Sona mı geldik?_Kızlar değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

İlk once olenlerine rahmet.Esin eslik gorevini yerine getirmiyor.Olenlerinin ardindan sana kotu davranmasi hic affedilecek bir davranis bicimi degil.Allahtan cocugunuz yokmus yol yakinken geri don derim ben evlilik danismani esini de isteyecek belki ve esiniz ona da duzenli gitmeyecek.

Sorunuzun cevabını bilemiyorum yazdıklarınızdan tek anladığım sizin ne kadar güçlü bir kadın oluşunuz. Ben bu kadar ölüm görmeye dayanamazdım heralde. Bu kadar ölüm görmüş biri olarak da yalnız kalmaktan ve boşanmaktan korkmazsınız büyük ihtimalle. Boşanıp boşanmayacağınızı bilemem ama madem eşiniz sizi zor zamanlarınızda yalnız bırakıp kafasına göre planlar yapıyorsa( bu rahatlığı büyük ihtimalle sizin onu terk etmeyeceğinizden emin olması veriyor eşinize) sizin de boşanmaktan korkmayan güçlü bir kadın olduğunuzu bilmeli en azından...

Dün konuştm, birkaç aydır psikolojik problemleri varmış kendisiyle kalarak çözüyormuş.. lisedede olmuş kendisiyle kalarak çözmüşmüş.. doktora gidelim diyorum sen ayrı doktora bn ayrı doktora gidersek olur diyor.. dün de telefonun şifresini değiştirmiş..

Dün konuştm, birkaç aydır psikolojik problemleri varmış kendisiyle kalarak çözüyormuş.. lisedede olmuş kendisiyle kalarak çözmüşmüş.. doktora gidelim diyorum sen ayrı doktora bn ayrı doktora gidersek olur diyor.. dün de telefonun şifresini değiştirmiş..
Başınız sağolsun öncelikle , Allah sabır versin.
Eşiniz sizin gerçekten sevdiğiniz eşiniz mi ? böyle bir adamla ömür geçer mi ? Bence çok zor sizin asıl yanınızda olması gereken hiç bir zamanda eşinizi göremedim.. Kendi başınıza ayaklarınızın üzerinde daha rahat durursunuz gibi geldi bana. Böyle bir evlilik olmaz her zaman siz her şeyi tek başınıza yaşayacaksınız zaten evli olmanızın da bir anlamı kalmıyor.Elbette tercih sizin lakin ben bir evlilik göremedim.

Back
X