SONA GELDİM... DAYANAMIYORUM........

gözüm baya bir dert gördü sıra ellerimde fiyatına bakma hemen bir işe git en azından kafan rahat olsun beynini bir topla..evden uzaklaş bu kadar hengamede evde durmak için bu ısrar niye..bir de bi müddet bir aile büyüğünde kal nene dede teyze hala vs.vs. bahane olarak işe yakın de yavaş yavaş uzaklaş..verebileceğim başka bir akıl yok maalesef.

Okudum tüm yazdıklarını, 21 yaşında gencecik bir insanın bu kadar dertler içinde olması can acıtıcı.
Çözümü yok değil, iş bulman ve o evden uzaklaşman, ne olursa olsun, kendine bakman. Yoksa sen kalmayacak ortada...

göçmenız yakınlarda oturan akrabamız vs yok malesef aıle buyuklerınden bırtek babaannem yasıyor oda yurtdısında.... kendı gelecegıme yön veremıyorum herseyden korkuyorum... depresyon belırtılerımı bunlar bılmıyorum...tsk ederm yorumnz ıcn ellernz dert gormesn..

Bak bence 1lira bile alsam git çalış bu şekilde olmaz en asından bir yerden başlar...
Ailene gelince Allah sabır versin canım.Rabbimin imtihanına sual olmaz. Bu arada sevgiliniz bu durumu biliyormu yanı ailenizi

Hiçbirşey için asla kendini üzme,değmez.
psikiyatrist'e gitmeye çalış.
o evde fazla durma çık dışarı dolaş,
bu yaşta bu kadar dert yani hiç iyi değil yahu insanın psikolojisi bu ya
ne biçim adam bu hiç mi oluru yok ? boşanamazlar mı ?
allah sabır versin size nasıl dayanıyorsunuz şaşırdım doğrusu.

Bak bence 1lira bile alsam git çalış bu şekilde olmaz en asından bir yerden başlar...
Ailene gelince Allah sabır versin canım.Rabbimin imtihanına sual olmaz. Bu arada sevgiliniz bu durumu biliyormu yanı ailenizi

annemı az cok tanıyor sevglmle ılk tanıstgmda annem erkek arkadasıma yuklenıyordu devamlı aramalar gec kalmayın boyle ıstemyorm boyle olmaz babası cok kızar babası cok snırlı vs.. babamdan daha oncden sıddet gordum bırkere degıl hemde.. buyuzden babamla korkutmaya calısmalar... sevglm sıddet gordgmu bılıyor olay sonrası benı ılk gören kısıydı..arkadasıma brakmıstı.. fakat polıse gtmedım gtseydım cezası agır olurdu yurumemde aksaklık boyutundaydı aldıgım sıddet ve 18 yasından kucuktum. sevgılıme anlatmak ıstyorm fakat ne dyecegım oncden anlatyordm arada fakat oda bunalıyor.. ben olsam ne sorunlu aılesı varmıs kafayı yemıs bunlar derım dısardan farklı gozukur hersey.. kalkıpta desem bız senınle cıddı dusnyorz sen evlılık konularnı acıyorsn ben neden sana ıstemeye gel dyemyorum? evımız devamlı pıs cok dagnk ust uste bı ton fzlalık var aılen gelse otrmaya zor yer buluruzmu dıcem ne dıcemkı??? hadı toplasam temızlesem bıryere kdar soz nsıan olsa aıleler devamlı bırbrne gdıp geclek.. habersz gelınse benım utancım olcak.. hersyı gectım gelecege daır korkuyorm mutlu olamamaktan evlılgmden pısman olmaktann babam gbı bırıne donusmeısnden.. mutlu olamamaktan.. sankı benım aılemde boyle olcakmıs gbı... off Allahm napcm ben ...........

