Sonradan bebegin cinsiyeti değişenler

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.693
63
Bugün kızım olucagini öğrendim..ama.hala inanamıyorum nedense...13 haftalık ve yüzde yüz kız dedi doktorum ihtimal bile yok değişme falan gibi dedi...doktorum cinsiyeti erken bilmede meshur buarada ilk kizimdada kız tahmin etti kardesleriminkilerde de arkadaşlarımın hepsinde doğru tahmin hiç yanilmiyor...ben sizlerden merak ettim ..bunu yasayipta sonraki kontorllerde cinsiyet farklı söyledilermi? Yüzde yüz eminim dedikten sonra..çok.merak.ediyorum

Yüzde yüz eminim dediyse cinsel organını net bir şekilde görmüştür bence. Emin olmadıklarında kız gibi ama hazırlık yapmayın diyorlar. Genede içinde kuşku var ise 22 24 hafta arasındaki detaylı usg de kesinleşir.

Evet öyle dedi canım ama ben başına boyle şeyler gelenlerin neler yaşadığını merak ettim :)

Benim yegenime kız dediler doğana kadar herseyini pembe mor almislardi doğumda erkek olduğu ortaya çıkmıştı sanırım çok nadir yaşanan bi durum

Mrb hanımlar benim bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum doktorum çok iyi ama cinsiyet konusunda hep kararsız ne söylediyse tam tersi çıkıyor 13 haftada kız dedi 15 haftada gittim erkek dedi pisisi küçük dedi böyle olupda cinsiyet değişen varmı sonradan çok emin olamadim

Valla canim bana 13 haft, kız gib gibi dedi,

22 haftada kesin erkek dedi, pipisini gösterdi..

Erkek mi istiyorsunuz siz?Konu başlığınız nadir de olsa geliyor insanlar in başına.13.Haftamda erkek dedi dr bir kızım olsun çok istiyordum.1 hafta sonra cinsiyet te çok iyi bir dr a gittim yüzde 90 kız dedi ve kızım oldu❤

S
inşallah benimkide sizinki gibi olur kızım olsun çok istiyorum 14 haftada dr 5 dk falan baktı baya göremedi sonra erkeğe benziyo dedi şuan 17 haftaligim haftaya dr gidicem bakalım erkekmi kız mi 2 gün önce rüyamda dogum anımı ve kızım olduğunu gördüm uyandığımda ağladım hayırlısını versin ama çok istiyorum kızım olmasını allahım dilek kapımı açık tutsun herkesin

İlk cocukmuydu canım ?
Bende çok ağlamıştım erkek olsun diye çok ama çok dua ettim ama kız mis

Cevremde ne kadar dost arkasın varsa ilki kız olanların 2. Sizi erkek oluyo genel olarak ilki erkek olarinlarnkide 2 cide erkek oluyo çevredekilerin böyle genelde

Benimki ikinci kız canım

Selamlar arkadaşlar doktor 15.haftada yüzde 80 kız dedi ama emin olamadım 1 ay sonra tekrar bakalım muhtemelen değişmez filan dedi.Sizce değişme ihtimali var mıdır? Bir Kızım Var 5 yaşında ikinci çocuğum olacak bu.

Eklentiler

• 20200228_160158.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 566
  • 20200228_160149.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 468
  • 20200228_111020.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 590
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…