyip benim yanıma geliyormuş. O kızın aldığı tişörtle yanıma gelip beni öpüp kokluyormuş, benim aldığım parfümle kıza sarılıyormuş. Her ikimize de tavşanım, ömrüm, gülüm diyormuş. ikimizi de sevmiş.

Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.

Ohaaaa diyorum eski sevgiline :53:

arkadaşlar bu kadar yadırgamayın belki aşkı sevgisi için değilde intikam için kabul etmiştir yoksa bunca ahlaksızlıktan sonra böyle birine nasıl geri dönülür ki :26: ama öyleyse de konu sahibi yine kendine yazık etmiş olursun ne olursa olsun sonun da yine üzülen kendin olursun yapma bunu kendine.

Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.

demiş yazının sonunda, birkaç ay sonra gelir yine böyle bir şey yazar.. ahh kadınlar.. kadınlarımız... :ssz:

Konunun başında üzülmüşdüm şimdi şaşkınım :53: Nasıl barışdınız anlam veremiyorum.... Böyle şerefsizliği resmen tebrik eder gibi gidip barışdınızmı.... Siz ilişkinizin başından beri aldatılmışsınız bunu nasıl içinize sindiriyorsunuz...Hönk diye kaldım:53::53::53::53::53::53::53:

Konunun başında kesin affetmiştir diye düşünmüştüm çünkü KK'nde sıklıkla şahit olduğumuz bir durum. Kimseyi yargılamak bize düşmez herkesin kendi hayat tercihidir ama sizin bence bu durumdan çıkarmanız gereken bir ders var o da bana birisi ne kadar kötülük etse de onunla ilgili kötü kelimeler kullanmamalıyım herkese yaşadıklarımı anlatmamalıyım olmalı. Çünkü şerefsiz gibi bir sürü kelime kullanmıştınız, şimdi de böyle tabir ettiğiniz kişiyle berabersiniz :44: Herkes duydu okulda bile yayıldı öğrenciler bile biliyor. Çevrenizdekilerin de ne size ne de ona karşı saygısı kalmıştır.

Konuyu okuduğumda o kızada sanada üzülmüştüm. Ama görüyorum ki yorumları okuduğum kadarıyla barışmışsın o adamla. Sana her şey müstahakmış. Hayatın boyunca o güvensizlikle yaşamayı seçmişsin sanki başka erkek yokmul gibi dünyada.
Olan o garip kıza olmuş, bitek ona üzüldüm başkada bir yorumum yok.

Back
X