SONA GELDİM... DAYANAMIYORUM........

Saol canım senin dAllah yardımcın olsun. Benim annem ve bbm ayrı. Babamla görüşmüyoruz. Annem de içinden çıkamadığı bi durum olduğunda dayıma söyler. Dyım da hemen dövmeye kalkar. Şiddete başvurur. Ama atlattık biz çok şükür eskisi kadar kalmadıı.

tesekkür ederim canım bizde devamlı bir şiddet söz konusu değil sık sık değil fakat bır defayla sınırlı kalmış bırsey degıl. pskolojık şiddet pskolojık baskı devamlı var .. sanırım artık korkuyor polise gideceğimden .. Umarım tez zamanda benimde ailem düzene girer ya da sonuc alınır biryere varamyorm cnkü....

tesekkür ederim canım bizde devamlı bir şiddet söz konusu değil sık sık değil fakat bır defayla sınırlı kalmış bırsey degıl. pskolojık şiddet pskolojık baskı devamlı var .. sanırım artık korkuyor polise gideceğimden .. Umarım tez zamanda benimde ailem düzene girer ya da sonuc alınır biryere varamyorm cnkü....
Sana tavsiyem uğraş ama olmuyorsa zzorlama. Sende kaybolma.

hmm o tekirdağda gitmişti. ekim ayına kadar bende burdayım aslında yakınsın günübirlik tekirdağa kaçabilirsen seve seve ağırlarım seni. o yol parasını psikologa verir istanbulda giderim dersen o ayrı gerçi :KK48: ama havan değişir falan güzel olur yani böyle bir düşüncen olursa destek olurum sana :KK66:

Bende tekirdagliyim.tanismak isterim seninle

Back
X