- 15 Nisan 2021
- 2.922
- 1.400
- 83
Evet bi kaset test daha yaptım negatif çıktı bu innovita gebelik testi bni kandırdı resmen halbuki kızımdada bununla öğrenmiştim resim atayım hatta üstteki mavi test kızımın hamileliğini öğrendiğim test
Evet çok saçma sen nerden aldın innovita testletini bn instadan almıştım cnmNe kadar saçma ya bildiğin pozitif bu diğeri neden negatif çıktı onu anlamadım
Ben trendyoldan aldım ama hepsi aynı kişi bende sen bikaç gün daha bekle öyle yap adet gelene kadar ümit var demektirEvet çok saçma sen nerden aldın innovita testletini bn instadan almıştım cnm
Öyle canm ama içimde bir his adet olucam gibi Cumartesi sabahı adet olmasam son innovita gebelik testim kalmış onuda o gün yapıcam dua et banaBen trendyoldan aldım ama hepsi aynı kişi bende sen bikaç gün daha bekle öyle yap adet gelene kadar ümit var demektir
Hakkında hayırlısı olsun inşallah öğleden sonra testi silik çıkmış ama attığın canımÖyle canm ama içimde bir his adet olucam gibi Cumartesi sabahı adet olmasam son innovita gebelik testim kalmış onuda o gün yapıcam dua et banabirde canm senin her hangi bir sorunun varmı gebe kalmak için aşılama yapıcam dedinde
Bu postu burda bende dahil acmayan yoktur :))) daha koyularini gördüm bekletince ama cok nadir karsilastim. Bu sekilde test cizgilerini izlemekten kör olan biri olarak diyorumki gecersiz test. Ama denk gelebilir ihtimal hala var tabi... Hayirlisi olsun.Arkadaşlar merhaba. Reglime 2 gün kaldı. Sabah 07.45 gibi testi yaptım hiçbir şey çıkmadı 5 dk içinde çıkmayınca gittim çöpe attım. Sonra evden çıkarken saat 08.30.gibi ekteki gibiydi test. İnternette biraz baktım kuruma çizgisi ise islatinca geçer falan deniliyordu ama ne kadar doğruydu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz bu ne şimdi ben napiyim? Şimdiye kadar hiç saatler sonra baksam bile böyle bir seyle karşılaşmamıştım olmamıştı çıkmamıştı. Eki Görüntüle 3187920
Malesef sanırım negatif. Tabi hâlâ regl olamadım ama..Bu postu burda bende dahil acmayan yoktur :))) daha koyularini gördüm bekletince ama cok nadir karsilastim. Bu sekilde test cizgilerini izlemekten kör olan biri olarak diyorumki gecersiz test. Ama denk gelebilir ihtimal hala var tabi... Hayirlisi olsun.
Anladım canm bende ilk 7 yıl sonra hamile kaldım bnmde olmuyordu çok hastanelere gittim sebepsiz dendi en sonunda tüp bebek doktoruyla görüştüm rahim filmi iki defa çektirdim hatta doktor aşılama yapıcaz dedi ama kilo vermen lazım 89 kiloydumHakkında hayırlısı olsun inşallah öğleden sonra testi silik çıkmış ama attığın canımpkos var bende
Kızlar mrb ben çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 17 ci gün dün test yaptım böyle çıktı sizce var mıBence yarın hemen yeni bir test yapmalısın, hamile ola bilirsin. Belki sen çöpe attın hemen sonra o çizgi belirdi
Maşallah sübhanallah canım çok sevindim senin adına Rabbim tekrar bu duyguyu yaşamanı nasip etsin ilk olduysa diğeri de olur derler önemli olan ilki bulabilmek sonrası olur Allah'ın izniyleAnladım canm bende ilk 7 yıl sonra hamile kaldım bnmde olmuyordu çok hastanelere gittim sebepsiz dendi en sonunda tüp bebek doktoruyla görüştüm rahim filmi iki defa çektirdim hatta doktor aşılama yapıcaz dedi ama kilo vermen lazım 89 kiloydumdoktor beni bir ay sonra gel başlayalım dedi tam bir ay oldu korona çıktı çok ağladım bunbenm mi şansım diye daha sonra bizim burda şeh diyorlar onun hanımı var göbek yapıyo onu çok tavsiye ettiler onu aradım şuana bakamam korana çok yaygın dedi yine ağladım sonra diğer aylar kadını ikna ettik ve gittim 3 gün üst üste göbeğime balla bardakla birşeyler yaptı o sıradada dualar ediyodu ve ben o ay sonra hamile olduğumu öğrendim 10 yıllık 15 yıllık Kadınlar hamile kaldı onun yanına gidince ben her zaman diyorum önce Allah sonra onların sayesinde hamile kaldım diye Rabbim tekrar bana Anne olmayı nasip etsin ve sanada isteyen herkese çünkü evlat çok tatlı banbaşka birşey hele birde kız olunca
İnşAllah cnm bnmMaşallah sübhanallah canım çok sevindim senin adına Rabbim tekrar bu duyguyu yaşamanı nasip etsin ilk olduysa diğeri de olur derler önemli olan ilki bulabilmek sonrası olur Allah'ın izniyleÇok duydum göbek çektirme işlemini doğrusu yaptırmadım hiç doktor aşılama yapalım dedi bakalım hayırlısıyla olmazsa 2 ayda kendin dene 3 ay gene gelirsin dedi bekliyoruz bakalım bizede nasip olur inşallah
Canm ben bu testi dün yapmıştım gölge gibi görüyordum ama bugünde bir bakayım dedim böyle olmuş kuruma çizgisimi aşırı derecede bel ağrım var her an regl olucam sankiMaşallah sübhanallah canım çok sevindim senin adına Rabbim tekrar bu duyguyu yaşamanı nasip etsin ilk olduysa diğeri de olur derler önemli olan ilki bulabilmek sonrası olur Allah'ın izniyleÇok duydum göbek çektirme işlemini doğrusu yaptırmadım hiç doktor aşılama yapalım dedi bakalım hayırlısıyla olmazsa 2 ayda kendin dene 3 ay gene gelirsin dedi bekliyoruz bakalım bizede nasip olur inşallah
Bence var, çatlatma iğnesinden en geç 16 gun sonra hasta olman gerekirdiKızlar mrb ben çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 17 ci gün dün test yaptım böyle çıktı sizce var mı
Dün kan verdim sıfır çıktı canımBence var, çatlatma iğnesinden en geç 16 gun sonra hasta olman gerekirdi
Yaa öylemi çok üzüldümDün kan verdim sıfır çıktı canım
Ah ah aynı kaderleri yaşıyoruz benimde silik çizgi artık testten tiksindiöCanm ben bu testi dün yapmıştım gölge gibi görüyordum ama bugünde bir bakayım dedim böyle olmuş kuruma çizgisimi aşırı derecede bel ağrım var her an regl olucam sanki
3 pozitif testime rağmen regl oldumAh ah aynı kaderleri yaşıyoruz benimde silik çizgi artık testten tiksindiö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?