sona geldik galiba:(

bitsin, ayrılalım laflarını ikide bir ağzınıza alırsanız o ilişkinin suyu çıkar. bence en kötü kavga da bile söylemeyin ikiniz de.
oyuncak mı bu yahu..

inanın ben söylemiyorm hep o yapıyo sonra köpek gibi gelip özür diliyo. yardım edin bana aglamakdan yoruldum aramıcak galiba bitti

Her kavga da, en küçük bir şeyde bitti diyen insan zora gelemeyendir. Zor günlerinizde hep yalnız kalmaya , devam edip evlendiğinizde de bu sefer "BOŞANALIM" kelimesini duymaya hazır ve razıysanız devam edin. Ama değilseniz bitirin. Ki bence bitmeli. Söz ağızdan bir kere çıkar bilemedin iki kere. Ama 3 olmaz. Bitti , bitti ne bu böyle.

inanın ben söylemiyorm hep o yapıyo sonra köpek gibi gelip özür diliyo. yardım edin bana aglamakdan yoruldum aramıcak galiba bitti

arar arar daha önce ne yaptıysa gene öyle yapar, bence ciddi ciddi konuşun. evliliğe giden bi ilişkiden bahsediyorsunuz, 3 günlük sevgili değilsiniz ki hemen bitsin..

arar arar daha önce ne yaptıysa gene öyle yapar, bence ciddi ciddi konuşun. evliliğe giden bi ilişkiden bahsediyorsunuz, 3 günlük sevgili değilsiniz ki hemen bitsin..

2 senemi verdim ona. hep fedakarlık yaptım heppp, yaptıklarımın karşılıgı bumu lanet ediyorum hayatıma

nişanlanınca sorumluluk bi kat daha artıyo. ayrılmak istesen bile susuyosun. yada onun yoklugu yakıyo içini, neden zor zmanımda yanımda degil neden kaç kere bunu ona söyledim yapma die. napcam bilmiyorum... mutlu olamıyorum

Bak nişanlılık önemli değil. Ya evli olsan ? Bence bitmesi gerekiyorsa, mutlu değilsen bitir. İlerisini düşünmek zorundasın.

bitti demek gerçekten ağır bir cümledir
her kavgada söylencek kadar da hafif değildir

baştan bir yanlışlık var diyorum ben.........

bencede şimdiden böyle bitti bitti diye seni üzüyorsa evlenince de boşanalım diye üzer seni.bencede iyi düşün ki sonunda pişman olmayalım.nişanlıyken insan sevdiğine kıyamaz üzmemeye çelışır karşısındakini.bitti hiç diyemez gibi geliyor bana(

şimdi oyun yapcan sana döncek yarın öbür gün evlenince ne oyunlar kurup döndürmeye çalışcan canım??

bu sağlıklı bir ilişki yöntemi değil bence açıkça konuşmak varken imalar oyunlar ne gerek var.. bide ilişkiyi bitiremiyor böyle yapıp yapıp özür diliyor hep falan demişsin sen bu böyle yapıpta sürekli affeden taraf olmaktan sıkılmadın mı??
ya bir gün rüzgar ters taraftan eserse?? bunu düşündün mü hiç?

kimse vazgeçilmez değildir ya bir gün yaptığın fedakarlıkları görmezden gelerek arkasına bakmadan gerçekten gidiverirse??

bunlar hayatın gerçekleri..lütfen seni kimsenin üzmesine izin verme..nişanlında olsa ananda olsa babanda olsa..

al karşına konuş çocuk oyuncağı değil bi adım atıyorsanız sağlam basın..

canım yaa ben kendı sevgılımden bılıyorum boyle ınsanlar konusmakla anlamıyo. ona guzel bi ders vermek lazım. bence telefonlarına cıkmasın kesın ve net konuşsun eger sevıyosa bu sefer gercekten pişman olur ve bı daha yapmaz.ben oyle yaptım ve sonuç basarılı

