Sonradan çıkan ikinci çizgi bakabilir misiniz?

Bu innıvita erken gebelik testi olarak geçiyor ufak değerleri bile ölçüyormuş belki daha çok yeni oldugu için diğer testte negatif çıkmıştır biraz daha bekle canım inşallah vardır
İnşallah dediğin gibidir sen elinde innovita gebelik testi varsa tekrarlasana birde adet günün buğünmü

İnşallah dediğin gibidir sen elinde innovita gebelik testi varsa tekrarlasana birde adet günün buğünmü
Tekrarladım malesef negatif zaten dün doktor kontrolüm vardı alttan baktı olsa görürdü bugün olmam gerekiyordu ama bazen benim gecikiyo zaten

Merhaba arkadaşlar. Dun gittim hastaneye acayip kasık agrisi ve mide bulantısı vardı. Reglim hala gelmedi bugün 4.gün... kan tahlili 0.639 çıktı negatif dendi. Serum bağlandı vs. Yani sanırım bu ay da olmadı...

Sen olmazsın inşallah canım öyle düşünme sakın tekrarladın mı testi
Evet bi kaset test daha yaptım negatif çıktı bu innovita gebelik testi bni kandırdı resmen halbuki kızımdada bununla öğrenmiştim resim atayım hatta üstteki mavi test kızımın hamileliğini öğrendiğim test

Eklentiler

• 8A006007-0217-4162-B83B-826F0A0B9348.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…