Canm sen adet oldun muCanım var gibi de ama bilemedim benimde var gibi çıktı ama yokk malesef inşallah senin vardır
Yok olmadım ama bugün gebelik testi yaptım negatif stresten olamıyorum herhaldeCanm sen adet oldun mu
Bnmde başka testte negatif çıkıyorYok olmadım ama bugün gebelik testi yaptım negatif stresten olamıyorum herhalde
Bu innıvita erken gebelik testi olarak geçiyor ufak değerleri bile ölçüyormuş belki daha çok yeni oldugu için diğer testte negatif çıkmıştır biraz daha bekle canım inşallah vardırBnmde başka testte negatif çıkıyor
İnşallah dediğin gibidir sen elinde innovita gebelik testi varsa tekrarlasana birde adet günün buğünmüBu innıvita erken gebelik testi olarak geçiyor ufak değerleri bile ölçüyormuş belki daha çok yeni oldugu için diğer testte negatif çıkmıştır biraz daha bekle canım inşallah vardır
Tekrarladım malesef negatif zaten dün doktor kontrolüm vardı alttan baktı olsa görürdü bugün olmam gerekiyordu ama bazen benim gecikiyo zatenİnşallah dediğin gibidir sen elinde innovita gebelik testi varsa tekrarlasana birde adet günün buğünmü
Hayırlısı olsun ne zamandır istiyorsun kaç yıllık evlisinTekrarladım malesef negatif zaten dün doktor kontrolüm vardı alttan baktı olsa görürdü bugün olmam gerekiyordu ama bazen benim gecikiyo zaten
2.5 senedir evliyiz ilk zamandan beri de korunmadık canım sizHayırlısı olsun ne zamandır istiyorsun kaç yıllık evlisin
Ben 10 yıllık evliyim 21 aylık bir prensesim var çok şükür 7 yıl sonra oldu o yüzden ikincisinde acele ediyoruz2.5 senedir evliyiz ilk zamandan beri de korunmadık canım siz
Maşallah Rabbim esirgesin inşallah en hayırlı zamanda hayırlı haberler alırsınızBen 10 yıllık evliyim 21 aylık bir prensesim var çok şükür 7 yıl sonra oldu o yüzden ikincisinde acele ediyoruz
Çok amin sizde inşAllahMaşallah Rabbim esirgesin inşallah en hayırlı zamanda hayırlı haberler alırsınız
Adet olmazsın burdan heber verin mutlaka merak ederimMaşallah Rabbim esirgesin inşallah en hayırlı zamanda hayırlı haberler alırsınız
Olmam gerek bir yandan da doktora gideceğim nasipse aşılamaya başlayacağız Allah izin verirseAdet olmazsın burdan heber verin mutlaka merak ederim
Adet oldum canımAdet olmazsın burdan heber verin mutlaka merak ederim
Hayırlısı olsun cnm o zaman bnde olurumAdet oldum canım
Sizin testlerinizde baya ikinci cizgi var. Hemen 5-10 dk icinde mi cikti?Hayırlısı olsun cnm o zaman bnde olurum
Bitanesi hemen çıktı diğeri sonra ama kaset testlerim negatif sanırım bunlar bozukSizin testlerinizde baya ikinci cizgi var. Hemen 5-10 dk icinde mi cikti?
Sen olmazsın inşallah canım öyle düşünme sakın tekrarladın mı testiHayırlısı olsun cnm o zaman bnde olurum
Evet bi kaset test daha yaptım negatif çıktı bu innovita gebelik testi bni kandırdı resmen halbuki kızımdada bununla öğrenmiştim resim atayım hatta üstteki mavi test kızımın hamileliğini öğrendiğim testSen olmazsın inşallah canım öyle düşünme sakın tekrarladın mı testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?