Bana göre görgüsüzlük,markalı birşeyin çekilmiş resmini görüp,aa bak markalı eşyasının resmini çekip koyuş diye eleştiri yapmaktır.
Bana göre görgüsüzlük,insanların yaşam biçimlerini,tercihlerini,zevklerini,paylaşımlarını eleştirmektir.
Birinin hayatında herşey markalıdır,farkında bile değildir.Bir diğerinin hayatında fazla marka yoktur,resimde o dikkatini çeker.
İnsanlar kendi evlerinde,misafirlerine,düğünlerinde davetlilerine orda burda desinler olsun diye neler yapıyor o görgüsüzlük olmuyor da,mekanın chek-in ini yapmak mı görgüsüzlük.Aldığı veya sevdiği birşeyi paylaşmak,mutluluğunu göstermek mi görgüsüzlük.Yemek resimlerini koymak görgüsüzlükse,o zaman tarif ararken resim beklemeyelim,reklamlar tamamen kalksın.Teknolojiden yararlanan bütün dünya ülkeleri görgüsüz o zaman.Ben sosyla medyayı çok kullanmam ama kullanan,kendine göre paylaşımlar yapanı da görgüsüz diye yadırgamam.Onun sürekli gördüğü,bir başkasının görmediği şeyi görmek görgüsülük gelebilir.Bunları aşmak gerekiyor.Check-in yapmak,yer bildiriminde bulunmak,o mekanında internet üzerinden reklamını yapıp tavsiye sağlamaktır.Herkesin bakış açısına göre değişir.Devir değişti,teknoloji ilerledi.Eskiyle kıyaslama olayını yapmamak gerek artık.Bu sitede de gelinliğini,evinin resmini çekip gönderenler var.Onlar da mı görgüsüz oluyor.
Herkesin hayatı kendine.