bitsin, ayrılalım laflarını ikide bir ağzınıza alırsanız o ilişkinin suyu çıkar. bence en kötü kavga da bile söylemeyin ikiniz de.
oyuncak mı bu yahu..
inanın ben söylemiyorm hep o yapıyo sonra köpek gibi gelip özür diliyo. yardım edin bana aglamakdan yoruldum aramıcak galiba bitti
arar arar daha önce ne yaptıysa gene öyle yapar, bence ciddi ciddi konuşun. evliliğe giden bi ilişkiden bahsediyorsunuz, 3 günlük sevgili değilsiniz ki hemen bitsin..
Her kavga da, en küçük bir şeyde bitti diyen insan zora gelemeyendir. Zor günlerinizde hep yalnız kalmaya , devam edip evlendiğinizde de bu sefer "BOŞANALIM" kelimesini duymaya hazır ve razıysanız devam edin. Ama değilseniz bitirin. Ki bence bitmeli. Söz ağızdan bir kere çıkar bilemedin iki kere. Ama 3 olmaz. Bitti , bitti ne bu böyle.
nişanlanınca sorumluluk bi kat daha artıyo. ayrılmak istesen bile susuyosun. yada onun yoklugu yakıyo içini, neden zor zmanımda yanımda degil neden kaç kere bunu ona söyledim yapma die. napcam bilmiyorum... mutlu olamıyorum
arar arar daha önce ne yaptıysa gene öyle yapar, bence ciddi ciddi konuşun. evliliğe giden bi ilişkiden bahsediyorsunuz, 3 günlük sevgili değilsiniz ki hemen bitsin..
kızlar... bitti bukez galiba. dün tartıştık nişanlımla bitirmek istedigini söledi bende tamam dedim. sonradan aradı açmadım. artık ben bıktım bunun bitti demesinden. dün akşam 9 dan beri aramıyo sona geldk galiba. çok fevri bi insandır bitti der özür diler sonra bu seferde öylemidirkinedir bu çilemm yoruldum kızlar aglamakdan yardım edin
bitti demek gerçekten ağır bir cümledir
her kavgada söylencek kadar da hafif değildir
baştan bir yanlışlık var diyorum ben.........
nişanlınız alışmış kafasına göre her sinirlendiğinde bitti deyip sonra özür dileyerek yeniden başlamaya.ne bu yaa çocuk oyuncağımı.demek ki ''bitti'' kelimesinin sizi kaybetmek anlamına geldiğinin farkında değil.bence onu iyi bi süründürmelisiniz ki bir daha ağzından çıkanı kulağı duysun.bitti dediğinde gerçekten sizi kaybedebileceğini anlasın
sureklı ''bıttı'' deyıp sıze rest cekmesı ,gercekten tahammul sınırlarını zorlayan bır durum.
zaten ayrıl barıs ayrıl barıs boyle ılıskılerın gercekten sonu gelmıyor .hele kı ısın ıcıne aıleler de gırdın mı hıc gelmıyor .sız kendı aranızda o problemlerı cozup halletsenız bıle aılenın cevrenın gozune batmaya baslıyor ,sureklı ayrıl barıs durumu ...
bu sefer de cevre baskısı baslıyor ''hayır gelmez ondan'' dıye .
ılıskınız kac yıla dayanıyor bılmıyorum ama ,gunumuzun sartlarında flort asaması ve nısanlılık suresı uzun oldugun da sonu husranla bıtıyor .
gunumuzun sartlarında uzun ılıskılerı surdurebılmek evlııkle noktalamayı ben artık cıddı bır basarı olarak goruyorum .
cunku gercekten kalmadı artık,3-5 yıl sevgılı olup da evlılık ıle sonlanan ılıskı kalmadı .hele kı su devırde yok .
artık ne kızlar ne de erkekler hıc bıseyı alttan almaz tahammul edemez olmuslar .
en ıyısı 6-7 ay flortluk asamasından sonra soz nısan evlılık olmalı dıye dusunuyorum.
bencede şimdiden böyle bitti bitti diye seni üzüyorsa evlenince de boşanalım diye üzer seni.bencede iyi düşün ki sonunda pişman olmayalım.nişanlıyken insan sevdiğine kıyamaz üzmemeye çelışır karşısındakini.bitti hiç diyemez gibi geliyor bana(
canım yaa ben kendı sevgılımden bılıyorum boyle ınsanlar konusmakla anlamıyo. ona guzel bi ders vermek lazım. bence telefonlarına cıkmasın kesın ve net konuşsun eger sevıyosa bu sefer gercekten pişman olur ve bı daha yapmaz.ben oyle yaptım ve sonuç basarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?