sona mı geldik

umut99

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
67
0
16
Bursa
ooff kızlar of içim o kadar daralıyorki eşimden çok uzaklaştım ciddi ciddi ayrılmayı düşünür oldum. hiç bir davranışı bana sıcak gelmiyor artık ondan çok soğudum... en son kavga nedenimiz şu birlikte dışarı çıkmıştık dışarda eski iş arkadaşlarından biriyle karşılaştık konuştuk ayak üstü konuşurken kadın ya ahmet saçların mıı dökülmüş sanki senin diye eşimin saçına dokundu bu durumda benni rahatsız etti ve eve geldiğimizde kavga kıyamet koptu ben sinirle bu ne şimdi diye eşimme sorduğumda o karşımda gevrek gevrek güldü.. ben ne gülüyosun dedikce tavrın çok hoşuma gitti bilmem ne dedi akşam kavganın boyutu iyice büyüdü ve ayrı yattım... benim ne sucum var ben mi dedim saçıma dokun diye kadının sevgilisi var zaten sacma sapan düşünme falan diye kendini savundu genel olarak umursamaz tavırları beni sinir ettikçe tartışmanın şiddetini artırdım ve bu benim iş hayatım sen hep bana böyle sorunmu çıkaracaksın bilmem ne falan diye saçmaladı sonuçta eskiçalıştığı yerdeki kadın hala iş arkadaşımı olmuş oluyo yani iş hayatına dahil mi kalmalı bu aralr çok soğumuştum zaten ondan bu olaydan sonra iyice ipler koptu bende ve seni artık hiç sevmiyorum dedim vve oturma odasına gittim yattım neerden evlendiysem diye kendi kendime söylendim oda içerden evet ben neden evlendim acaba diye bağırdı kapa çeneni yat zıbar falan dedi soğuma nedenimde gerek ailevi seyler yüzünden kavgalarımız gerek kendi saçma sapan hareketleri şiddet uyguladığı anlarda vardı önceki kavgalarda buda beni ondan çok uzaklaştırdı çocuğum yok yaşım 22 erken evlenmenin pişmanlığını çok hissettim herşey ağır geldiği zamanlar çok oldu ve hala zaman zaman nası eskiye dönebilirim diye düşünürken buluyorum kendimi o kadar salaklık ettimki evlenmekle baba evimi çok özlüyorum eski günlerimi çok özlüyorum bazen geceleri Allahım ne olur sabah uyandığıma geçmişe geridöneyim hersey bi rüya olsun diye dua ediyorum ... kafam çok karışık hiç bişy içimden gelmiyor.sizce sona mı geldik..

canım yaşadıkların bana çok tanıdık geldi..bende senin gibi belki de daha cok sorun yasıyorum esımle..malesef ki eşimden ayrı deilim şuan ve hoş olmayan şeyler yaşıyorumm aslındaa...eğer gerçekten eşini sevmiyorsan,pişmansan evlendiğine ve aranızda saygı sevgi kalmadıysa boşan..anlattıkların cok cok buyuk seyler değil belki ama şiddet varsa eğer o kötü..bence iyice oturun konuşun ve hayatınızda ne yapmanız gerekse onu yapın..yaşın benım gibi daha çok genç..yanlış bir evlilik yaptın die ömür boyu üzülme pişman olmaaaa....

Bence eşinizi hala kıskanıyor ve hala seviyorsunuz.
Sadece kırgınlık var aranızda.
Bunlarda çözülmeyecek gibi durmuyor.
Ancak benim takıldığım nokta şiddet olayı.:26:
Bu konuyu biraz daha açarsanız iyi olur.

hala kıskandığına göre sona gelmemişsiniz gibi
bu kadar küçük şşeyleri de büyütmeyin bence
adam napsın kadının düşüncesizliği
ben olsam ben de kızardım tabi ama ayrı yatmaya kadar götürmüşsünüz işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…