Hiçbirşey için asla kendini üzme,değmez.
psikiyatrist'e gitmeye çalış.
o evde fazla durma çık dışarı dolaş,
bu yaşta bu kadar dert yani hiç iyi değil yahu insanın psikolojisi bu ya
ne biçim adam bu hiç mi oluru yok ? boşanamazlar mı ?
allah sabır versin size nasıl dayanıyorsunuz şaşırdım doğrusu.

babam kendını begenmişin tekı.. cok afedersnzde kırkından sonra azan cınsten annem dogru duzgn ustune basına bırsey almaz kepaze gbı devamlı aynı sylerı gyer babam gder beymende 200 tlte pantolon alır. zaten aldatgnı blıyorum fakat yenı aldatma olaynı aylar oncesnde ogrendım.. tedavı goryordm annemı gorucem dye cktı gttı ona kalsa tdavye yerlestrıp anında gtcektı yanmda durmadan annemn zorlamalryla kaldı.. meger cok yakınlarda otryorms kadın.. besbelli ona gtmıs onda kalıp oyle gtmıs babaannmde bır gn kalms.babaannemle annam konsmyor oyzden hertrlu babaannem uzernden yalan syluyor babam. daha gecen gun ortalktakı fazlakları atyordm vıtrne geldm bır anda delırdı cekıl gt benmde esyalrm var bana lazm bsy varmı once ben bakcm bılmemne annem araya grdı bırak cock yapsın.. yok.. annemı tuttu fırlattı arkasndan benı fırlattı hıc dusnmeden.. bu kız amelyat olmuş byerne bsey olurmuş.... onun sözleri yumrukları ........

Canım, öncelikle bir uzmandan yardım almanı öneririm, yazdıklarına bakılırsa depresyon belirtileri var, ihmal etmeden git derim. Gelecek için olumsuz düşünceleri kafandan at ve bir an önce maaşının azına çoğuna bakmadan bir işe gir, en azından ev ortamından uzaklaşmış olursun, kafan dağılır. Kendini toparlayıp ayrı bir eve çıkmanı tavsiye ederim. Bende sorunlu bir ailede büyüdüm ve kurtuluşu evlenmekte buldum ama bekarlık günlerimi aratmadı. Sakın sen böyle bir hata yapma ve ayrı eve çıkıp kendini kurtar.Allah yardımcın olsun.

Ya böyle şeyler gördükçe içim parçalanıyor..
3e 5e bakmadan bir işe girin üstüne para bile verseniz bir yerde çalışın.
Evden uzak bir iş ortamında mantıklı insanlarla geçirin gününüzü.
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle..

Her insan hayatta bir seyle sinav olur.sizde ailenizle sinava cekiliyirsunuz.

Bir an once sizi gelistirebilecek bir ise girin.maas icin cok beklentin olmasin.

Sonucta evde oturunca kazanacagin o az parayida vermiyorlar.

Sen bu ailenibir kenara birakip,terk etmek gibi degil,kendi yolunu cizmelisin.

Yarin ilk isin is bakmak olsun...

çok üzüldüm senin adına... bu kadar olmasa da benzer şeyler bende yaşadım az buçuk anlıyorum seni babanın anneni aldatma konusunda. insanın elinden bir şey gelmiyor ama en azından seni anlayan her şeye rağmen yanında olan bir erkek arkadaşın var. psikolog için parayı sorun ediyorsun ama makul maaşla bir işe girsen eline para kalmasa bile psikolojik destek alırsın hem işte çalışmak iyi gelir hem de bir uzmanla görüşmek... Allah yardımcın olsun canım...

arkadaşlar tsk ederım yormlarnız ıcın.. zaten uc aydır harıl harıl aryorm fakat basıretm baglanms gbı kac tane gormsye gttım az bıraz mantklı gelse dırek baslayacagım fakat olmuyor. komık otesı rakamlar soylenyor ve yol yok yada yemek yok aldgm maaş dırek gdıcek dye kabl etmyorm bazende onlar aramıyorlar.. sizce erkek arkadasmla paylaşmalımıyım.. Bunları nasıl anlatırım hıc bılmıyorum.. aranızda pskolaga terapiye gıden arkadaslarnz varmı, ortalama seans ucretlerı nekdardr bılgısı olup yazan olrsa cok sevınırım.. bi arkadas dualarm senınle yazmıs Allah Razı olsun arkadasım senden hıcbır dua tanımadgn bırıne ettgnkı kadar gecerlı degıldır..

