Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bence 1lira bile alsam git çalış bu şekilde olmaz en asından bir yerden başlar...
Ailene gelince Allah sabır versin canım.Rabbimin imtihanına sual olmaz. Bu arada sevgiliniz bu durumu biliyormu yanı ailenizi
Hiçbirşey için asla kendini üzme,değmez.
psikiyatrist'e gitmeye çalış.
o evde fazla durma çık dışarı dolaş,
bu yaşta bu kadar dert yani hiç iyi değil yahu insanın psikolojisi bu ya
ne biçim adam bu hiç mi oluru yok ? boşanamazlar mı ?
allah sabır versin size nasıl dayanıyorsunuz şaşırdım doğrusu.
Canım benim Allah yardımcın olsun.. psikolog psikiyatr bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde mevcut sigorta karşılıyo..hem sen güçlü bi kıza benziyosun..psikolojinin bozulduğunu düşünme hemen .tabiki uzmandan yardım almanda fayda var...birileriyle konuşmak iyi gelir..ancak erkek arkadaşına herşeyi anlatman taraftarı değilim...senin yaşadıkların üzerinden sana yüklenebilir kalbini kırabilir yada seni yalnız görebilir..inşaallah bu karakterde biri değildir..iyi tanı kolay güvenme..evlilikten korkman normal böyle bi ailede büyümüşsün.ancak sende kötü bi evlilik yaşayacaksın diye bi kanun yok..iyi kötü bi iş bul, ailenden sıyrıl, güçlü ol,kimsenin seni ezmesine izin verme..
devlet hastanelernde hastalar acıkca dınlenmıyor malesef ılac yazılıyor gonderılıyor.. sistem çok kötü .. karsısna gectgmde ılac yazıp gondersın ıstemyorm korkularımı endıselermın kaynagına ınsın bana fıkırler versın dogru yonlendırmeler yapsın ıstyorm.. cevremde herkesın derdıne derman olan bır ınsanım fakat cok yoruldum artık . herkes gıbı benımde bırınden iyi bır tavsiye almam gerekıyor...