sona geldik galiba:(

bazen bende diyorm nekadar seversen sev huzur önemli at kurtul sonra onu seven kalbim dur diyo yapamıyom kiii saten oda bırakmaz. senin dedign gibi hemen arar yada gelir yanıma. bizim olayımız evlilikten korkmak degil onun sinirine hakim olamaması...

peki kaç gün oldu ayrılalı. seviyosa neden aramıyo. son bi soru daha özlemiyomusun onu hiç ... tabi merak ettigmden sordum cvplamya bilrsn canım :)

sakın barışma çünkü evlenince daha zor oluyo.evden kovuyo eşim beni gidemiorm biyere ailem devam et diyo kocam üzerime geliyo keşke nişanlıyken atsaymışım ilk kavgada nişanı sonra çok pişman olursun

neden böyle söyledinz çok morelim bozulduu. offf

Bizde nişanlıyken ayrıldık ,Seviyormuydum evet çok, halada seviyorum .

Ama bir kere sorun varsa ve bunu devaömlı yapıyorsa düzelmiyor.Çok zora geldi mi ayrılalım demek de üstüne tuz biber .

üzülme hayırlısı olsun sen arama bırak gitsin .Evlenince düzelmiyecek evliyken en ufak zora geldiğinde boşanalım derse giderse nolucak :26:

Nisanliyken bile bu kadar sinirli olan bir insan, ayni cati altinda yasayinca cok daha buyuk eziyetler eder sana.
Simdi bile tahammulu yok, evlendikden sonra hic olmaz. Cok iyi dusun. Gercekten sevmek yetmiyor.
Yetseydi severek evlenen hic kimse ayrilmazdi...

bi insanın değişme olasılığı bence 0 u adam evlenincede böyle olacak hatta daha beter belki bence ayrıl başka biri belki daha hayırlı olacaktır.

hic düsünme affetme bence. bende nisanlanip ayrildim, iyikide affetmemisim...

oda her kavgada bitiriyordu, bide kaynana vardi basimda beni istemeyen. bitirip birkac gün sonra pisman olup dönerdi, bende saf saf affederdim iste.... annemi bile kac kere arayip bitti istemiyorum artik dedi, saygisiz...sonunda ben artik affetmedim, dügüne 3 ay kala bitiren oydu, noktayi ben koydum, gene geldi affetmedim. eger senin karsinda sevgisiyle sapa saglam duran bir adam yoksa, neyine güvenip evleneceksin? ilerde ne yapacak? herseferinde bosaniyoruz mu dicek ? kapiyi carpik bir kac gün ortadan yokmu olacak? nisanli kalmasini bile beceremeyen insan nasil evli kalabilsin? ! bu sorumlulugu alamiyorsa bosver....... zor olacak biliyorum ama simdi bitmesi daha iyi emin ol. ben suan sükr ediyorum, iyiki affetmemisim diyorum... iyi düsün.

evli biri olarak, sevgiliyken nişanlıyken erkeklerin/kadınların size yaptığı her davranışı her hareketi dikkate alın derim.
çünkü gerçek kişilikleri hakkında size sinyal gönderiyorlar.
aşk gözü kör ediyor evet. ama kör olmayın
sevgililik farklı, nişanlılık farklı, evlilik ise çooooook farklı oluyor.
evlendikten sonra ayrılmaktansa... gerisini anlamışsınızdır!!

söylediklerinz çok içimi acıttı ben onu çok sevdim oda beni çok şeye katlandık aama galiba bnu aşamıcaz. geldi özür diledi affettm sayılmaz ama nerye kadar gider bilmiyorm

sana katılıyorumm aynen öylee bitti diyen bitireemez sen rahat ol :))

gercekten öyle bitiremiyolar. şimdiye kadar çok söyledi ama hiç yapamadı. biliyorum yapamazda. sevmese benle durmaz saten bende seviyorum ama bazı şeyleri aşamazsak kopacagız die korkuyorum . pazar günü gelcek kendi evlilik terapistini kendmiz yapcaz :) onun benim hatalarımı yazcak ben onun böylece belki bişeleri düzeltiriz gibi düşündük

ya kopcaz bitircez. yada bagzı şeyleri aşacagız başka çagre yok böyle nerye kadar . bide aşabilsek . dize gelse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…