sona geldik galiba:(

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
kızlar... bitti bukez galiba. dün tartıştık nişanlımla bitirmek istedigini söledi bende tamam dedim. sonradan aradı açmadım. artık ben bıktım bunun bitti demesinden. dün akşam 9 dan beri aramıyo sona geldk galiba. çok fevri bi insandır bitti der özür diler sonra bu seferde öylemidirki nedir bu çilemm yoruldum kızlar aglamakdan yardım edin

bitirin .. Nereye kadar bu dengesizlik ? her kavgada bitti denmez.denirse aranmaz.
bence sen bu sefer sana ulasmasini engelle. Iyice anlasin hatasini!

bitirin .. Nereye kadar bu dengesizlik ? her kavgada bitti denmez.denirse aranmaz.
bence sen bu sefer sana ulasmasini engelle. Iyice anlasin hatasini!

sinir oluyorum artık ya her kavgada bittimi der insan yeter bıktım artık. bu sefer dönerse geri iyi bi oyun oynamak istiyorumm bana yardım edin kızlar.

flört degil bu nişanlılık arada aileler var öyle kolay olmuyo bitti deyince bitirmek bitincede tekrar baslamak olmuyo bunu anlaması lazım nişanlının ne sinir bişey ya insanın hevesi kaçar

affına sığınarak nişanlına ayrılık arsızı diyecem canım ama sana çok pozitif bişi söliimmi bu tip insanlar (yani benim tanıdığım bu tip insanlar) asla kin tutmazlar ikinci pozitif bişise sen istemedikçeilişki bitmez
yani ararsın iki fırçaatarsın sonra barışırsın ama tabi sen böyle yaşamak istiyormusun.
He bide şu var bu şevkat istiyorum demenin bi yoluda olabilir.

sinir oluyorum artık ya her kavgada bittimi der insan yeter bıktım artık. bu sefer dönerse geri iyi bi oyun oynamak istiyorumm bana yardım edin kızlar.

ne diyorum sana? sana ulasmasini engelle , telefonlarina cikma , msj atma. Dayanamicakmisin? bak nasil essek gibi ozur dileyecek.Bende hep oyle oldu.
kendimden uzaklastiriyorum , hic hic gorusup konusmuyorum. sonra geliyor geri,binkere ozur diliyor.

ve konusarakta anlat ona , her kavgada bitti denmez ben seni cozemiyorum , evlenirsek ne olcak , ufacik bir tartismada bosanalim mi diyeceksin .
de!

canım çok dogru yazmışsın gerçekten öyle ayrılık arsızı odunnn nolcak. sölediklerindede çokkkk haklısın gerçekten asla bitiremiyor hep derr ama gelir ayaklarıma kapanır. sorun su bıktım böyle olmakdannn. bitiremez dimiii

oyuncak degılkı canım bu:S bı iş bir kere bıter yuzbınkere denırmı bitti diye:s

aynen soruyorm söylediklerini ben seni seviyorum öyle demem diyo. eşşek dönüyodaaa olanda bana oluyo... ahh canım ya dayanamıyorum kiii o vurdum duymaz, bense tam tersi azıcık canım yansın msj atıyorum. olmuyo iştee ah bi becerebilsem

flört degil bu nişanlılık arada aileler var öyle kolay olmuyo bitti deyince bitirmek bitincede tekrar baslamak olmuyo bunu anlaması lazım nişanlının ne sinir bişey ya insanın hevesi kaçar

dogru hevesim kaçtı. onsuz yapamam diyen ben artık bitsede kurtulsam diyorum seviyorum ama olmuyo yaa hep böyle aglamakmı zorundayım başkaları gibi neden degerli degilim. temiz kalbim var affediyorum die bunu yapıyo

oyuncak degılkı canım bu:S bı iş bir kere bıter yuzbınkere denırmı bitti diye:s

dengesizzz iştee. gelirse yanıma napım kızlar bi fikir verin sürüm sürüm süründürmek istiyorum bidaha asla bitti demesin okadar korksun

genel olarak ortak görüş teli kapat bikaçgün kendini iyice geri çek bakalım nasıl kendine gelir

o tamam teli kapatcam. ya yarın yanıma gelirse ozman ne tepki verim

soguk davran uzak dur ama ailene bişey anlatma bence barışırsınız felan sonra ailende sogumasın ondan ben GKK ya çok inanıyorum anlamı GÖNÜL KAÇANI KOVALAR seviyorsanda tadında bırak soguklugu bence canım

allah kimseye yaşatmasın ya inanın bıktım. sevmek bi fayda vermiyo. keşkee dedirtti bana keşke sevmeseydim diyorum. vazgeçemiyorum

aynen öyle gerçekten Allahım öyle saf yaratmışki biz kadınları herşeye tamam diyorz kanıyorz. yoruldum ben onu affetmekden

aynen öyle gerçekten Allahım öyle saf yaratmışki biz kadınları herşeye tamam diyorz kanıyorz. yoruldum ben onu affetmekden

canım benım de sevgılım oyle. her bı tartısmada bıttı ayrılıyorum ben der. ondan sonra aramaz. yıne benım aramamı beklr. bende de suc var tabı. hep arayan ben oluyorum. ondn sonra aramız ıyı oldugunda dıyo kı ben senı ararsam sen sımarıcaksın kendını agırdan alcaksın ben yıne kızıcam dıyo. sen nasılsa arayacaksın bılıyorum o yuzden arama geregı duymuyorm dıyo en sonunda tamam bıterse bıtsın dedm sonra hemen aramaya yalvarmaya basladı. bunlara ipin ucunu kaptırmayacaksın canım. onlr bızı avucunda bildiği için oyle davranıyolar. bi gun ben tmm biterse bitsin dedm o gunden sonra bi daha ayrılalım dıyemedı.

bende diyorum bitsin tmm die ama inandırıcı olmuyomu acaba benimki offfff bunaldımmm bitsin artıkk su çilee

bitsin, ayrılalım laflarını ikide bir ağzınıza alırsanız o ilişkinin suyu çıkar. bence en kötü kavga da bile söylemeyin ikiniz de.
oyuncak mı bu yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…