Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son zamanlarda artan ,sanalda olsun normal yaşantılarımızda olsun görgsüzülük adına çok şeyle karşılaşır olduk .açıkçası beni çok rahatsız etmeye başladı...sizler ne düşünüyorsunuz
bir baltaya sap olamamış ama görsen kuyruk dik, cebınde beş kuruş parası yok ama cafelerden çıkmaz daha çokk sıralarım bu şekilde. o kadar çok sinir oluyorum ki neden yapmacık oluyorsun ki neysen osun işte.
Herşeyi bi yere kadar anlarım çünkü bende çok yer bildirimi yaparımyemeğmin resmini çekip koymam ama manzaralı bi yere gittiysek manzara resmini koyarım
neyse geçen haftalarda face te dolanıyorum bi baktım görümcem sırf kolunu çekip koymuş
kolundada 4 tane altın bilezik en kalınlarından
şimdi bu na ne denir ki
![]()
Hahahayyy içinde kontör olmayan milyarlık telefonları da unutmayalım
mahrem kalmadı yaıp kalmadı daha neolsun
yediği yemeği karıkoca öpüşmesini oynaşmasını attığı adımı bi evde ne yaşanıyosa herşeyi görür olduk
hayatında ilk kezmi restoranta gittin her hemen yer bildirimi resimler koyuyosun faceyemeği yemeden önce mutlaka resmini görüyoruz komik oluyo artık görgüsüzlüğün dibine vurdular cidden
![]()
yemek...gezilen yerlerin fotosunu geçtim.çok abartı gelmiyor...insanlar bazen görüşemediği kişilerle bu şeklide paylaşımlarda bulunabilir.ama tutupta bazı şeylerin markasını göstere göstere dolanmakta neyin nesi oluyor
Valla hepsi bana normal geliyo görümcem sayesindeya evin parkeleri değişmişti bi insan onu bile çekip koyarmı
![]()
ben avizesini paylaşanı gördüm.....![]()
Herşeyi bi yere kadar anlarım çünkü bende çok yer bildirimi yaparımyemeğmin resmini çekip koymam ama manzaralı bi yere gittiysek manzara resmini koyarım
neyse geçen haftalarda face te dolanıyorum bi baktım görümcem sırf kolunu çekip koymuş
kolundada 4 tane altın bilezik en kalınlarından
şimdi bu na ne denir ki
![]()