Ne demek her kavgada bitti lafini kullanmak ? bu seviyesizliktir ya kendini bilmezlik tir tehtitmi ediyorsun? karsinda kim var senin ezik mi sandin beni yada muhtac? Bence bi kere bitti denir ve gercekten biter geriye bakilmaz. Bence hic ugrasma degmez biri ise oyle bitmez boyle biter de de akillansin

nişanlınız alışmış kafasına göre her sinirlendiğinde bitti deyip sonra özür dileyerek yeniden başlamaya.ne bu yaa çocuk oyuncağımı.demek ki ''bitti'' kelimesinin sizi kaybetmek anlamına geldiğinin farkında değil.bence onu iyi bi süründürmelisiniz ki bir daha ağzından çıkanı kulağı duysun.bitti dediğinde gerçekten sizi kaybedebileceğini anlasın

sureklı ''bıttı'' deyıp sıze rest cekmesı ,gercekten tahammul sınırlarını zorlayan bır durum.
zaten ayrıl barıs ayrıl barıs boyle ılıskılerın gercekten sonu gelmıyor .hele kı ısın ıcıne aıleler de gırdın mı hıc gelmıyor .sız kendı aranızda o problemlerı cozup halletsenız bıle aılenın cevrenın gozune batmaya baslıyor ,sureklı ayrıl barıs durumu ...
bu sefer de cevre baskısı baslıyor ''hayır gelmez ondan'' dıye .
ılıskınız kac yıla dayanıyor bılmıyorum ama ,gunumuzun sartlarında flort asaması ve nısanlılık suresı uzun oldugun da sonu husranla bıtıyor .
gunumuzun sartlarında uzun ılıskılerı surdurebılmek evlııkle noktalamayı ben artık cıddı bır basarı olarak goruyorum .
cunku gercekten kalmadı artık,3-5 yıl sevgılı olup da evlılık ıle sonlanan ılıskı kalmadı .hele kı su devırde yok .
artık ne kızlar ne de erkekler hıc bıseyı alttan almaz tahammul edemez olmuslar .
en ıyısı 6-7 ay flortluk asamasından sonra soz nısan evlılık olmalı dıye dusunuyorum.

çok haklısınız. sevmediginden degil eminim sevdigine ama kişiligi böyle. bitti demenin kaybetme anlamına geldini anlamıyo. bende oyun oynamak istiyorum anlasın die ama henüz bişe yok aklımda

evet gerçekten öyle yaşadınızmı bilmiyorum ama çok güzel anlatmışsınız kendim yazdım sandım. evet bi zmandan sonra suyu çıkıyo kavgaların bizim aramız düzelsede aile gözünde bunlar ayrılır iyi olamazlar denilmeye başlıyo buda çok kötü tabi... morelim düzgün olsada o sözler bozuyo.2 yıllık ilişkimiz var. evet haklısınız çok uzun ilişkide sonu hüsranla bitiyo bende bundan korkuyorum o benim ilkim sonumda o olsun istiyorum ama yaşanılan sorunlar bizi son noktaya götürüyo... benimde öyle bi fırsatım olsa hiç nişanlı kalmaz evlenirdim ama askerligi var napcagımızı şaşırdık bizde. yorumların için çokk saol... bu arada kızlar dedigim gibi dün geldi gene özürrdiledi ama bu kez sadece yaptıgının yanlış oldugunu bidaha olursa affetmicegimi söyledim üzerine gitmedim oda sıkıntıda bu sıralar. artık bende yoruldum bişeye 4_4 lük olsun die bakarsan olmuyo bende çaba göstermicem saten 3 ay sonra asker. sonumuz ne olur RABBİM bilir. herşeyin hayırlısını istiyorum... sevgiliyken böyle yapmazdı hiç artık kaybetme korkusu yok galiba ders vermek istiyorum ama büyük bi ders ozamnda bitti desin görimm

benimkinde o korku yok oyüzden. bigün çok pişman olcak onada söyledim bunu...

ahh canım ya beni çok iyi anladına eminim. böyle insanlar lafdan anlamıyo gerçekten iyi bir dersi hak ediyo ama düşünüp öyle vercem o dersi intikammm :)

Benim eski nisanlimda cok dengesizdi. Surekli evlilikten korkmasi ben yapamam edemem.
Kavga bile etmezdik ama tek derdimiz onun bu konuda kendine guvenememesiydi.
Kendi kendine ayrilalim derdi yeri geldi iyi peki sen bilirsin dedim. Yarim saat sonra bn yapamiyorum diye arardi.
Bazen gunlerce telefona bakmadim israrla bir kac gun sonra yine ulasti.
Ama bir iliski nasil baslarsa oyle gider, ben onu hiiic duzeltemedim.
Ve sonunda nisani atmasina izin verdim, uzerimden yuk kalkti,
cok daha rahatim. Dunya varmis.

Bu arada beni sevdiginden bana cok deger verdigindende cok emindim. Ayrilikdan sonra noldu bilemem ama :)
Benimde iliskim uzun sureli bir ilikiskiydi, bununda etkisi var tabi. Hep derdi keske baban daha once istedigimde verseydi diye.
Herneyse nasip kismet. Hayirlisi olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…