sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

SUHAN

surgeon
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
33.185
39.289
798
son zamanlarda artan ,sanalda olsun normal yaşantılarımızda olsun görgsüzülük adına çok şeyle karşılaşır olduk .açıkçası beni çok rahatsız etmeye başladı...sizler ne düşünüyorsunuz

bir baltaya sap olamamış ama görsen kuyruk dik, cebınde beş kuruş parası yok ama cafelerden çıkmaz daha çokk sıralarım bu şekilde. o kadar çok sinir oluyorum ki neden yapmacık oluyorsun ki neysen osun işte.

son zamanlarda artan ,sanalda olsun normal yaşantılarımızda olsun görgsüzülük adına çok şeyle karşılaşır olduk .açıkçası beni çok rahatsız etmeye başladı...sizler ne düşünüyorsunuz

mahrem kalmadı yaıp kalmadı daha neolsun:19:

yediği yemeği karıkoca öpüşmesini oynaşmasını attığı adımı bi evde ne yaşanıyosa herşeyi görür olduk :30:

hayatında ilk kezmi restoranta gittin her hemen yer bildirimi resimler koyuyosun face:51: yemeği yemeden önce mutlaka resmini görüyoruz komik oluyo artık görgüsüzlüğün dibine vurdular cidden :1:

Herşeyi bi yere kadar anlarım çünkü bende çok yer bildirimi yaparım :1: yemeğmin resmini çekip koymam ama manzaralı bi yere gittiysek manzara resmini koyarım:16: neyse geçen haftalarda face te dolanıyorum bi baktım görümcem sırf kolunu çekip koymuş:53: kolundada 4 tane altın bilezik en kalınlarından:52: şimdi bu na ne denir ki:53:

bir baltaya sap olamamış ama görsen kuyruk dik, cebınde beş kuruş parası yok ama cafelerden çıkmaz daha çokk sıralarım bu şekilde. o kadar çok sinir oluyorum ki neden yapmacık oluyorsun ki neysen osun işte.

eşinin aldığı altın bilezik set vs. onu paylaşmış..yuh dicem olmuyor yanii

Herşeyi bi yere kadar anlarım çünkü bende çok yer bildirimi yaparım :1: yemeğmin resmini çekip koymam ama manzaralı bi yere gittiysek manzara resmini koyarım:16: neyse geçen haftalarda face te dolanıyorum bi baktım görümcem sırf kolunu çekip koymuş:53: kolundada 4 tane altın bilezik en kalınlarından:52: şimdi bu na ne denir ki:53:

yemek...gezilen yerlerin fotosunu geçtim.çok abartı gelmiyor...insanlar bazen görüşemediği kişilerle bu şeklide paylaşımlarda bulunabilir.ama tutupta bazı şeylerin markasını göstere göstere dolanmakta neyin nesi oluyor

mahrem kalmadı yaıp kalmadı daha neolsun:19:

yediği yemeği karıkoca öpüşmesini oynaşmasını attığı adımı bi evde ne yaşanıyosa herşeyi görür olduk :30:

hayatında ilk kezmi restoranta gittin her hemen yer bildirimi resimler koyuyosun face:51: yemeği yemeden önce mutlaka resmini görüyoruz komik oluyo artık görgüsüzlüğün dibine vurdular cidden :1:

aynen mahrem olayı zaten tamamen kalmış durumda

eskiden yemeklerimizi paylaşırdık, şimdi paylaşım sitelerinde fotosonu paylaşıyoruz.

diye birşey görmüştüm. hoşuma gitmişti..

yemek...gezilen yerlerin fotosunu geçtim.çok abartı gelmiyor...insanlar bazen görüşemediği kişilerle bu şeklide paylaşımlarda bulunabilir.ama tutupta bazı şeylerin markasını göstere göstere dolanmakta neyin nesi oluyor

Valla hepsi bana normal geliyo görümcem sayesinde:ssz: ya evin parkeleri değişmişti bi insan onu bile çekip koyarmı :52:

okuduğum yorumlara ben de katılıyorum her gittikleri yerin yer bildirimi yemeden önce tabağın fotoğrafı görgüsüzlüğün doruk noktası yani....:20::20:

Haha,bazilarinda ayrani yok icmeye tahterevanla gider ......
Kaynanama bir misafir gelmisti önce bir kere gördügüm 35li yaslarda bekar hanim,
Nerden estiyse dedi ya benim parfümlerim paglidir vs ay may bilmem ney...bende parfüm hastasiyim ve...tabi ki bana hava atacak akli sira,birde hoslandigi akrabada orda,ayip yahu kime ne senin parfümün kac para ne gerek var?
Hayir konusu yoktu bile ortada :)))

ahahahaha ay koptum yaa :60:
insanlar gösteriş budalası olmuş komik oluyorlar yaa :9:
ayy hâlâ gülüyorum :9:

Enteresan bir yere gittiysem checkin yapmayı seviyorum. Ama şöyle midpointteyim big chefsteyim yapmıyorum aklıma gelmiyor bile. Ne bileyim doktora yapıyorum okula gittiğim günler yapıyorum. Okulda olan varsa görüp arasın diye. checkin yaptığım tek yemek mekanı üniversitenin yemekhanesi. :) Yapanlardan da rahatsız olmuyorum. Beni rahatsız eden fotoğraflar daha çok. Yemek de konabilir. Nasıl konabilir çok değişik bir retorana gidilmiştir. Ne bileyim lübnan yemekleri yapan bir yerde kiremitin içinde pişmiş kuzu bilmem ne getirilmiştir. Voooov olmuşundur konur. Ama gidip midpointte yediğin dana etli bilmem ne yemeğinin koymazsın. Ya da saat almışsın saatinin fotoğrafını çekmek. Aldığın parfümün botun çikolatanın fotoğrafını çekmek. Ya da her sabah işe gidip selfie yapıp herkese günaydınlar yazmak. Devamlı kendi resimlerini koymak bana itici geliyor.

Bildirim mildirim yapmıyorum,yapanlar da yapsın bize ne? Bakmak istemeyen bakmasın,herkes özgür

benim bir arkadaşım da dondurma almış yemiş birde ısırmış ısırdığı şeyin resimini çekmiş ona da ne gülmüştüm yaa :60:

birde bana linkini atıyor çok güzel sende dene diye
ay sizin beyniniz neyle çalışıyor dedim içimden :9:

Back
X