Kuruma çizgisi olsa su damlatinxa geçer miydi peki10 dk sonra geçersiz testler.
Pazartesi hemen tekrar yapicam Allah hayırlısı ne ise onu göstersinBence yarın hemen yeni bir test yapmalısın, hamile ola bilirsin. Belki sen çöpe attın hemen sonra o çizgi belirdi
Pazartesi günü testi tekrarlayacağım... Kuruma çizgisi olsaydı islatinca geçer miydi ya bir bilginiz var mı?Testi yenilemelisin. Sonra bizede haber ver lütfen. Bence dahada koyulaşacaktır
Bnimkide bu şekilde 3 4 günüm var kuruma çizgisine benzemiyor dimi ama yinede ümitlenmek istemiyorumKızlar benim adetime 4 5 gün falan var ama gebelik testi yaptım yinede kuruma çizgisi gibi duruyor umutlanmak istemiyorum da bilemedim
Bence bebiş geliyoooorBnimkide bu şekilde 3 4 günüm var kuruma çizgisine benzemiyor dimi ama yinede ümitlenmek istemiyorum
Ya inşAllah geliyordur Pazartesi’ye kadar beklerim cumartesi tekrar test yaparım çıkarsa Pazartesi kan veririm çıkmazsa adet olurum zatenBence bebiş geliyoooorkan verebilirsin aslında
Canım var gibi de ama bilemedim benimde var gibi çıktı ama yokk malesef inşallah senin vardırBnimkide bu şekilde 3 4 günüm var kuruma çizgisine benzemiyor dimi ama yinede ümitlenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?