Canım benim Allah yardımcın olsun.. psikolog psikiyatr bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde mevcut sigorta karşılıyo..hem sen güçlü bi kıza benziyosun..psikolojinin bozulduğunu düşünme hemen .tabiki uzmandan yardım almanda fayda var...birileriyle konuşmak iyi gelir..ancak erkek arkadaşına herşeyi anlatman taraftarı değilim...senin yaşadıkların üzerinden sana yüklenebilir kalbini kırabilir yada seni yalnız görebilir..inşaallah bu karakterde biri değildir..iyi tanı kolay güvenme..evlilikten korkman normal böyle bi ailede büyümüşsün.ancak sende kötü bi evlilik yaşayacaksın diye bi kanun yok..iyi kötü bi iş bul, ailenden sıyrıl, güçlü ol,kimsenin seni ezmesine izin verme..

Canım benim Allah yardımcın olsun.. psikolog psikiyatr bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde mevcut sigorta karşılıyo..hem sen güçlü bi kıza benziyosun..psikolojinin bozulduğunu düşünme hemen .tabiki uzmandan yardım almanda fayda var...birileriyle konuşmak iyi gelir..ancak erkek arkadaşına herşeyi anlatman taraftarı değilim...senin yaşadıkların üzerinden sana yüklenebilir kalbini kırabilir yada seni yalnız görebilir..inşaallah bu karakterde biri değildir..iyi tanı kolay güvenme..evlilikten korkman normal böyle bi ailede büyümüşsün.ancak sende kötü bi evlilik yaşayacaksın diye bi kanun yok..iyi kötü bi iş bul, ailenden sıyrıl, güçlü ol,kimsenin seni ezmesine izin verme..

devlet hastanelernde hastalar acıkca dınlenmıyor malesef ılac yazılıyor gonderılıyor.. sistem çok kötü .. karsısna gectgmde ılac yazıp gondersın ıstemyorm korkularımı endıselermın kaynagına ınsın bana fıkırler versın dogru yonlendırmeler yapsın ıstyorm.. cevremde herkesın derdıne derman olan bır ınsanım fakat cok yoruldum artık . herkes gıbı benımde bırınden iyi bır tavsiye almam gerekıyor...

devlet hastanelernde hastalar acıkca dınlenmıyor malesef ılac yazılıyor gonderılıyor.. sistem çok kötü .. karsısna gectgmde ılac yazıp gondersın ıstemyorm korkularımı endıselermın kaynagına ınsın bana fıkırler versın dogru yonlendırmeler yapsın ıstyorm.. cevremde herkesın derdıne derman olan bır ınsanım fakat cok yoruldum artık . herkes gıbı benımde bırınden iyi bır tavsiye almam gerekıyor...

Biraz gittiğin hastane ve doktorla alakalı olabilir..giden arkadaşım var..eşiyle ilgili bi sorun anlatmış..çok uzun dinledi doktor diye vurgulamıştı ondan aklımda kalmış..önce psikiyatriye yönlendirmişler.gerekirse ilaç yazılıyormuş gerekmezse psikoloğa yönlendiriyorlarmış..bilmiyorum bunlar çok önemli şeyler tabiki..sorun psikolojik olunca doktor seçimi çok çok önemli..iş bulduğunda özel bildiğin güvendiğin bi doktora gidersin..bilemedim..

İnşallah Kurtulursun o Evden... Allah Yardımcın olsun...

Sanki beni anlatmissin, benimde yaşım 21
Kendimi bildim bileli evde kavga hergun biseylerin kirilmasi, evde kufurlerin ucusmasi, bizde 4 kişiyiz ne soframiz kurullur ne bi araya geliriz herkez kendi kosesinde bi kavgalarda bulusuyolar hergun hergun
Annemin devamli babamin sinirini benden be kiz kardesiminden cikarmazi cok zor kotu bi cocukluk bende gecirdim
Şimdi allah izin verirse 11ci ayda dugunum kendi yuvami kurucam ve asla kendi ailem gibi olmucam asla
Allah seninde yardimcin olsun
umarim sevdiginle yuvani kurup herseyden kurtulursn
Gerci aile ya kotu de olsa iyide olsa aile

Back
X