- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Evet öyle dedi canım ama ben başına boyle şeyler gelenlerin neler yaşadığını merak ettim :)Yüzde yüz eminim dediyse cinsel organını net bir şekilde görmüştür bence. Emin olmadıklarında kız gibi ama hazırlık yapmayın diyorlar. Genede içinde kuşku var ise 22 24 hafta arasındaki detaylı usg de kesinleşir.
Peki kaç senesinde oldu canım. Bu olay..Ben yasadim canim detayli ultrasyonda yuzde yuz kiz dediler 3 cizgi görünüyor dediler sonuc oglum oldu cok sükur
Çok ilginç valla doktorlar nasıl anlamaz hicmi tecrübeleri yok pes vallaBenim yegenime kız dediler doğana kadar herseyini pembe mor almislardi doğumda erkek olduğu ortaya çıkmıştı sanırım çok nadir yaşanan bi durum
Mrb hanımlar benim bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum doktorum çok iyi ama cinsiyet konusunda hep kararsız ne söylediyse tam tersi çıkıyor 13 haftada kız dedi 15 haftada gittim erkek dedi pisisi küçük dedi böyle olupda cinsiyet değişen varmı sonradan çok emin olamadim
inşallah benimkide sizinki gibi olur kızım olsun çok istiyorum 14 haftada dr 5 dk falan baktı baya göremedi sonra erkeğe benziyo dedi şuan 17 haftaligim haftaya dr gidicem bakalım erkekmi kız mi 2 gün önce rüyamda dogum anımı ve kızım olduğunu gördüm uyandığımda ağladım hayırlısını versin ama çok istiyorum kızım olmasını allahım dilek kapımı açık tutsun herkesinErkek mi istiyorsunuz siz?Konu başlığınız nadir de olsa geliyor insanlar in başına.13.Haftamda erkek dedi dr bir kızım olsun çok istiyordum.1 hafta sonra cinsiyet te çok iyi bir dr a gittim yüzde 90 kız dedi ve kızım oldu❤
İlk cocukmuydu canım ?S
inşallah benimkide sizinki gibi olur kızım olsun çok istiyorum 14 haftada dr 5 dk falan baktı baya göremedi sonra erkeğe benziyo dedi şuan 17 haftaligim haftaya dr gidicem bakalım erkekmi kız mi 2 gün önce rüyamda dogum anımı ve kızım olduğunu gördüm uyandığımda ağladım hayırlısını versin ama çok istiyorum kızım olmasını allahım dilek kapımı açık tutsun herkesin
Cevremde ne kadar dost arkasın varsa ilki kız olanların 2. Sizi erkek oluyo genel olarak ilki erkek olarinlarnkide 2 cide erkek oluyo çevredekilerin böyle geneldeInşallah hayırlısı olsun b
Ilk çocuğum erkek 2. Cocugum 14 haftada dr erkek gibi dedi çok ağladım sanki kızımı kaybetmiş gibi hissettim rüyalarımda kız çocuğu görüyorum tabi allah hayolirlisini versin ama kızım olsun çok istiyorum sizinki ilk cocuk mu
Benimki ikinci kız canımInşallah hayırlısı olsun b
Ilk çocuğum erkek 2. Cocugum 14 haftada dr erkek gibi dedi çok ağladım sanki kızımı kaybetmiş gibi hissettim rüyalarımda kız çocuğu görüyorum tabi allah hayolirlisini versin ama kızım olsun çok istiyorum sizinki ilk cocuk mu
Bende kız senesi diyodum ve bütün teoriler kızı gösteriyodu ama oğlum olacakmışAma genel anlamda tutuyor snki ya bı sene kıyamet gibi kız anneleri bı sene kıyamet gibi erkek anneleri..hep dikkat etmisindir buna belki sacma ama çekim yasası falan olabilir yanu
Bana da bir kız dediler, bir erkek dediler. En son erkek dediler.Bende kız senesi diyodum ve bütün teoriler kızı gösteriyodu ama oğlum olacakmış
banada tekrar öğren cinsiyeti kesin değil değişebilir diyolar ama malum durumdan gidemiyorum hastaneyeBana da bir kız dediler, bir erkek dediler. En son erkek dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?