Keşka altına ağdada yaptırdın mı canım yazsaydın![]()
hahaha vala yazardım o an aklıma gelseydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşka altına ağdada yaptırdın mı canım yazsaydın![]()
Geçenlerde eşim "aşkım gel aile selfi yapalım" dedi "selfi ne ya?"dedim...İnstagramda zaten yeni öyle bişey çıktı malum şimdi selfie çok meşhur. ( nesi meşhursa ön kameradan fotograf çekiyosun alt tarafı görende bişey sancak) neyse şimdide sexafter çıktı![]()
Anladım henüz görümce adayı
Allah sabır versin![]()
hahahah çok güldüm ya daha dün işimdeyim gücümdeyim 2 kitabın da okumuştumYa mezarlıkta check in yapan var foursquare de ya
![]()
Geçenlerde eşim "aşkım gel aile selfi yapalım" dedi "selfi ne ya?"dedim...
"Var ya herkes yapıyor hani" dedi..
İyi yapalım dedim,bir baktım foto çekti.meğer önden çekilen fotoya diyorlamış
![]()
Yeni konuyla yeniden doğdum sanıyorlar![]()
Yok o değil,bu başka..Kim o kim hani ögretmenlik yapmak istiyodu ama ögretmen maaşım kadar çizmem var diyen mi![]()
Dimi? Selfie yapalım derken sanki dünyayı kurtarcaksın sanıyosunbakalım daha neler çıkcak
![]()
Bizimde tanıdık gelin-kaynana var
Görgüsüz değiller ama her kavga ettiklerinde imalı şeyler paylaşıyorlar
Herkes anlıyo
Mesela en son
Gelin : ' Siz dünyanın en iyi insanı da olsanız hata bulomak isteyenbi bahane bulur, siz dünyanın en kötü insanı da olsanız sizi affetmek isteyen bi bahane bulur. O yüzden hayat benim için eşim, oğlum, annem ve babam demek '
Kaynana : ' Kaplanların sustuğu yerde kartallar kuşlar volta atar ama bilmezler ki kaplan bi konuşursa kıyamet kopar ! '
![]()
Kim o kim hani ögretmenlik yapmak istiyodu ama ögretmen maaşım kadar çizmem var diyen mi![]()
kaynana haklı nie dışlıyorsunki kadınıkaplan konuşursaymışşş...
Yok bu da mikemmel ama mihendis![]()
Oda değil..ne çoklarmış yaww.
![]()
walla en basitinden benim face 'oktay ustanın tarfleri gibi' herkes birşey paylaşıyor yahu
Yok o değil,bu başka..![]()
dan bilzerianın fotoğraflarına bakın :))
özel jeti, yatı , villasi, etrafındaki bir sürü kadınları hepsini instagram da paylaşıyor, adam görgüsüzlükte tavan yapmış :)))))